Šta je novo?

LG G6

Meni je telefon generalno ok, videce se da li ima neku falinku, npr sa plocom.
Ne svidja mi se ova podela modela, kao vi ste gubavi vama nema bezicno punjenje, iskreno zabole me za njega ni na s7 ga ne koristim ali ova podela je malo bezveze, ipak su to "strucnjaci" vise znaju zasto to tako.
A sto se tice tih "armije" fanova pa niko ne brani LG da ih ima, ni iphone ni samsung ih nije dobio jer prave dresine od telefona, niko nikog ne bije po usima sta ce da kupi, al *** ovi znaju da naprave kvalitetan tel. evo sada i Huawei je pokidao sa proslogodisnjim modelima, pogledajte samo na forumu koliko ima ljudi sa p9 i p9lite i niko se ne zali na tel., eto tako moze i LG da uradi al *** ocigledno da ne zna da zaokruzi model.

Za telefon koji je izasao pre sat vremena moze se reci da ih je Huawei vec oduvao za ovu godinu, idemo dalje ☺

Sent from OnePlus 3T

sa sve bezelima gore i dole od pola metra bas gadno, a dve kamere na huaweu "leica" samo marketinski trik, pokazale se nista specijalno u praksi, nista wide angle... jedno sto zadnja strana lepse izgleda nego g6

Ne znam šta ste zapeli sa time da je kao telefon iz 2016. Kokodačete kao devojke i gejevi za odeću iz prošle sezone. Specifikacije su solidne, ne ide u korak sa najnovijim, to stoji, ali ako bude fluidno i bez štucanja, ne vidim potrebu da jure najnovije. Uostalom, to prosečnom korisniku ništa ni ne znači, veći deo kupaca Samsunga ni ne razume šta im znači procesor, niti koji se nalazi unutra, da li je najnoviji, koliko je efikasan, itd., kao i za ostale aspekte specifikacije. Telefon lepo izgleda, definitivno korak unapred u odnosu na g5, lepo izgleda. Barem su uvideli ogromnu grešku i sklonili se od tog pravca.

Ne znam šta ste zapeli sa time da je kao telefon iz 2016.

Iz vrlo prostog razloga, jer je hw (osim aspecta ekrana) iz 2016. a cena će biti 2017.

@hsv ja stvarno ne znam zašto si ti ubedio sebe da je lg jeftin... G5 sada košta 400e divljak, svega nekih 50ak e ispod S7, a G6 će sigurno imati jaču cenu od G5 jer je i bolji mob (nije smešan kao G5 ako ništa drugo, bar za sad)

evo odgledao i huawei p10 prezentaciju, kako stvari stoje po dostupnim informacijama, odnos cene i onoga sto se nudi definitivno u korist g6

LG G6 je fail epskih razmera

Za telefon koji je izasao pre sat vremena mogze se sad komentarisati pretezno dizajn na osnovu videa, a performance ce se pokazati tek posle nekog vremena, pa je bzvz govoriti da je s7 ili neki drugi bolji od ovoga,a bez ikakvog konkretnog obrazlozenja i pokrica po cemu? Meni G6 defintivno bolji od s7, pixela i vecine drugih za sada sto se tice odnosa velicine telefona i ekrana. Manji je od s7, a ima veci ekran. Samsung ce uvek imati bolu prodaju to bez sumnje, jel njihovu prodaju vecinom cini agresivni marketing i hajp i pozerajska ciljna grupa slicno kao kod iPhone-a.
Ne, nije manji od S7. I nije manji od S7E.
I ne, nema bolji hardver.
I ovde i nema toliko hejta koliko biste vi voleli da ima.
Inače je meni ok, ne izgleda loše...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne, nije manji od S7. I nije manji od S7E.
I ne, nema bolji hardver.
I ovde i nema toliko hejta koliko biste vi voleli da ima.
Inače je meni ok, ne izgleda loše...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Manji je od s7E i ima bolji screen to body ratio plus... Pišeš netačno. Ima bolji hardware.Čak i malo više piksela po inču od s7e. Čak i bolju kameru..
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8466&idPhone2=7945
Naravno, S8 će biti verovatno bolji fon ali me samo još zanima razlika u ceni....

