Šta je novo?

LG G6

@ fkl

Koliko je proverena informacija da je DAC samo za JK trziste? Bezicno punjenje me ne interesuje ali ono, ne vidim logiku da samo odredjena trzista dobiju ''full'' G6.

Meni G6 deluje kao najbolji G LG posle G2, mnogo bolje od G3/G4 (sto i nije tako tesko) i kompletnije od G5. Ostaje samo da se pokaze u praksi, da nema masovnih crkavanja i sl.
Kamera ce verovatno biti odlicna, IPS ce mozda moci da se ''dokalibrise'' preko WB slajdera ili uz neku XDA foru, SD821 i 4Gb rama su taman za normalno koriscenje, steta za DAC ali opet cim padne ispod 450e po oglasima bice ok kupovina, ko jos ovde razmislja o redovnim cenama od 600, 700e+ :) IP68 je dodatni plus.

Samo mi to za DAC nije jasno a i 3300 mAh je tek prosecna za ovoliki ekran, ne radi se tu o famoznom sotu od 7, 8..10h za 24h?! vec o tome da mnogi nece da razmisljaju o preostalim procentima baterija kada putuju, kada dosta koriste GPS, kameru, snimanje i slicno uz 100% osvetljenje a zna se da to topi i najjace baterije. Ko sedi po ceo dan u kancelariji uz 20% brightness dovoljna bi mu bila i 2k mAh baterija uz brzo punjenje.

Ima li podataka o dual kameri, koji senzori su u pitanju? I da li silver G6 ima staklo pozadi, metal ili plastiku koja imitira metal?

Fino fino, a još nije ni finalni softver.

Cekaj sad kad Vojkan povadi cropove zamuljane trave i granja po coskovima pa ces da vidis da li je dobra kamera [emoji23]
Meni je ovo odlicno, 2 kamere sa razlicitim socivima (za ''turisticke'' fotografije vise nego dovoljno) samo jos da se vidi koji senzori su u pitanju.

Poslednja izmena:
Malo će nam biti dva oka za plakanje :eyebrows:

Mnogo ga nešto hvale da je lep, kada budemo videli cenu ima da bude cirkus :D

The G6 supports Qualcomm QuickCharge 3.0 and LG's press materials state a 0 to 50% charging time of 32 minutes and flat to full in 96 minutes

Dobra slika.. Ali ipak su uslovi savrseni za slikanje.. Tek ce da se pokaze, pogotovu u low light uslovima

Sto kaze hsv ovo ce biti dobra kupovina za 450e..
Kamera sjajna bar po ovim slikama gore.. Bezicno punjenje mi i ne treba, dac isto, meni super ako to jos vise smanji cenu u odnosu na JK modele.
Koliko vidim po ovim jutjub klipovima svi pricaju da se LG okrenuo peglanju UI, ako je stvarno tako to je odlicna stvar. Bar neko da radi na softveru a ne samo da gruvaju sto vise rama i sto bolji soc.

Crni stvarno pelep, ali baš i čovek reče otisci od prstiju na kilo ...

Poslednja izmena:
Sto kaze hsv ovo ce biti dobra kupovina za 450e..
Kamera sjajna bar po ovim slikama gore.. Bezicno punjenje mi i ne treba, dac isto, meni super ako to jos vise smanji cenu u odnosu na JK modele.
Koliko vidim po ovim jutjub klipovima svi pricaju da se LG okrenuo peglanju UI, ako je stvarno tako to je odlicna stvar. Bar neko da radi na softveru a ne samo da gruvaju sto vise rama i sto bolji soc.

Cekamo jos P10 :).... Mada bolje da porade i na plocama. Valjda nece crkavati na G6 modelu.

Kao što neko reče ovaj mob ne bi bio odlična kupovina ni protiv s7e od prošle godine kamoli sada kada izađe s8..
Još jedna stvar koja mi smeta ,nisu mogli da urade zvučnike kao na ip7 i htc10 a tražiće 750e za mob ?
Crni sa gg5 pozadi ima da se grebe kao lud ,trebali su možda gg3 i pozadi iako lakše puca pri padu.

Previše kompromisa za mob koji je trebao da ih malo pokrene iz mrtvih

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije da branim g6 ali ljudi daju negativne komentare ovde, ja ni u jednom ovom klipu nista negativno jos nisam cuo, mozda su placeni klipovi mozda ne, ali niko nista lose nije rekao.
Podigao se hype oko tog s8 kao sv Petar silazi licno. Iz iskustva znam da sve sto je bilo prenapumpano u startu kasnije se nije pokazalo kao dobro.
Necu da pljujem Samsung, al ajde malo realnosti. Telefon je samo za pokazivanje(s8), prakticno nije moguc da se koristi, nesto slicno kao mi mix. Da kupim fon od 1000e i stavim ga u gumu od 10e, ne pada mi na pamet.
Ljudi ispljuvase ovaj fon, nije se ni pojavio jos uvek. Ajde malo da sacekamo da ga neko uzivo vidi, proba pa onda da pljujemo/hvalimo.

hejt radi hejta
po cemu je ovo losije od s7? koji kosta koliko kosta

Ovaj telefon nije bolji od s7 edge. Koliko treba da se čeka da mu padne cena na 500e na oglasima za koliko sada može da se nađe s7 edge? Zbog čega bi neko to čekao kada realno nije bolji telefon... Kasne godinu dana...

Poslednja izmena:
Ovaj telefon nije bolji od s7 edge. Koliko treba da se čeka da mu padne cena na 500e na oglasima za koliko sada može da se nađe s7 edge? Zbog čega bi neko to čekao kada realno nije bolji telefon... Kasne godinu dana...
Ne padaj pod uticaj kvazi stručnjaka. Teška je glupost porediti s7 i G6 . G6 ima bolji hardware,bolji screen to body ratio, dodatnu wide kameru sa većom rezolucijom,manje telo a veći ekran,veći ppi pixel density, bolji audio izlaz 32-bit, itd... Bolje sačekaj neki honest review pa vidi.

Sent from tandara pišore

Poslednja izmena:
šbb kbb
zelje i cestitke. moze se primeniti na svaki drugi telefon. nijedan nije savrsen niti ce biti.
Slažem se ali da zakines neka tržišta jer si pilićar to nema smisla. Posle poteza sa g5 s650 sada ova priča. I onda zašto propadaju.. :) o lg dodatcima neću komentarisati ,zar g6 nije trebao da nastavi tu priču ?

Ovo je trebao da bude G5... Mozda ih u tom slučaju S7e ne bi oduvao.

Sent from OnePlus 3T

Ma kakvi ovaj mob nema šta da traži ni pored s7e. (Makar na prvu loptu)
Možda bi prodaja bila malo bolja ali..

A S7 edge je trebao da bude S6 :D
I S4 se bolje prodavao od G2-e pa je G2 bila mnogo bolji telefon ...

Poslednja izmena:
Ma kakvi ovaj mob nema šta da traži ni pored s7e. (Makar na prvu loptu)
Možda bi prodaja bila malo bolja ali..

ponavljaš isto već drugi put a to nije utemeljeno na činjenicama..G6 ima bolji hardware,bolji screen to body ratio, dodatnu wide kameru sa većom rezolucijom,manje telo a veći ekran,veći ppi pixel density, bolji audio izlaz 32-bit......

Za telefon koji je izasao pre sat vremena mogze se sad komentarisati pretezno dizajn na osnovu videa, a performance ce se pokazati tek posle nekog vremena, pa je bzvz govoriti da je s7 ili neki drugi bolji od ovoga,a bez ikakvog konkretnog obrazlozenja i pokrica po cemu? Meni G6 defintivno bolji od s7, pixela i vecine drugih za sada sto se tice odnosa velicine telefona i ekrana. Manji je od s7, a ima veci ekran. Samsung ce uvek imati bolu prodaju to bez sumnje, jel njihovu prodaju vecinom cini agresivni marketing i hajp i pozerajska ciljna grupa slicno kao kod iPhone-a.

Za telefon koji je izasao pre sat vremena moze se reci da ih je Huawei vec oduvao za ovu godinu, idemo dalje ☺

Sent from OnePlus 3T

S821, 4 gb rama, izlazi sa 7.0? 2016a plače za ovim mobom

I šta se ložite sa tih 450€, pa toliko će biti za Novu Godinu, tada će mi5s biti 200e a isti telefon sa jednom kamerom manje :)

Za telefon koji je izasao pre sat vremena moze se reci da ih je Huawei vec oduvao za ovu godinu, idemo dalje ☺

Sent from OnePlus 3T
Realno .. totalno neverovatno ali tako ispada.

Glas razuma se čekao :)

I šta se ložite sa tih 450€, pa toliko će biti za Novu Godinu, tada će mi5s biti 200e a isti telefon sa jednom kamerom manje :)

Poslednja izmena:

Pa u pravu si za sve osim za pad cene, ovaj G6 ce brzo biti 450e po oglasima pa ko voli LG.. konacno ce imati dobar razlog za kupovinu LG-a, posle G2 :) Pod uslovom da ne bude failova sa ekranima, plocama, izradom.

Mada je ocajna odluka da Sabre DAC ugradjuju samo u verziju za JK trziste a vidim bice i jos nekih razlika, klasicno pilicarenje.

Meni je Huawei P10 plus vec zanimljiviji/kompletniji uredjaj od ovog G6 :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno