Za telefon koji je izasao pre sat vremena moze se reci da ih je Huawei vec oduvao za ovu godinu, idemo dalje ☺
Sent from OnePlus 3T
Ne znam šta ste zapeli sa time da je kao telefon iz 2016.
Iz vrlo prostog razloga, jer je hw (osim aspecta ekrana) iz 2016. a cena će biti 2017.
Ne, nije manji od S7. I nije manji od S7E.Za telefon koji je izasao pre sat vremena mogze se sad komentarisati pretezno dizajn na osnovu videa, a performance ce se pokazati tek posle nekog vremena, pa je bzvz govoriti da je s7 ili neki drugi bolji od ovoga,a bez ikakvog konkretnog obrazlozenja i pokrica po cemu? Meni G6 defintivno bolji od s7, pixela i vecine drugih za sada sto se tice odnosa velicine telefona i ekrana. Manji je od s7, a ima veci ekran. Samsung ce uvek imati bolu prodaju to bez sumnje, jel njihovu prodaju vecinom cini agresivni marketing i hajp i pozerajska ciljna grupa slicno kao kod iPhone-a.
LG G6 je fail epskih razmera
Ne, nije manji od S7. I nije manji od S7E.
I ne, nema bolji hardver.
I ovde i nema toliko hejta koliko biste vi voleli da ima.
Inače je meni ok, ne izgleda loše...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Lupeta se mnogo ovde i pljuje po g6, posebno ovi sto dolaze iz ajfon teme. Molim moderaciju da ukloni trolove.
Sent from my Havaji P9
Primary: 13MP, Sony IMX258 Exmor RS, 1.12µm pixels, f/1.8, PDAF, wide-angle (71°), OIS, auto HDR, dual-tone LED flash
Wide Angle: 13MP, Sony IMX258 Exmor RS, 1.12µm pixels, f/2.4, PDAF, wide-angle (125°), auto HDR, dual-tone LED flash
pa kamera na lg-ju i iz 2013 pravi bolje slike od svakog huaweia, mnogo puta se licno uverio, tako da ni malo ne sumnjam u kvalitet kamere na g6
Čekajte testove kamere pa suditeNe možemo ovako ništa da znamo.
![]()
Slazem se.. meni je P10 bas lep samo mislim da ce ga tu LG G6 potuci u kameri..
Ne dopada mi se samo sto su presli na staklo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari