Šta je novo?

LG L7 II

Nisam ni gledao... A mislim da i necu, ode moj na dobos. :)

Citam malo temu...a zasto kazete da nema HD snimanje kad svuda pise da ima?Nije full HD ali ima rezoluciju 1280x720 p.

ako hoces da snimas ti kupi kameru .... :d

Од кад је то 480р постало HD?

То је ХД за широке народне масе.

Koja glupost, to su namerno oskrnavili 100%. Jel ste probali sa lg camera ili tako nekim aplikacijama da manuelno namestite vecu rezoluciju?
Ili neki custom rom bi trebalo da moze to da ispravi...ne znam kakva je zajednica? :trust:

То је хардверски део, не може апликација да помогне.

Од када је МС параметар за тачне спецификације??

m.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii_p710-5275.php

E ***, dosad je bio manje vise tacan. Moguce da su napravili gresku.

То је хардверски део, не може апликација да помогне.

nema to veze sa hardverom , namerno je ogranicen na 480p da bi ga zadrzali u svojoj kategoriji, sto ne znaci da ce u nekom od narednih frimvera da dobije i 720p.

probao ja LG kamerom i tamo moze da se podigne u 720p al nisam nesto testirao dali stvarno snima u 720p ili ne (nije mi nesto ni stalo jer od kad ga imam nisam ni jedan klip napravio) mogu da zamilim sebe da trcim okolo sa fonom u ruci i snimam klipove. :d pffff

Poslednja izmena:
lagano , nemojte pogresiti treba vam rom za P710, svaki drugi ce brikovati telefon ...

Од кад је то 480р постало HD?
Zvuk na snimku je u HD ,uzmi npr zte blade g i on snima u 480p,videces ogromnu razliku ,na zte zvuk susti i ne cuje se lepo uopste ,dok kod LG LII to nije slucaj ,zvuk je perfektan bez ikakvog suma, sto rece ceftriaxone ovo ti je HD za siroke narodne mase :D

Poslednja izmena:
U Telenoru uz prenesi 220 paket cena 8600 na 2 godine, pošto mi je isteka ugovor, a nisam neki zahtevan korisnik, lg l7 2 mi se čini najbolja opcija, za isti paket lg l9 17480, a samsung galaxy s2 plus 19520 a to midelje preterana cena, čini mi se da telenor drži preterano visoke cena samsungove modele.

Jel dobio mozda neki update ovaj mob u smislu ispravki u softveru,a ne nadogradnju posto znam da nju nije i pitanje je oce li je ikad dobiti? ;-)

ja odradio neki update pre 10-tak dana preko Lg PC suite-a ...

Posle 10 dana koriscenja novog LG P710 iz Telenora, telefon je zavrsio u servisu zbog neispravnog mikrofona.
Desavalo se da me druga strana ne cuje kada ja pozivam.
Povratak na stari dobri HTC Desire :)

da Jelly Bean je na njemu samo sto dosao sa softverom koji ima oznaku V10A, nakon updatea je V10D.

U Telenoru uz prenesi 220 paket cena 8600 na 2 godine, pošto mi je isteka ugovor, a nisam neki zahtevan korisnik, lg l7 2 mi se čini najbolja opcija, za isti paket lg l9 17480, a samsung galaxy s2 plus 19520 a to midelje preterana cena, čini mi se da telenor drži preterano visoke cena samsungove modele.

A onaj popust koji reklamiraju? 10.000din ako je paket skuplji od 990din:
http://www.betaoms.com/ekonomija/6079-10000-dinara-popust-na-sve-telefone-u-telenoru

Nego jel moze da se telefon otkljuca za sve mreze u servisu ili preko neta?

Nazad
Vrh Dno