Šta je novo?

LG Nexus 4

Da li se isplati uzimati ovaj telefon, mogao bi da ga nabavim iz Nemacke preko gp, e sad kakva je situacija, da li ce normalno da radi na nasim mrezama, postoji li mogucnost da ga prebacim na srpski, uopsteno da li je bolje dati za njega 300evra, ili uzeti ovde neki za te pare kod nasih operatera, ne znam mnogo kako uopste funkcionise ta procedura oko uzimanja fona, pa ako moze neko ukratko da mi objasni. Hvala

Укратко, узми у немачкој, све може и све ће да ради.

Pritom nećebte izaći 300e,nešto malo više i zaista ti je manje cimanja da uzmeš ovde. Pritom možda i naletiš na neku garanciju.

Pa jedino preko nekih oglasa da ga nadjem, mada to mi nije sigurno, u telenoru je oko 600evra, mada za 300-350e moze da se nadje i s3 ali ne znam koliko je tu sigurna garancija, stvarno nemam iskustva sa takvom kupovinom pa ne znam.. ovaj nexus mi se cini kao najbolji uredjaj za ove pare..

pazi, vidis i trazis sa garancijom iz telenora. ako vec kupujes po maloprodajnim cenama, ne preko oglasa, nemacka je tvoj izbor :)

Pa jedino preko nekih oglasa da ga nadjem, mada to mi nije sigurno, u telenoru je oko 600evra, mada za 300-350e moze da se nadje i s3 ali ne znam koliko je tu sigurna garancija, stvarno nemam iskustva sa takvom kupovinom pa ne znam.. ovaj nexus mi se cini kao najbolji uredjaj za ove pare..

Jesi ti ozbiljan za ovaj s3 pa ja sam ga nosio pre nexusa i nebi nikad u zivotu dao nexus za s3...jednostavno zaljubis se u nexus

Jel moze neko na pp da mi se javi ko ima sys.txt(igo primo 2.0) fajl sa dobro podesenom rezolucijom za nexus 4, hvala ;)

Sad nesto gledam, iako sam skinuo data branding koji kao sadrzi rezoluciju 1280x768 u nazivu zip fajla, on u folderu ui_android zapravo nema tu rez. vec stoji samo 1280x800..hmm
Kako god, ko moze nek mi linka igo primo koji radi u landscape modu kako treba..thx

Poslednja izmena:
Pa ovde jedino ima preko oglasa za 300-350 e, ali nije sigurno za garanciju, a kako funkcionise garancija za Nemacku :)

Jedino ti se isplati ako mozes da povuces garanciju iz nemacke kada ti zatreba,a ako ne mozes onda uzmi od ovih iz novog sada i ne razmisljaj :)

Jel moze neko na pp da mi se javi ko ima sys.txt(igo primo 2.0) fajl sa dobro podesenom rezolucijom za nexus 4, hvala ;)

Sad nesto gledam, iako sam skinuo data branding koji kao sadrzi rezoluciju 1280x768 u nazivu zip fajla, on u folderu ui_android zapravo nema tu rez. vec stoji samo 1280x800..hmm
Kako god, ko moze nek mi linka igo primo koji radi u landscape modu kako treba..thx

Скини ово програмче- http://db.tt/gpmZXxcL
И кад уђеш у исти копирај резолуцију за портрет и лендскејп у sys фајл. Позз.

Listao sam malo xda i saznao da ovi momci sa dbrand-a rade custom skinove za naš Nexus 4. Poslao sam im nešto, pa ću videti šta će odgovoriti. Javljam...

Mnogo je to. Ja sam mislio ako je ovaj 9, da ce custom da bude oko 25-30 dolara. Jesi ih ti pitao?

Da li tri touch dugmeta ulaze u dijagonalu displeja od 4,7inc. tj da li je displej sa njima 4,7inc. ?

Da. Bez njih je 4.46".

Ufff...primetih da je manji nego na S3. trebali su onda i da stave u specifikacijama 4.46.

zašto bi to radili? ekran je toliki koliko piše. kad gledaš video imaš punu dijagonalu. možeš i da skloniš te dugmiće za stalno i da instaliraš nešto poput LMT za navigaciju.

Koji browser koristite.. ? Nekako mi najvise lezi chrome ali cini mi se da jede najvise bateriju.. Mozda sam se ja istripovao..

Imam opciju N4 ili S3 LTE? Aj iskreno sta uzeti? :lupko:

Искрено, питање није за ову тему...
Али nexus би био мој избор:p

N4 bez razmišljanja. LTE nećeš skoro videti u Srbiji, a i kad dođe, biće preskupo za korišćenje. Ako planiraš da se igraš sa ROMovima, onda je svejedno šta ćeš uzeti, ali će N4 uvek dobiti pure Google update, što je meni lično bitno.

Lte verzija beše ima 2GB rama? Mozda je zato pitao..
U svakom slučaju i moj glas ide za nx4, iako koristim samsung uređaj :)

Nazad
Vrh Dno