Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
CS i nije toliko skup,ako se uzme u obzir,sta se sve dobije,e sad sve zavisi od davaoca Usluge,tj koliko on to naplacuje,i koliko ima stabilne Servere i Linije....na kraju uvek postoji opcija za jurenjem free linija,koje znaju nekad da rade i vise dana....

Sa Diablom WiFi ide CS i na TV-u. Dodoše, to je skupa opcija.

Samo što je meni slika bolja na TV-u nego preko bilo kog risivera.

moguce,kao sto meni ni jedna Enigma 2 nema sliku kao OFFW Na AzBox-u....
a jedna informacija,ali vezana za odredjene Samsung modele Tv-a..kad se ubaci Alternativni soft SamyGO,radi dobro i OSCam:)

Hoce li neko otvoriti novu temu vezanu za satelit? :D
Mozda vec postoji ali je ja jednostavno nisam video :v
Uglavnom...Meni se vise svidja opcija da mi kabal ide direkno u TV prosto iz razloga sto resiver nemam ni gde da stavim..Posto mi je TV okacen na zid iznad troseda...tako da bi mi jedino resenje bilo da drzim resiver u ormanu pa da razvlacim kabal..a ta ideja mi se bas i ne svidja :p

moguce,kao sto meni ni jedna Enigma 2 nema sliku kao OFFW Na AzBox-u....
a jedna informacija,ali vezana za odredjene Samsung modele Tv-a..kad se ubaci Alternativni soft SamyGO,radi dobro i OSCam:)
Trebalo bi da radi u na nekim starijim verzijama LG-a

Ovako, ako ćemo da otvaramo novu temu SatTv i slične pojave:thumbup:... Da raščistimo odma na početku šta sme, A Šta ne sme da se piše... Pa neka se neko od moderatora, admina odma oglasi...

A sto u ovoj temi praviti offtopic? Otvorite drugu pa se tamo dogovarajte.

Koliko se sećam minimum 40 giga praznog eksternog harda.

Zaboravih da pitam, kada ste pričali o zidnim nosačima i televizoru od recimo 47", da li mogu da se okače na gips-karton ploču? Znam da mogu, ali treba nešto specijalno, samo šta? Neke posebne tiple i još nešto?

A što se tiče ovih ekstrenih HDD, a može valjda i neka fleška od 64GB, zar nije bolje ubosti je u D3 (mislim ko je ima). Da li ima neke razlike u kvalitetu snimka? Tamo snimaš, a na TV-u gledaš šta hoćeš, zar ne?

Zaboravih da pitam, kada ste pričali o zidnim nosačima i televizoru od recimo 47", da li mogu da se okače na gips-karton ploču? Znam da mogu, ali treba nešto specijalno, samo šta? Neke posebne tiple i još nešto?

A što se tiče ovih ekstrenih HDD, a može valjda i neka fleška od 64GB, zar nije bolje ubosti je u D3 (mislim ko je ima). Da li ima neke razlike u kvalitetu snimka? Tamo snimaš, a na TV-u gledaš šta hoćeš, zar ne?

Samo na gipsanu plocu(onu od 1cm)? Tesko
Imas valjda negde nosace na cemu je okacena ta ploca pa onda na njih okaci...
Pa nemam D3..Imam Vektor i to sa onom karticom bez box-a...
A sto se tice Flesha...proverio sam opet sta pise i to lepo na Srpskom jeziku...
**Preporucuje se koriscenje USB-a kapaciteta 40GB do 2TB

U Srbiji nigde, inače ima po većini sat šopova u Evropi, kao i na ebayu. Ubaciš modul u CI slot, podesiš parametre mreže, ubaciš C liniju i to je to.

Ima li neko neki info sto se tice plex-a za LG?

Ja instalirao plex i aposlutno nikako nisam uspeo da lagano sherujem sa kompa da pusta na tv a da nije toliko komplikovano i dugacko, onda jednostavno instalirao smartshare program a lg sajta i sve iz 2 klika radi automatski da jednostavnije ne moze biti.

A čemu to onda služi? Plex na PC i sve ide bez problema.

Estetika je u pitanju, svidja mi se kako izgleda plex na tvu, i prikaz svih filmova/serija sa lepim opisima.... Ide bez problema al ovo mi je ok momenat obzirom da sam esteta fml :p

plexa nema na lg store bar ga nisam tamo video, bitno je da je facebook stigao :)

Ne znam,meni Plex super radi,ali ja nemam nikakve opise (ili bar nisam cackao) samo su mi ucitani coveri filmova i nista vise

Ne razumeš, kao i ja što nisam bio shvatio. Čovek ne piše o Plexu na PC, to radi svima, već traži mogućnost njegovog instaliranja na samom televizoru.

Postojao je nekada ali su ga onda iz nekog razloga skinuli... Doduse tada nisam imao tv, samo sam procitao tu info. Postoji neka alternativa, ali neka divljacka instalacija preko usb-a, a obzirom da nikako da nabavim neki manji usb da probam nisam nista uspeo da uradim na tom planu pa rekoh da vidim da li neko zna nesto o tome. Inace kul je fora ako imas kucnu mrezu, sa nekim storidzom odakle vuces filmove/muziku/serije, i imas lep pregled na tvu uz detaljan opis i ocene, i ne moras to isto da prckas na PC-u. Nisam bio najjasniji, kontao sam da je to nesto sto je dobro poznato u LG svetu al izgleda da nije :D a evo kako to od oka izgleda:

Ovo lepo izgleda.
Ajde ako je neko probao neka postavi link gde može da se skine ta divljačka verzija za USB.

Vrh Dno