Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
Ok,ja se već uplašio.... :)
Šalim se,ja imam i arene i sport klubove,no nećemo o tome da ne odlutamo sa teme.
Da li si proverio za premotavanje unazad 72h?

Evo ovako:

Ubacio sam rek i u njemu 500GB hard: može da snima preko antene i tu snima super (probao kamere, vraćao snimak).

Probao sam preko HDMI da snimim i ne može upravo onako kako si rekao.

Zatim sam probao 72h unazad i radi, kako puštanje tako i premotavanje.

:wave:

Pa super,tebi onda time mashine II i ne treba. Možeš da premotaš 3 dana i da gledaš utakmice koje si propustio.
Kažem ti oko tog HDMI,sve sam ja to isprobao,ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim,možda nisam ja najstručniji,možda postoji rešenje.

Sada sam probao SK i kod njega ne može ne znam iz kog razloga da pusti propuštene utakmice, idem da pitam u sbb diskusiji pošto na svim ostalim kanalima normalno radi.

***. ne mogu da verujem da im je teško da snime utakmicu u HD-u u 2015. godini :mad::mad::mad::mad::mad:

Nisu ni trebali da nude opciju snimanja 72h unazad ako ne mogu HD kanale da snime i da možemo da pustimo.

Meni se ovo u samom startu ne svidja:
H Sharpnes 10
V Sharpness 10
To je jako malo,deluje mutno. Probaj stavi po 40 pa ćeš videti kako je slika oštrija,i najsitniji detalj se vidi.Ostalo je u redu.
Opet kažem to je stvar ukusa.
Hvala ti na preporuci!

Sto se tice snimanja na TM II
Izgleda da je nezavisno od kvaliteta programa oko 2~3GB/h
6.2gb 2:10 fhd 2.86gb/h (to je hbo hd 1080)
4.5gb 1:30 hd 3gb/h (hbo+1 on je 720)
1.8gb 50min obicna dig. 2.16gb/h
4.9GB 1h:40m obicna dig. 2.94gb/h

Poslednja izmena:
Ma da,i ja mislim da nije bitan kvalitet. On snima pa snima. Kakva je slika takav snimak.:)

Ljudi,
čudne stvari mi se dogadjaju! Već peti dan mi se na TV-u sam pali YouTube. Ono gledam TV,daljinac na stolu kad ono odjednom YouTube!
Da nisam nešto naštelovao da se sam pali u odredjeno vreme,ima li to u opcijama?

Ljudi,
čudne stvari mi se dogadjaju! Već peti dan mi se na TV-u sam pali YouTube. Ono gledam TV,daljinac na stolu kad ono odjednom YouTube!
Da nisam nešto naštelovao da se sam pali u odredjeno vreme,ima li to u opcijama?

da ti se neko nije nakacio na WIFI pa pokrene sa svog mobitela?

Ako je bez lozinke AP to je verovatno...Mislim da nema opcija u podesavanjima da pali. Ili ti neko sa uparenog uredjaja, tablet, pc, pusta YT.

Inače kvalitet snimka je kao original, tj. nisam primetio razliku. Na starom LG analognom sam imao ugradjen harddisk za snimanje i videla se razlika i to osetno losija od originala.

Da znate da ste upravu. Ćerkica mi se igra na telefonu,pušta neke pesmice na YT,moguće da ona pusti na tv. Kako se toga nisam setio :d

Potreban ti je klasican daljinac, znaci ne onaj magic, vec onaj sa dugmicima... Ne ulazis u nijedan meni, vec otvaras meni drzeci dugme koje ti po defaultu otvara setings ili podesavanja na tv-u. Drzis ga 5 sekundi i onda ukucavas brojku 1105 i pritiskas dugme ok. Pojavljuje ti se mali meni sa 4 opcije od kojih je jedna transfer to usb mislim ili tako nesto...

Nadam se da sam ti sada pojasnio...

1)Mozes li da mi kazes koji su sledeci koraci tj kako da sacuvam i posle uvezem listu kanala na usb?
Kada udjem dobijem dve opcije 1 Global TLL 2 Model TLL. negde sam procitao da je relevantan samo model TLL a da Global Tll treba ignorisat ali ne znam da li je to relevantno jer se odnoslilo mislim na lb580
2) Da li mogu nesto da trajno z tv prilikom izvoza i uvoza liste kanala
3)Da li neko moze da pastuje link za neki relevantan tekst o hotel modu?

Hvala unapred

Poslednja izmena:
Nisam napomenuo da se ovo odnosi na lb5610 i izvinjavam se sto pisem na pogresnom mestu ali sam video da se ovde pominje lista kanala

Da znate da ste upravu. Ćerkica mi se igra na telefonu,pušta neke pesmice na YT,moguće da ona pusti na tv. Kako se toga nisam setio :d

To je to 100%. Klinac mi to radi vec danima. Ima jedno dugme na android Youtube aplikaciji, koje odmah povezuje sa smart TVom na istoj mrezi u gornjem desnom uglu....Pop...deo samo vise od Angry Birds crtaca....

Prebacio sam na zemlju Njemačka i sad mi tv nudi apdejt softvera na 26.06.1, hocu li sta zeznuti ako pokrenem?

Slobodno.

Povezao sam UTP kablom TV sa ruterom koji sam dobio od SBB-a (Cisco 3928s) i svetli narandžasto dok su ostala dva zelena (Synology NAS i Mac mini). Koliko sam ukapirao to je smanjena brzina. Da li ima šanse da bude zeleno tj. da bude po većoj brzini?

Ako na kompu u browseru nadjem prenos neke utakmice,postoji li varijanta da ga reprodukujem na TV putem Wifia nekako. Inace isti prenos u browseru TVa nece da otvori. Ocigledno mu nedostaje nekih kodeka ili sta vec.A jedan prenos sam i pokrenuo u browseru TVa,ali kad odem na fullscreen,posle minut zamrzne sliku,ima li to veze sa procesorom i kes memorijom!?

Ako na kompu u browseru nadjem prenos neke utakmice,postoji li varijanta da ga reprodukujem na TV putem Wifia nekako. Inace isti prenos u browseru TVa nece da otvori. Ocigledno mu nedostaje nekih kodeka ili sta vec.A jedan prenos sam i pokrenuo u browseru TVa,ali kad odem na fullscreen,posle minut zamrzne sliku,ima li to veze sa procesorom i kes memorijom!?

Možeš da probaš neki dlna server koji ima mogućnost streama sa neta. Server na računaru vuče stream sa interneta i prosleđuje na tv preko mreže. Nisam 100% siguran, al mislim da plex ima tu mogućnost (preko plugina).

Vec koristim plex,ali za sirovo gledanje filmova,uopste nisam cackao po opcijama

HBO HD 1080i, 3sata snimanja 10.9GB
3.63GB/h

Poslednja izmena:
Kako da resim problem
Imam LG 42la660s i Zvučnike GENIUS SW-HF5.1 5005

KAKO spojiti to dvoje da se dobije 5.1 zvuk???
Da li opticki izlaz na TV daje 5.1 zvuk????

Vrh Dno