Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
Registrovao sam se na LG sajtu, i kad pokusam da se ulogujem preko TVa na onaj LG servis on kaze pogresan ID ili uredjaj, a inace registrovao sam se preko racunara (kucao sam i serijski broj TV-a), a kad pokusam da se registrujem preko TV-a kaze valjda pogresan ID ili drzava ako se dobro secam. Ako ima neke veze TV je iz madjarske :D a meni je na srpskom.

Nema veze gde je kupljen TV... ja sam kupio kod nas u zvanicnoj prodavnici i imao sam isto muke sa tim... na kraju sam uspeo cini mi se preko TV-a direktno da napravim nalog..

Ja sam pravio nalog direkt sa TVa i nisam imao nikakvih problema, pa probaj to.

ima 10-ak dana kako nema sanse da se konektujem npr. you tube da gledam preko tv-a, ni onaj daljinski sa android marketa. ista wifi mreža, palio,gasio i mobitel i tv, neće pa neće.
jedino miracast pronađe odmah, sta bi moglo biti? ima li ovaj zadnji update kakve veze?

ima 10-ak dana kako nema sanse da se konektujem npr. you tube da gledam preko tv-a, ni onaj daljinski sa android marketa. ista wifi mreža, palio,gasio i mobitel i tv, neće pa neće.
jedino miracast pronađe odmah, sta bi moglo biti? ima li ovaj zadnji update kakve veze?

Probaj da ubacis neki USB na TV pa probaj.

Meno baš Miracast zna da zabudali. Konektuje se čitavu vječnost i onda moram resetovati da bi proradilo.

Eto ja se taman pozalio , kad mi dodje na mob update aplikacija you tube, lg tv remote i gogle pretrazivanje i nakon updejta radi sve. Ne mogu se nacuditi

Ne znam zasto ne mogu da iskljucim one "cudne" pokrete kad pustim film preko USB? Ne mogu da selektujem podesavanja uopste tu.
Inace citajuci temu video sam ono za titlove da treba da se skrati naziv fajlova i sve bude ok.

Znaci da ne mogu mogu da udjem uopste tamo gde je true motion i ostala podesavanja.

Kolege forumashi, planiram da uzmem ili 620s ili 660s? Koje su realne razlike izmedju ovih TVa i vredi li 660s tih 60-70e vishe? Koji biste vi uzeli?

Nisam neki prezahtevni korisnik, ali svakako da bih pokusao da iskoristim vecinu njegovih mogucnosti..

Citao sam poslednjih 10-15 strana i skoro i da se ne pominje nista oko poredjenja ova dva modela...
Hvala na odgovorima!

Imaš lepo na LG sajtu opciju za uporedjivanje Tv-a. Označiš ta dva modela sa kvadratićem ,,dodaj za poredjenje,, i tu će ti spisati sve što te zanima.
Mislim da 620 nema Magic Remote....ali proveri,evo ti sajt na 8 i 9 strani su ti modeli.

http://www.lg.com/rs/televizori/svi-televizori

Mislim da ti je bolja opcija 660S,samo Magic Remote košta nekih 4000-5000 din.Edge LED mnogo bolji,Motion Clarity 400Hz.....

Zasto mi ne pamti podesavanja, kada bilo sta promenim, ugasim tv-upalim i ono ponovo fabricka podesavanja?

Imam po novom problem sa prikazivanjem titlova.

Plex je u pitanju i kada pustim preko njega film sa laptopa, ne prikazuje titlove.

Slika i zvuk idu normalno ali titlova nema (ranije su se prikazivali normalno, u istom su folderu, istog su naziva...).

Odem na Opcije pa Podešena video reprodukcija i sve je u sivom, ništa ne mogu da menjam.

Edit: jedino što sam uradio je ažuriranje softvera TV-a na 04.24.33

Edit 2: proradili su titlovi tako što sam u Plex Media Manager-u izbrisao folder pa opet dodao taj isti folder.

Možda nekome bude od koristi.

Poslednja izmena od urednika:
Kada se od 2d titla pravi 3d titl 3dsubtitler-om, koju vrednost postavljate za parametar Depth? Kontam da ako je 0 kao po defaultu da mu to onda dodje kao da je 2d titl, ili pak ne? Nadjoh negde da je najbolje da bude -3.

Drugarov poznanik prijavljuje da mu na njegovom LG 42LB731V ostaju neko vreme crte od menija kada ga skloni (kao kod plazme), mislo je da je problem sa njegovim primerkom međutim kaže da je isto uočio i u dve razičite prodavnice na 42LB730V i 42LB671V. Jel još neko primetio tu pojavu ili on preuveličava...

Jel ima iskustava da 42LB650V ? Kakva je oštrina slike ?

ja imam 671 i nisam primetio ništa slično

Molim članove foruma koji poseduju LG-Tv iz LB serije da otvore temu vezano za te modele televizora i da ne pune ovu temu.
Hvala!

U čemu je fora da mi sad odjednom TV ne vidi nijedan video fajl preko Smartshare-a? Do danas je sve ok bilo, a sad ništa ne vidi.

Ista stvar se meni dogodila sa titlovima (Plex je bio u pitanju), imaš par postova iznad.

Probaj sve, uključuj/isključuj, pali/gasi... pa javi šta si uradio.

Nije to OS X pa da je sve savršeno :p

Pozdrav ljudi,
imam jedno pitanje za vas korisnike posto planiram da pazarim neki tv u narednih par dana. Ovaj mi je pao u uzi izbor ali me plasi mali contrast ratio, koji kod ovog modela iznosi 860:1, dok to npr. kod samsungovog modela f6400 iznosi 3100:1, a u istom su cenovnom rangu. Zanima me da li primecujete crnu boju kao da je isprana, narocito kad gledate tv u mracnoj prostoriji u toj meri da vas iritira, npr. ona crna traka kod filmova ili neki drugi detalj? hvala unapred.

Oko toga se stvorila takva fama, a nijanse su u pitanju, vizuelno mislim, a ne po tim brojevima.

Ja primetim te crne linije iznad i ispod kada gledam film samo kada je film dosadan i to se dešava na momente, ali ne obraćam pažnju ako je dobar film, jednostavno toliko se unesem da ne primećujem.

Kada je film sa tim crnim trakama ja rasteglim sliku preko celog ekrana tako da trake i ne vidim.:D

Vrh Dno