Nema nista. Sve je u jednoj sobi. Probao sam i sa Plex-om, ali isto.
U taj izlaz kad ubodeš bilo koji od kablova Logitech x-530 ne dobijaš ništa.Imas izlaz za slusalice sa zadnje strane TVa, iz tog izlaza posalji audio signal u Logitech i to je to..![]()
E pa onda jedino ako komp pravi problem. Koja ti je mašina.Koji proc?
Da mene je oduševilo što nema više potrebe da se vuče kabl od kompa do tv -a čak ni za full hd.Definitivno je ruter u pitanju. Stavio sam TP-Link TL-WR1043ND i fercera ko ludo.![]()
Update-ovan firmware, namesten da koristi prosireni kanal, postavljen na sto umesto na kuciste ispod stola i... BINGO! Sljaka vrhunski.Ne znam. Ja sa 150Mbps ruterom nemam problema ni sa fajlovima od 15GB+...Moguce da ima neka jaca prepreka izmedju ..posto je kod mene gipsani zid :v
Ako je iz HUN onda pola kile evra.Hajde druže, dao si kilogram evra za tv a sada se štekaš za 100 grama kamere![]()
Da mozda se ugasi pa ga ta kartica probudi kad primi nesto. @nemanja928 Probaj s obicnom antenom ako mozes.Ja imam karticu od IKOMa i nemam nikakvih problema. Da se tebi ne gasi tv ona power saver opcija, mene je presekla kad sam tek uzeo tv. Ako nista ne menjas na tvu on se ugasi posle x sati... bas me zabrinulo, nov tv a sam se gasi![]()
Znaci ne restartuje se vise?Verovatno da si u pravu to sto se tice napajanja.. Inace izvadjena danas kartica i tv prikljucen na obican analogni kablovski program i nema stekanja..
Za neka pitanja ok,ali ne shvatam što ovo pitaš kad je najjednostavnije i najsigurnije da to sam proveriš?.. Inace kako je vama tv prikljucen? Meni je u razvodni kabal, pa mozda tu gubi struju.
Inace kako je vama tv prikljucen? Direktno u zid ili razvodni kabal sa vise prikljucaka? Meni je u razvodni kabal, pa mozda tu gubi struju.. Mada ne znam zasto bi, kada sam do sad sve televizore tako prikljucivao..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari