To sam zaboravio da napomenem. Navodno usb hdd nemože ni na drugom la660 da se gleda . Zato se konvertuje i zaobilazi zastita vezana za tv.Tesko....citao sam o nekim Sat Risiverima,a nije iskljuceno da je ista prica kao i za Tv koji snima.....da ako recimo snimljeni materijal das nekom ko ima isti box,ili Tv,Cak ni tu nije gledljivo,tj jest,samo na baznom uredjaju gde se vrsi snimanje....
treba se to proveriti....
Sa mog satelitskog risivera snimljeni materijal bez problema može da se gleda na pc i na la660 (sa usb-a) bez ikakve konverzije.
Ovaaaaj.. jesam ja malo "spor" ili ovaj tv ne moze da puste filmove sa USB _flasha_,
Ma jok, za full HD se navodi N300 standard i to je bitnije(300mbps) mada meni i na N150(2,4GHz) radi bez problema, uistinu blizu su...E sad ako su svi N300 5GHz onda je to to...Mora 5 Ghz ruter za fluidnost 1080p, mislim da cak i pise u uputstvu. Na mom 42570s pise u uputstvu. Da za full hd streem kroz vazduh WIFI mora 5ghz.
Ko moze neka poreba pa neka kaze.
Pijaca, tezga 209, trenutno je 720rsd, nekome sam skoro slao na PP link sa kupinda(kilekile)Hvala, jel moze malo detaljnije to "na zelenjaku"?Na pijaci ili neka radnja?
Da ubacim jos jedan link sa postavkama za kalibraciju, ako neko hoce da se igra, ja cu da isprobam kad se vratim sa posla:
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/lg-lcd-tv/lg-la6900-picture-settings.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari