Ajde da se ne lazemo nije bitno ko je ciji fanboy ovaj telefon je jednostavno RUZAN.
Da, ali ovaj na kojoj god slici se pojavio izgleda odvratno. I S7 je cureo na raznim drljavim slikama, pa je lepota za ovo (nisam verovao da cu ikad to da kazem za Samsung). Ja dok ga ne uzmem u ruke svejedno cu da ga vidjam samo na slikama i klipovima, ne moze to nesto vau drugacije da izgleda nego ovde.Ne zaboravite da je do sada svaki telefon bio ruzniji u raznim leakovima nego sto stvarno jeste. Ali realno ovo sto vidim mi uopste ne obecava (G5 i M10), za S7 se vec sve zna, klasican Samsung na osnovi S3 dizajna tj S6 v2.0.1
Speaking of LG G5, LG may be working on a lite variant of the LG G5, that may or may not end up called the LG G5 Lite. The device was spotted on GFXBench couple of days ago with model number LG H840, featuring specs such as a 5.3-inch display, an octa-core 1.8GHz Snapdragon 652 processor, 3GB of RAM, 32GB of expandable internal storage, an 8-megapixel rear camera with LED flash and 8-megapixel front facing camera.
Kakav legendaran postNema za 100,al za 150-200e ima(qhd sranjce mi ne treba, 4gb rama takodje, ostalo manje-vise sve moze da se nadje, i to ne samo kod xiaomija)
Kakav legendaran post
Evo mozemo da uporedimo moju Astru G staru 15god sa novim Mercedesom E Klase.
Ukratko, Astra nema niti kozna sedista, niti isofix, niti grejace sedista. Ali meni to ni ne treba. Tako da sve sto nudi mecka za 60 000e,nudi I moja Astra od 2500e.
Da li je ovaj moj post ima smisla?
Pa nema, isto tako ni tvoje poredjenje nema nikakvog smisla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari