Šta je novo?

LG G5

Koliko god verovao u ovaj G5, meni se ni jedno curenje do sad ne svidja. Nadam se da ce me sutra razuveriti.

Nazalost, ni meni. Ok impresivne tehnicke specifikacije, inovacije i zanimljive ideje kojima se LG izdvaja od ostalih, al bre volim da telefon i lepo izgleda ako je vec premium model, a po ovome svemu do sada izgleda da su uspeli da od metala naprave dizajn telefona koji izgleda jeftinije nego neki plasticni. Ne znam, ne ide mi nekako taj zaobljeni metal, kao neki limeni - aluminijumski poklopac. Plasticni G3 izgleda 10+ za ovo sada.

Ajde da se ne lazemo nije bitno ko je ciji fanboy ovaj telefon je jednostavno RUZAN.

Ne zaboravite da je do sada svaki telefon bio ruzniji u raznim leakovima nego sto stvarno jeste. Ali realno ovo sto vidim mi uopste ne obecava (G5 i M10), za S7 se vec sve zna, klasican Samsung na osnovi S3 dizajna tj S6 v2.0.1

Poslednja izmena:
Ajde da se ne lazemo nije bitno ko je ciji fanboy ovaj telefon je jednostavno RUZAN.

Nije ni toliko ruzan koliko je bezlican. Izgleda kao dizajn na pola puta do krajnjeg proizvoda, nesto na sta ni najgori kineski proizvodjac ne bi nalepio svoj "brand". Jos uvek mislim da ce prezentacija na MWC biti jednako jadna kao izgled samog telefona. Ono sto im ide na ruku jeste Android konkurencija. Ne zna se koji je ruzniji fon, stakleni S3 ili HTC Mi5.

Bice veselo sutra. Kad je samsung prezentacija a kad lg po nasem vremenu?

Lg oko 1,2pm a samsung oko 6,7pm. Ne znam tacno

Ne zaboravite da je do sada svaki telefon bio ruzniji u raznim leakovima nego sto stvarno jeste. Ali realno ovo sto vidim mi uopste ne obecava (G5 i M10), za S7 se vec sve zna, klasican Samsung na osnovi S3 dizajna tj S6 v2.0.1
Da, ali ovaj na kojoj god slici se pojavio izgleda odvratno. I S7 je cureo na raznim drljavim slikama, pa je lepota za ovo (nisam verovao da cu ikad to da kazem za Samsung). Ja dok ga ne uzmem u ruke svejedno cu da ga vidjam samo na slikama i klipovima, ne moze to nesto vau drugacije da izgleda nego ovde.
Jesmo svi za 6P pricali da je ruzan, ali brate nije bio ovoliko ruzan na slikama :-D
Opet, kazem, kod mene najmanje utice lepota uredjaja, najbitnija mi je baterija pored dobrih performansi a Samsung ce LG da zakopa sa tim.

Biće to bolje sutra kada budemo imali normalne slike i sve kombinacije boja ...
Plus metal ima da poboljša utisak (a tek kamera s820, 4GB ...) ;)

LG G5 LITE:

Speaking of LG G5, LG may be working on a lite variant of the LG G5, that may or may not end up called the LG G5 Lite. The device was spotted on GFXBench couple of days ago with model number LG H840, featuring specs such as a 5.3-inch display, an octa-core 1.8GHz Snapdragon 652 processor, 3GB of RAM, 32GB of expandable internal storage, an 8-megapixel rear camera with LED flash and 8-megapixel front facing camera.

INFO za gledanje:

lgmwc2k16header.jpg

http://www.phonearena.com/news/Tune-in-for-the-LG-G5-announcement-live-stream-this-Sunday_id78539

Poslednja izmena:
Oukitel-K10000-840x492.jpg

OUKITEL-K10000-GB-11.jpg

Мени се овај Oukitel много више свиђа по дизајну него Г5

Definitivno ovaj g5 moze da se proglasi jednim od najodvratnijih telefona ikada, treba izmisliti posebnu nagradu i dati lg-u za vanserijski ogavan telefon. Damn, ni g4 nije bio neka lepotica, ali meni ima taj neki ok smek (od napred) ovaj kako god da okrenes izgleda uzasno.

Poslednja izmena:
Ja se ne bih vracao na ekran manji od 5.5...sad kada sam navikao na g3 i na 5.5.

5.6 i 5.7 i ajde ali manje ne...ako bude 5.2 zadrzacu moj g3 jos neko vreme ili ev. preci na v10

Stvarno treba da dobiju medalju za ovako ruzan telefon. Kao da su pokusali da naprave sto ruzniji telefon. Ako im je to bio cilj pobedili su :)

Nikako da skapiram sta vam je toliko ruzno?

Da je najlepsi telefon ikada, nikako nije. Ali ste svi kukali za metal (dok je za mene plastika I dalje bolja jer telefon svakako odmah po kupovini ulece u silikon pa mi izrada ne igra nikakvu ulogu, plus plastika je jeftinija I amortizuje udarac bolje nego neki tvrdji predmeti) koji su pokusali da usklade sa izmenjivom baterijom,sto je veliki plus za mene.

Telefon cijih 80 ili koliko vec procenta cini ekran,nema mesta da bude ruzan sto se prednje strane tice.

E zadnja strana ko zadnja strana, kamera I ostatak od metala. Ni tu nema nekog preteranog mesta za mastu dizajnera.

Tako da se pomirite sa tim da je vreme kada je bilo mnogo mogucnosti za dizajn telefona proslo.

Мени није толико грдан, генерички дизајн који се ничим не истиче, осим реално необичном задњом страном. У тамној варијанти (ако постоји) биће то доста боље. У светлој боји делује недовршено. Још увек није виђен тел из свих углова, може оквир пуно да дода (или одузме) дизајну.

@OnlyOne i @NennadS

Slažem se 100% sa oba komentara !
Nego *** forum - 100 ljudi 200 mišljenja :)
Da je plastika rekli bi ej 2016-a godina oni i dalje imaju flagship plastikaner, sad kad je metal niko ni da spomene :D

Poslednja izmena:
Zato sto Xiaomi prodaje metalni smartfon za 100 evra koji mnogo bolje izgleda od ove rugobe G5.

Nema za 100,al za 150-200e ima(qhd sranjce mi ne treba, 4gb rama takodje, ostalo manje-vise sve moze da se nadje, i to ne samo kod xiaomija)

Ma bice 5.3 incha 99%.
Ovi bugari poludeli :)

Bilo je na više mesta 5.6, a vidiš gore info za G5 Lite 5.3 - moguće da će tako da podele :)
U principu nije neka razlika, ali navijam za 5.6" !
Trenutno koristim 5.7" i ništa mi ne smeta (male ivice)....

Poslednja izmena:
Nema za 100,al za 150-200e ima(qhd sranjce mi ne treba, 4gb rama takodje, ostalo manje-vise sve moze da se nadje, i to ne samo kod xiaomija)
Kakav legendaran post

Evo mozemo da uporedimo moju Astru G staru 15god sa novim Mercedesom E Klase.

Ukratko, Astra nema niti kozna sedista, niti isofix, niti grejace sedista. Ali meni to ni ne treba. Tako da sve sto nudi mecka za 60 000e,nudi I moja Astra od 2500e.

Da li je ovaj moj post ima smisla?
Pa nema, isto tako ni tvoje poredjenje nema nikakvog smisla

Džaba im pišeš - nisu oni u stanju to da shvate - botovi
Mora da nisu sendvič dobili pa su besni

Kakav legendaran post

Evo mozemo da uporedimo moju Astru G staru 15god sa novim Mercedesom E Klase.

Ukratko, Astra nema niti kozna sedista, niti isofix, niti grejace sedista. Ali meni to ni ne treba. Tako da sve sto nudi mecka za 60 000e,nudi I moja Astra od 2500e.

Da li je ovaj moj post ima smisla?
Pa nema, isto tako ni tvoje poredjenje nema nikakvog smisla

Stvarno? ae prosvetli me..opravdaj mi ovaj G5, i cenu bilo kog flegsipa i sta je sve to za 500e toliko osetnije i bolje i ima da kupim do kraja godine po komad flegsip Samsunga, LG-a, Sony-ja, HTC-a i Ajfon-a..samo nemoj bagove da krstis u "feature".

I od BIA-e onaj 6p.[emoji1]

Kraljevi sačekajte da telefon izađe pa onda iznesite mišljenje - tako ste pljuvali g4 i 6p pa vam je sad super

Ja ne mogu da poverujem da neki clanovi sa ogromnim isustvom na ovom forumu na osnovu nekih drljavih slika tako lako dele epitete najruzniji telefon ikada i sl i pored toga sto je nedavna proslost smartphone-ova pokazala da tamo neka slika koja je izasla 10 ili 20 dana pre zvanicnog predstavljanja nema apsolutno nikakve veze sa pravim dozivljajem kada se telefon vidi uzivo. Jednostavno celokupan uredjaj u stvarnosti odaje mnogo bolji utisak i to je potvrdjeno u bezbroj slucajeva.

Vrh Dno