Šta je novo?

LG G6

Nema niko na forumu. A i ovako se retko gde pojavio u ponudi. Jos cena od preko 700€. Trenutno previse. Kamera nije losa kazu. Videcemo kako ce se pokazati u praksi. V20 ako nadjes za 500€ je bolja kupovina. Kamera odlicna

V20 tj g5 dizajn mi se ne svidja uopste. Ovaj mi je lepsi

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Dali je moguce da bas niko nema? Ja bih trebao da potvrdim narudzbinu sutra nzm dali da odlozim jos malo

Pa nije se još pojavio kod naših provajdera.. male su šanse da ga neko ima

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Aha nisam proveravao kod provajdera mada vidim ima po oglasima mada velika cena.

Ja ne razumem likove sto se zalili na g5 dizajn i sto im navodno zadnja stran licila na "buljinu", silne foto-sprdnje na taj racun su mogle da se nadju prosle godine. Sad evo isti q, ako ne i gore, a svima prelepo odjednom. Ne razumem...
P.S. Ne napadan g6 nego branim g5.

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

640€ почетна цена за G6 код нас на купујем продајем сајту.

Ovo je pored lošijeg senzora kamere :S: od prethodnog LG, najveća glupost. Kupac želi quad dac i wireless charging..ali neće moći....:S::mad:
lg g6.jpg

Zato kod nas ovaj telefon ne vredi tih para,bar ne trenutno,da su usa i dac verzije pa i da razmislis,da znas vec za sta dajes pare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moraju malo da porade na MT i brzini web pretrazivanja, ocigledno za sada G6 radi sporije i od 2016. flagship 'droida.

Verujem da bi, i uz ovakav softver, G6 radio brze da ima SD835 i UFS 2.1 memoriju a ne SD821/eMMC.

PS

Za JK verziju G6 (ESS DAC) kazu da zvuci za nijansu bolje od V20 i bolje od htc 10, S7E, dakle u pitanju je mozda i najbolji audio izlaz za sada mada nisam nasao poredjenja sa S8/+.

Poslednja izmena:
Mislim da sam negdje vidio da je v20 prilicno bolji od s8 tako da je vjerovatno i ta jk g6.

Da da, v20 osetno bolji od s8 po tom pitanju. Za taj g6 jk nisam jos nista video...

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

Osetno bolji? Koliko sam video po onim merenjima i utiscima manje-vise su egal ali V20 ima jaci izlaz sto je prakticno nebitno za korisnike bubica/in ear slusalica.
Ta jacina izlaza dolazi do izrazaja kada se koriste neke zahtevnije slusalice s tim sto za vecinu tih velikih mrcina ni V20 izlaz nije dovoljan pa takvi korisnici ili ne slusaju muziku preko telefona (koriste skupe plejere) ili kupuju prenosiva pojacala (koja su u poslednje 2-3 godine u ekspanziji).

Ironija je sto ce verovatno bar 60% korisnika G6, V20, S8 itd muziku slusati sa nekim jedva prosecnim slusalicama do 20, 30$..

Poslednja izmena:
Da, to je bedak. Kao sto postoji mnogo onih koji kupe skupe zvucnike i malo vintage opreme a onda vrte muziku sa YT (m_bulat_letnji_extra_mix_2006_MP3)

Steta je ne iskoristiti ovakva poboljsanja audio kvaliteta na pravi nacin a uz malo srece i pracenje akcija, snizenja nije potrebno izdvojiti mnogo para za odlicne in ear slusalice koje ce, za razliku od fabrickih i jeftinih kineskih, trajati duzi niz godina :)

Poslednja izmena:
Meni je recimo audio izlaz presudan pri kupovini telefona. Trenutno je HTC 10 najbolji allrounder, nadam se da ce "U 11" biti dobra kupovina i sa adapterom usb-c to 3.5mm :)

Koliko znam LG se povukao zvanicno iz Srbije prosle godine. Ne verujem da ce ga biti uopste ako nesto nije promenjeno

Vest je malo bajata, kao i izvor, ali mislim da je tačna...

LG se vraća u Srbiju?

Odmah nakon MWC 2016 sajma, koji se održao krajem februara prošle godine saznali smo, mada nikad zvanično, da se LG povlači s najvećeg broja evropskih tržišta, uključujući i srpsko. LG G5 model je kasnio i prvi put je dostupan bio početkom jeseni 2016, kroz ponudu operatora, a LG kompanija nije donela nijedan novi model u Srbiju, uključujući LG V10 i LG V20. LG je raspustio domaći tim, koji je radio na promociji, prodaji i marketingu LG mobilnih uređaja, ali kako smo nezvanično saznali, kompanija se predomislila! Preko druge centrale (bivša je bila u Mađarskoj), LG Mobile će ponovo raditi i u Srbiji i zato smo i odlučili da vam predstavimo novu K i Stylus seriju telefona, koji će se naći i na našem tržištu. Srbija je uvek bila jedno od najjačih tržišta LG kompanije što se udela LG smartfona tiče, pa je verujemo na prečac doneta odluka razmotrena i LG se vraća među Srbe. Iako ove informacije niko iz LG kompanije nije želeo da potvrdi, sigurni smo da ćemo LG G6 videti i na „policama“ naših prodavnica, kao i mnoge druge LG modele… ;)

[YOUTUBE]BfuhPwaZKnA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]vl5-mg-8D3g[/YOUTUBE]

Phandroid - Android Forums

Poslednja izmena:
Jel nabavio neko ovaj fon i sta je quad dac? Dali da uzmem na 630e evropski model sta god to znacilo

Digital to analog converter.
Chip na ploči koji je zadužen za kvalitet muzike koju slušaš.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

U prevodu, maltene za veliku vecinu nebitno. 90 posto ni ne koristi bezicno punjenje, a isto toliko njih ne bi ni primetilo razliku sa dac ili bez, sem malog broja audiofila kojima je to bitno i koji i izdvoje vise para za neke kvalitetnije slusalice od prosecnih.
Mislim da ljudi najvise gledaju dizajn, kameru, ekran, zatim bateriju i performance, pa sve ostalo posle.

Баш тако, додао бих још само цену у ту задњу реченицу.

U prevodu, maltene za veliku vecinu nebitno. 90 posto ni ne koristi bezicno punjenje, a isto toliko njih ne bi ni primetilo razliku sa dac ili bez, sem malog broja audiofila kojima je to bitno i koji i izdvoje vise para za neke kvalitetnije slusalice od prosecnih.
Mislim da ljudi najvise gledaju dizajn, kameru, ekran, zatim bateriju i performance, pa sve ostalo posle.
Kojom egzaktnom metodom si došao do 90%? Ja npr isključivo koristim QI wireless punjenje i stalno slušam muziku preko fona kada izadjem napolje.

Vrh Dno