Poslednja izmena:

Primary: 13MP, Sony IMX258 Exmor RS, 1.12µm pixels, f/1.8, PDAF, wide-angle (71°), OIS, auto HDR, dual-tone LED flash
Wide Angle: 13MP, Sony IMX258 Exmor RS, 1.12µm pixels, f/2.4, PDAF, wide-angle (125°), auto HDR, dual-tone LED flash

One new trick for the G6 is wireless charging. It supports both the WPC and PMA standards, but this feature is only available in the US. LG says its market research revealed that wireless charging is a lower priority in other countries, and it did not want to increase cost by including features people would not use. The G6 still includes Qualcomm’s Quick Charge 3.0 fast-charging technology, though.

Poslednja izmena:
Lupeta se mnogo ovde i pljuje po g6, posebno ovi sto dolaze iz ajfon teme. Molim moderaciju da ukloni trolove.

Sent from my Havaji P9

Lupeta se mnogo ovde i pljuje po g6, posebno ovi sto dolaze iz ajfon teme. Molim moderaciju da ukloni trolove.

Sent from my Havaji P9

Nemoj da te leksa cuje.. Dobices pretnje za ban zbog ugrozavanja slobode govora hahahaha

Poslednja izmena:
Pa da ajmo kod njih na temu, tamo ne smes nista da kazes. Kakva drzava takav i forum.

Sent from my Havaji P9

Ako su već ubacili bolji senzor za wide kameru nisu morali osakatiti glavnu u odnosu na g5 i v20...
Jedino ako softverom izvuku neka poboljšanja

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Poslednja izmena:
itWgn0Qn.png

Patkometrija ...

Ne znam cemu gubljenje, telefon je skroz ok. I po review sa yt, vecina ga hvali, za razliku od proslogodisnjeg G5.

Primary: 13MP, Sony IMX258 Exmor RS, 1.12µm pixels, f/1.8, PDAF, wide-angle (71°), OIS, auto HDR, dual-tone LED flash
Wide Angle: 13MP, Sony IMX258 Exmor RS, 1.12µm pixels, f/2.4, PDAF, wide-angle (125°), auto HDR, dual-tone LED flash

Nazalost kao sto sam i sumnjao, pa ovo je losije od G5/V20 dual kamera. Cak i Huawei na P10 seriji ima bolje dual kamere, nevezano za ''Leica'' hajp, pricam o hardveru.
Bio sam ubedjen da se radi o istoj kameri kao na G5/V20 ali uz blago poboljsanu wide kameru kad ono..

IMX258 je 1/3.06'' 13MP senzor
, jeste malo bolje resenje za wide kameru u odnosu na G5/V20 (1/3.2'' 8MP) ali je zato osakacena primarna kamera (G5/V20 imaju bolje 1/2.6'' senzore a G6 pomenuti 1/3.06'').
A neki su se smejali Apple-u sto je izbacio sedmice sa 1/3'' senzorima glavnih kamera u 2016. godini :)

@ Vojkan

Ma u pravu si nego sam mislio na to da ce za LG fanove G6 biti dobra kupovina kada padne ispod 450e mada sa ovim poslednjim informacijama o kameri vise nisam siguran u to.

Poslednja izmena:
Povlačim reč za 2016 spec, pa ovo je kamera iz 2013. [emoji23] [emoji28]

*** koliki je LG G6..

pa kamera na lg-ju i iz 2013 pravi bolje slike od svakog huaweia, mnogo puta se licno uverio, tako da ni malo ne sumnjam u kvalitet kamere na g6

Slažem se sa Vojkanom, ne smeš imati toliko propusta (bežično punjenje,Sabre DAC sve zasebno), pritom stavljajući hw iz druge polovine 2016 godine, za cenu od 650$...
Kapa dole za stb, i same dimenzije telefona.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vrh Dno