Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
Ja nemam nikakvih problema sa ucitavanjem..Mada mi je TV na 2mod rutera...
Inace koristim tp-ling wr740n 150Mbps
Ni sa serviiom nemam opciju da kod MKV fajlova promenim zvuk ili upalim titl koji su u MKV fajlu vec cita default...
Probao neko ovo?
http://plex.h3consulting.net/index.html
Ja htedoh ali tv ne prepoznaje..mozda radim nesto pogresno :v

Poslednja izmena:
Definitivno je ruter u pitanju. Stavio sam TP-Link TL-WR1043ND i fercera ko ludo. :)
Da mene je oduševilo što nema više potrebe da se vuče kabl od kompa do tv -a čak ni za full hd.

Ne znam. Ja sa 150Mbps ruterom nemam problema ni sa fajlovima od 15GB+...Moguce da ima neka jaca prepreka izmedju ..posto je kod mene gipsani zid :v

Nego...Postoji li neki hack ili mod tako da skajp moze da se koristi bez ove njihove fensi kamere od 60e..?

Hajde druže, dao si kilogram evra za tv a sada se štekaš za 100 grama kamere :p

Pozdrav ljudi, interesuje me da li je neko upoznat sa problemom auto restartovanja televizora? Moj tv zna da se restartuje i po nekoliko puta na dan. Sve to brzo traje, ali zna da iritira, pa ako neko ima neki savet :)
Unapred se izvinjavam ako je vec ranije bilo reci o ovome, ali nemam sad vremena da svih 70 strana procitam :)

Ni meni se nikada nije dogodio restart. Zvrcni ti Nemanja servis.

Hvala... Citao sam po netu da su se ljudi zalili na ovaj problem, ali uglavnom u drugim zemljama.. A da li mozda moze biti problem sto smo od provajdera uzeli onu cl modul karticu, pa da ona zeza?

Ja imam karticu od IKOMa i nemam nikakvih problema. Da se tebi ne gasi tv ona power saver opcija, mene je presekla kad sam tek uzeo tv. Ako nista ne menjas na tvu on se ugasi posle x sati... bas me zabrinulo, nov tv a sam se gasi :)

Ja imam karticu od IKOMa i nemam nikakvih problema. Da se tebi ne gasi tv ona power saver opcija, mene je presekla kad sam tek uzeo tv. Ako nista ne menjas na tvu on se ugasi posle x sati... bas me zabrinulo, nov tv a sam se gasi :)
Da mozda se ugasi pa ga ta kartica probudi kad primi nesto. @nemanja928 Probaj s obicnom antenom ako mozes.

@Oggy Nije to, proveravao sam.. A i on se ugasi, ali se odmah i upali (pojavi se opet lg logo i odmah se pojavi kanal, bukvalno traje 3 sekunde)
@Wuk Nisam jos probao sa obicnom antenom, ali sam npr. gledao film sinoc preko usb-a i desilo se u toku filma da se dva puta restartuje, to onda mora da je do televizora.. Sa druge strane, desava se da se tv zaglupi (obicno se desava na hd kanalima) i onda nista ne reaguje, samo onu roze strelicu mogu da pomeram po ekranu ili da ga ugasim. Kad ga ugasim/upalim opet sve ok. To mi deluje kao da je to kartice. Citao sam na nekim stranim forumima i stranicama da je problem mozda u napajanju i da se sve resava rutinskim servisom (samo se nesto prespoji i izlepi izolir trakom). Sve u svemu gledacu ako mogu da zamenim za novi tv, posto nije normalno da ga nosim na servis posle mesec dana koriscenja :)

I ja imam Conax CI i nema restarta. Mislim da tih 3 sekunde nisu restart nego loše napajanje. Ja bih proverio kablove/priključke.

Ako ipak sumnjaš na CI, skini ga i probaj bez njega.

Verovatno da si u pravu to sto se tice napajanja.. Inace izvadjena danas kartica i tv prikljucen na obican analogni kablovski program i nema stekanja..

Pa juce se nije restartovao za to vreme, treba danas da radi ceo dan pa da vidim.. Uglavnom gore sam bio objasnio da ima dva problema, taj sa restartom (ustvari se ne restartuje, nego se na kratko izgubi struja) i to se desava redje i problem kad gledam uglavnom hd kanale, pojavi se odjednom da je program kodiran i skakuce onaj logo po televizoru i kad bilo sta uradim sa daljinskim zacrni se ekran i jedini lek je da ga ugasim i ponovo upalim i onda sve ok.. Za ovaj prvi problem treba tv vise da radi, posto se redje desava, a i danas treba da prikacim konzolu, pa cu uz duze igranje videti da li se to ponavlja. Sto se ovog drugog problema tice, bukvalno se poslednjih dana po 10 puta na dan znao zastekati i kad sam izvadio CI modul nije se nijednom ponovilo (verovatno cu zvati provajdera da vrati set top box).. Zvao sam i coveka od koga sam nabavio tv, on je kontaktirao majstora koji mi je predlozio da izvadim 5.1 sistem koji je stariji i neki jeftiniji i da on mozda pravi problem.. Inace kako je vama tv prikljucen? Direktno u zid ili razvodni kabal sa vise prikljucaka? Meni je u razvodni kabal, pa mozda tu gubi struju.. Mada ne znam zasto bi, kada sam do sad sve televizore tako prikljucivao..

Provericu sam, ali trenutno nisam kuci, pa u medjuvremenu bih da ispitam sto vise.. A i interesuje me kako je kod drugih, ako je kod vecine utaknit u razvodni kabal i nemaju problema, onda mora biti do tv-a..

@makiacaveki

Ko zna, mozda na kraju i bude problem u razvodnom kablu.. Ne znam koji ja imam (posto je tv kod roditelja, moram to sa tatom da vidim).. Nije kineski sigurno, ali verovatno i nije nekog visokog kvaliteta.. Nista, probacu ja njega veceras direktno u zid, pa cu videti sta se desava :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno