ok hvala na odgovoru.. Totalno nwbitne stvari za mene... Trenutno koristim fabricke sluske od lg g4 i odlicne su miU prevodu, maltene za veliku vecinu nebitno. 90 posto ni ne koristi bezicno punjenje, a isto toliko njih ne bi ni primetilo razliku sa dac ili bez, sem malog broja audiofila kojima je to bitno i koji i izdvoje vise para za neke kvalitetnije slusalice od prosecnih.
Mislim da ljudi najvise gledaju dizajn, kameru, ekran, zatim bateriju i performance, pa sve ostalo posle.
Kojom egzaktnom metodom si došao do 90%? Ja npr isključivo koristim QI wireless punjenje i stalno slušam muziku preko fona kada izadjem napolje.
pa napolju je vec u aprilu svuda u prodaji i kod operatera, a na fb LG Srbija kazu u Srbiji u maju u prodavnicama.
Da napomenem priča oko lg6 je bila idemo sa s821 da bi izašli na tržište pre s8 a ne zato što smo pilicari i soc hoćemo da platimo duplo manje.
Samsung’s position with respect to Qualcomm’s chips has transformed very rapidly. Two years ago, the Korean giant avoided using the Snapdragon 810 in its Galaxy S flagship (due to overheating concerns), but by this time last year it had struck a deal with Qualcomm to manufacture Snapdragon 820 processors. The Snapdragon 835 extends that relationship between the two companies, and even though Samsung usually maintains a clear separation between its consumer and component manufacturing businesses, Forbes speculates that its production deal with Qualcomm has helped it soak up the earliest supply of the 835. "Samsung has first dibs," according to the report.
Pa to ,krenuli da zakidaju a nekada su bili drugačiji.
Nego odakle ti info da g6 nema ufs ?
Memory 4GB RAM, 32GB eMMC, micro SD slot (up to 2TB)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari