Halfbreed (ili kako se vec zove) profil sam stavio i boje au mnogo bolje.![]()
Ne znam sta je to normalna cena ali na ebay mozes da ga kupim za 25$ a ako pratis aukcije i za manje para.. Mislim da to nije mnogo za originalnu verzijuOgromna je razlika izmedju originalnog i ove kineske kopije sto ja imam. Kad bi nasao online negde neki original za normalne pare uzeo bi odma!
ja sam kacio na nekoj od stranica pre..
@matke
Probaj SwiftKey tastaturu, imaš mesec dana trial da je probaš. Ja koristim Srpsku i Englesku tastaturu u isto vreme, radi swipe i kucanje na oba jezika savršeno, algoritam po kome "uči" tvoj stil pisanja je odličan. Ja sam bez razmišljanja platio £2.99 posle mesec dana korišćenja.
ja sam narucio belu karbon nalepnicu i stigao mi je mail za potvrdu kupovine i na pay palu vidim da imam rezervisan trosak za placanje iste ali nigde na mailu ne vidim gde da potvrdim kupovini...mozda treba sacekati neko vreme da oni odobre istu...videcemo sta ce da se desi7-14 dana internacionalno kada se salje. Salju iz Kanade.
Kad bi se tako nesto moglo napraviti za sve uredjaje bio bi hit garantovano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari