Šta je novo?

LG L7 II

Ostalo jos 7% baterije, ide na punjac :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367878371617.jpg
    uploadfromtaptalk1367878371617.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 510
  • uploadfromtaptalk1367878383091.jpg
    uploadfromtaptalk1367878383091.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 512
  • uploadfromtaptalk1367878393011.jpg
    uploadfromtaptalk1367878393011.jpg
    40.8 KB · Pregleda: 1,193
Kakva je situacija sa root-ovanjem P710? Na XDA još uvek nema nikakvih informacija za dotični model.
Da li je neko probao da ga root-uje ili otključa sa mreže?

I generalno, korisnici, kako ste zadovoljni telefonom? Vidim kamera se hvali (ima li 720p snimanje?) ali kakav je utisak u radu, izrada..?

Samo se za bateriju zna da je zmajevita. :)

Probajte aplikaciju framaroot, ima je na xda. Ja sam svoj l7 (p700) rutovao tako.

nema 720p sad kome je to bitno , ja licno jos ni jedan klip nisam snimio ...

e sad sto se tice rutovanja ... ovo mi je prvi telefon koji verovatno necu da rutujem jer mi je od " kuvanih romova" pripala muka a na S5830 sam ih izmenjao jednu gomilu...

telefon radi lepo ali stvarno , ima odlicnu bateriju, nedostatak rama (768) koji se navodi ja nisam ostio mada sam imao i po par ukljucenih aplikacija istovremeno znaci ne mogu mnogo da filozofiram jer telefon jednostavno radi extra e sad jedino sto meni smeta je poklopac telefona jer iako izgleda kao brusena plastika ipak je glossy i samim tim je podlozan ostecanjima (grebanje i sl) tako da cu morati uskoro da mu nabavim neki bumper ili futrolu ( cim se pojavi na DX extreme) :)
vidim da ce kod mene ostati jaaaaakoooo dugo osim ako mu se nesto nedaj boze desi...

Evo ga i root:

Framaroot

Telefon je odlican, na bateriju ne misli po 2,3 dana, sada ima i ovaj root, moze malo bolje da se kastomizuje, sasvim lepo radi. Jedino he glupava stock kamera, nema podesavanje fokusa kada snimas video, pa stalno radi autofokus.

No, tu je LG kamera, zamislite.
:D

Dobar je telefon, i ja sam razmisljao da ga uzmem... Ali posle par pregleda you tube klipova na kojima su pricali da laguje, usta sam se kasnije i sam uverio, odlucio sam se za alcatel idol 6030x ... Ako vam je bitnija baterija predlazem Lg-a, ako su vam bitnije igrice i ekran onda predlazem alcatel, jer ima vecu rezoluciju, vecu gustinu piksela i vecu ram memoriju... Cenovni rang je dosta slican za ova dva modela... Evo vam i link poredjenja ta dva modela http://versusio.com/en/alcatel-ot-idol-6030-vs-lg-optimus-l7-ii ...

Poslednja izmena:
^
pa ima nesto vecu razoluciju ali obzirom da ima i vecu dijagonalu onda se gleda gustina pixela a ona je slicna mada u korist alcatela 234-217 tako da tu vecu rezlouciju jede veca dijagonala displeja ...
meni je licno i ovaj Lg mda to nije telefon koji si ti stavio za poredjenje vec je P710 iz VIP-a licno veliki tako da bi sa ovim alcatelom vec imao ogroman telefon...
a sto se tice baterije , sa normalno upotrebom evo ja sad punim telefon posle 62h.... ludilo ... i da mora da napomenem da sam primetio u ovik 4-5 punjenja koja sam imao do sada da baterija duze drzi kad se puni na USB preko kompa (ali onda se puni 4-5h) nego kad je nadruska punjac za ~2h ...

Lol. Pa naravno da se preko USB-a puni mnogo duže kad USB 2.0 ima samo izlaz od 500mA, USB 3.0 ima 900mA a punjač za telefon ima oko 1A zavisno od modela. Npr punjač za Note 2 ima izlaz od 2A.

^
poenta je bila u tome da nakon punjenja na USB duze drzi baterija ...

poz. svima na forumu,ponosni sam vlasnik lg l7 2 ,uzet u vipu pre par dan i ujedno moj prvi smart telefon.Nisu mi jasne neke stvari.Kako mogu aplikacije i igre da se direktno instaliraju na memorijsku karticu bez rutovanja telefona ,ne da se prebacuju vec instaliraju direktno probao sam onu varijantu preko cmd da mu pristupim i dodelio sam mu location 2 ali on i dalje ubija memoriju telefona koja je stvarno mala za moje potrebe.Eda telefon ima svoju internu i sd memoriju ,predpostavljam da mu je i ta sd njegova + eksterna.

Meni se ovaj telefon uopste ne svidja,i po meni,ne vredi ni 200 eura nov,jer kada telefon novije generacije nema 720 p snimanje za mene to nije telefon,a razlike izmedju 480p i 720p ne da ima,nego je velika,ali neko ovde rece da nema razlike sto je smesno.Koliko znam da je vecina divx filmova odavno u hd rezoluciji,pogledaj neki film u 480p pa u 720p pa vidi da li ima razlike i kolike.Pa ja na mojoj staroj Nokiji E7 imam 720p snimanje koje se ne razlikuje sa hd snimcima sa S3 modela,imao sam S3 pa znam sta pricam,a Simbijan je,tako da dati 200 eura za telefon koji nema dobru kameru i 720p snimanje je za mene nezamislivo bacanje para.

kazes ima razlike izmedju 480p i 720p a odmah zatim kazes nema razlike izmedju 720p i 1080p, nema logike. Postoji razlika i to kao i izmedju 480p i 720p, ali meni su na svim telefonima lose kamere, tako da mi to nije ni bitno previse.. Pogledaj film u 1080p sa manjom kompresijom pa vidi da li ima razlike;)

Meni se ovaj telefon uopste ne svidja,i po meni,ne vredi ni 200 eura nov,jer kada telefon novije generacije nema 720 p snimanje za mene to nije telefon,a razlike izmedju 480p i 720p ne da ima,nego je velika,ali neko ovde rece da nema razlike sto je smesno.Koliko znam da je vecina divx filmova odavno u hd rezoluciji,pogledaj neki film u 480p pa u 720p pa vidi da li ima razlike i kolike.Pa ja na mojoj staroj Nokiji E7 imam 720p snimanje koje se ne razlikuje sa hd snimcima sa S3 modela,imao sam S3 pa znam sta pricam,a Simbijan je,tako da dati 200 eura za telefon koji nema dobru kameru i 720p snimanje je za mene nezamislivo bacanje para.
kupia za iste pare foto aparat ako ti treba da snimas ... i sigurno ce praviti bolje slike od najboljeg moba ..
sto se tice tog nesnimanja u 720p to nije do hardwera vec do niceg drugog nego zelja LG-a da telefon zadrzi u odredjenoj klasi, a videces sa izlaskom prvog CIJANOGEN moda za ovaj mob da ce snimati u 720p.....

Daj ne zezaj da stvarno tako pričaš :D

Da li Vama koji imate ovsj mob normalno rade razgovori na viberu ? Drugar mi je uzeo u vipu i na viberu on čuje druge dok drugi njega ne čuju ili obrnuto zaboravio sam već. Sve ostalo radi najnormalnije.

Хахаха нису то цијано бактерије, каже се "сајаноџен мод";)

dali???

svi mi znamo da se samo po Vuku cita kao sto je napisano ali ovo je ime jednog projekta i kao takvo zasluzuje da se napise tacno CIJANOGEN.

ustvari je nebitno neka cita kako ko zeli a tako moze i da tumaci ....

Poslednja izmena:
Skup je ovaj telefon za ono sto nudi,a od L9 modela ne moze biti nikako bolji,a razlika u novcu je premala.Generalno dodati 50 eura i kupiti nov S2.

Ovaj mob je u VIPu na paketu koji nam firma placa (biz500 mislim) samo 2500din, i to ga cini skoro pa savrsenim ;) Pre 1g, ja sam tako doplatio 10000din za Htc One V, mislim da je godinu dana kasnije ovaj LG lepo pozicioniran, bar u ViPu (ja teglim DSLR svuda naokolo, pa mi je kamera potpuno nebitna stavka)

Drugari, samo da se upisem... ;)

Konacno neces imati problema sa baterijom :D

Nisam imao ni na RAZR HD-u... ;)

Utoliko mi je onda ovaj tvoj potez nejasniji :d :p

Imam 2 (ne racunajuci fixni), i to su Nokia 6120 i LG L7 II. :D

RAZR HD ode jer mi je trebao kes, a LG je vise nego duplo jeftiniji. Pa posto cu preko leta dosta putovati, taman to vreme i ne moram da nosim neki strava fon, a za posle ce vidimo. U medjuvremenu sam zakljucio da ce mi ovaj L7 II biti ok. Iznecu utiske ovde na temi za koji dan, jos ga ni 2 puna dana ne koristim.

@hsv.stoned
U prethodnom pasusu je i odgovor na tvoje pitanje. :) RHD je generalno najbolji fon koji sam do sad imao, i u normalnim okolnostima ga ne bih menjao jos sigurno. Svima za njega topla preporuka.

Vlasnici, moze na PM neki link za iGo? :)

Takodje, nasao neko neku zastitu za ovaj model? U NS nema nista izgleda...

Nazad
Vrh Dno