D
Deleted member 30833
Guest
Da. (ni sam ne znam zašto :d)
Neće opet. Sad ih vidi na recent(u folderu i dalje ne), ali neće da ih pusti. Piše 'this file type is not supported'. Mora da je copyright sa ovim zadnjim update-om stigao, pa mi ne da. Nego, kako funkcioniše taj Plex? Ima li guide neki kako da ga postavim? Plaća li se? Ovaj Smartshare mi je bio odličan, mamicu im.Ista stvar se meni dogodila sa titlovima (Plex je bio u pitanju), imaš par postova iznad.
Probaj sve, uključuj/isključuj, pali/gasi... pa javi šta si uradio.
Nije to OS X pa da je sve savršeno![]()
Koji ruter?Ja nemam tih problema sa media serverom, koristim Serviio, ali imam problem da kad pustim neki veci .mkv, reda velicina 3+ GB, na svakih par minuta im izbacuje "Loading". Menjao sam kanale na ruteru, ali nista znacajno nisam postigao.
Kako na 47LA660s povezati Logitech x-530 zvucnike?
Kad sam bio na SBBu imao sam onaj njihov cisco ruter epc3925, WLAN mu je na 300 mbita i na mom LG LA660s nije bilo tih problema. Sa PLEXom sam pustao i to bez smanjenja kvaliteta stream-a.Asus RT-N10. Mislis li da bi sa nekim 300Mbps to radilo bolje?
Jel si updateovao softver?
Ne vidim zašto izbegavate update Tv-a? Ja sam svaku novu verziju instalirao bez ikakvog razmisljanja i raspitivanja šta donosi novi update. Odmah na keca!!!! A i naredne ću ako budu izlazili. Primetio sam razlike u malo bržem startovanju Tv-a (pri paljenju) i znatno bržem radu YouTube-a i Internet Browser-a.
I kod drugih marki televizora nije ništa brže i bolje,samo ne zaboravite da je ovo Tv i da mu nije primarna opcija Smart,internet i ....Ako ste već hteli brzo surfovanje i android OS onda kupite neku aždaju od kompa recimo 4,6 Ghz,octa-core procesor,32 Gb of RAM,GeForce GTX 690. ili Samsung Galaxy S5 (octa-core) sa protokom od 120 Mb/s pa surfujte na dodir u deliću sekunde.
Već sam pisao u prethodnim postovima da je meni povezan TV i preko HDMIa, ali je mnogo lakše samo daljinskim od TVa upravljati nego li preko kompa ili USBa.Zar TV ne pusta filmove preko USB-a pa vam treba sve to (Plex, Serviio)?
I ja sam trenutno na SBB-u i nije nista bolje sa tim njihovim home gateway-om. Sutra cu od ortaka da uzmem bolji ruter pa cu da probam. Nije mi jasno sta ga gusi.Kad sam bio na SBBu imao sam onaj njihov cisco ruter epc3925, WLAN mu je na 300 mbita i na mom LG LA660s nije bilo tih problema. Sa PLEXom sam pustao i to bez smanjenja kvaliteta stream-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari