Šta je novo?

LG Nexus 4

Upravo sam dobio update marketa, medjutim i dalje nema nista od prikaza pay aplikacija :-(
U pitanju je 4.0.27

Pa naravno da nema. Niko nije rekao sa novim marketom da ce se dobiti otljucan google play store da mozes da kupujes.

Pre dve nedelje su svi mediji pisali kako navodno novi market daje mogućnost kupovine. U pitanju je očigledno bio google bug.

Da, da. PA halfbreed profil preko franco update toola full verzija. Pazi nije isto, al moze da prodje. :)

Headphone volume boost je odlicna stvar zato sto mnogo slusam muziku preko telefona. Ima tu jos cackanja, al meni najpotrebniji ta opcija za zvuk. :p

Play store cena važi samo za nekoliko zemalja, među koje se mi ne ubrajamo.

Dobar dan dobri ljudi :)
Do sada sam samo redovno citao ovu temu i pratio sta se desava. Od danas se ta situacija menja, ustvari od pre 2 dana ali mi je trebalo malo vremena da se izgrlimo i izljubimo :D
Doputovao iz Amerike, na google playu kupljen telefon zajedno sa originalnim bumperom. Krivo mi je sto je pakovanje moralo da bude zrtvovano zbog nasih krvopija na carini, ali da ne cepidlacim.
Blago receno odusevljen sam telefonom, a kako i ne bih bio kad sam na njega presao sa HTC Wildfire, skok sa magarca na konja i to rasnog :D
O telefonu stvarno nema smisla vise da pisem posto je vec sve napisano na prethodnih 223 strane, ali mogu samo da primetim da nemam problema prilikom pustanja klipova Youtube-a kao sto je naveno jedan korisnik iz Bosne i dosta njih se slozilo sa njim da je i njima ista situacija. Iznenadio sam se koliko dobro google search prepoznaje glasovne komande na srpskom jer do sada to ni na jednom telefonu nije dobro radilo. Tastatura je odlicna, swipe mi se mnogo svidja i tu imam jedinu zamerku. Kada se stavi jezik tastature na srpski onda kuca na cirilici, a kada se stavi na hrtvatski onda kuca na latinici ali mi je smor sto ne mogu da podesim jezik tastature na hrvatski a da ukljucim srpski recnik. Jer mi ovako kuca vjerovatno i tome slicne reci sto ce se ispraviti kada sacuvam sve nase reci, ali eto to mi je samo malo smor.
Baterija juce skinuta sa punjaca oko 12, i izdrzala jutros do 9 kada sam je ponovo ukljucio na punjenje. Display on oko 3 sata, mada verujem da ce se situacija popraviti posle nekoliko punjenja kada se malo "optimizuje".

Evo nekoliko slicica da vidite kako izgleda sa original bumperom. Kvalitet bumpera naravno na vrhunskom nivou bez ijedne mane...
Ukoliko se jos necega setim javljam se... :wave:

IMAG0064.jpgIMAG0065.jpgIMAG0066.jpgIMAG0067.jpgIMAG0068.jpg

Ogromna je razlika izmedju originalnog i ove kineske kopije sto ja imam. Kad bi nasao online negde neki original za normalne pare uzeo bi odma!

Za ovaj telefon je idealna zaštita folija napred, folija nazad i bumper. :-D

Tražiću tako nešto ukoliko ga budem uzeo. Kod nas je baš slab izbor dodatne opreme za ovaj telefon.

Mene bi zadovoljile dve folije. Nekako ga bamper podgoji, a ipak se ta plastika osteti jedino padom...

Ogromna je razlika izmedju originalnog i ove kineske kopije sto ja imam. Kad bi nasao online negde neki original za normalne pare uzeo bi odma!
Ne znam sta je to normalna cena ali na ebay mozes da ga kupim za 25$ a ako pratis aukcije i za manje para.. Mislim da to nije mnogo za originalnu verziju

Citao sam negde da se sa tim bamperima cak i orginalnim vremenom guli lajsna od telefona.. Tako da je bolje samo da se nosi ukoliko nameravate da pijete to vece ili slicno :) sasvim dovoljna zastita napred screen protector nazad neka nalepnica i to je to..

Ima na dbrand lepih nalepnica sa teksturama. Mada sta znam. Zao mi da se skriva lepota...

@matke

Probaj SwiftKey tastaturu, imaš mesec dana trial da je probaš. Ja koristim Srpsku i Englesku tastaturu u isto vreme, radi swipe i kucanje na oba jezika savršeno, algoritam po kome "uči" tvoj stil pisanja je odličan. Ja sam bez razmišljanja platio £2.99 posle mesec dana korišćenja.

@matke

Probaj SwiftKey tastaturu, imaš mesec dana trial da je probaš. Ja koristim Srpsku i Englesku tastaturu u isto vreme, radi swipe i kucanje na oba jezika savršeno, algoritam po kome "uči" tvoj stil pisanja je odličan. Ja sam bez razmišljanja platio £2.99 posle mesec dana korišćenja.

To na Samsungu ima fabricka tastatura. Odlicno je kako predvidja sta bi mogao da otkucas sledece.

7-14 dana internacionalno kada se salje. Salju iz Kanade.
ja sam narucio belu karbon nalepnicu i stigao mi je mail za potvrdu kupovine i na pay palu vidim da imam rezervisan trosak za placanje iste ali nigde na mailu ne vidim gde da potvrdim kupovini...mozda treba sacekati neko vreme da oni odobre istu...videcemo sta ce da se desi

Ja mislim da ne treba nista da potvrdjujes. Kada posalju skinuce novac i to je to.

Ekstra.
Svaka im cast za ovu aplikaciju.
Kad bi se tako nesto moglo napraviti za sve uredjaje bio bi hit garantovano.

Veoma dobra stvar. Svaka im cast. :)

Paranoid je sve bolji i bolji.

Чак не мора ни то. Све што раде дају да користе и други, тако да ће моћи то да се убаци у било који ром.

Mislio sam da se napravi app da mogu ljudi s marketa skidati na svaki uredjaj.
Lako cemo mi sto znamo oko toga,mnogi ne znaju ni root sta je a kamoli nesto drugo.

Vrh Dno