Šta je novo?

LG G5

Pa logično bi bilo bar jednu rezervnu da stave u pakovanje kad ce vec taj slot dole da bude u prvom planu.
U svakom slucaju bice zanimljiv telefon, drugačiji, kod mene ce licno presuditi baterija i taj dole deo, ako budem smatrao da ce da skripi, da se klima, verovatno cu preskočiti. Ko zna mozda su smislili neki cvrst i siguran sistem za otvaranje, odnosno zatvaranje.

Pa neće to da se otvara i zatvara 5 puta dnevno :)

Kept informed, LG LG G1 from the beginning has maintained a flagship for battery tradition, while LG G4 blessing in a fast-charge and can replace the battery case, to meet the public demand in the life and ease of use. LG G5 uses a Snapdragon 820 SoC, such as no exception should also be powered by Qualcomm 3.0 fast charging scheme (even if not that at least 2.0 is also a high-pass fast charge), plus a drawer-type replacement batteries, LG G5's life experience will be further enhanced. Many users feel that carry a mobile phone power supply can provide more battery life, but carry a huge power and charge the actual experience of bad wiring, much less to replace batteries more convenient.

Ovo crveno je mnogo bitno :)

https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/quick-charge

In laboratory tests using a 2750mAh battery1, a Quick Charge 3.0 enabled device went from 0% to 80% charge in 35 minutes, while a device without Quick Charge 3.0 using a conventional (5 volt, 1 amp) charger achieved just a 12% gain in the same 30 minutes.

Još su najavili USB Type-C ...

Poslednja izmena:
Ovo je potvrda da je donji deo modularan, pa ce, sudeci i po onoj prethodnoj slici sa onom budževinom, moci da se zakače dole razni dodaci (valjda ce to da nazovu Magic). Bilo bi lepo kada bi mogao da se zakači ksenonski blic, neki hi-fi mikrofoni, projektori, termalne, infracrvene, Tango project kamere, kamere sa optičkim zumom...

Pa da to je već izvesno :)

As well as modules that can connect to the handset itself, it's reported that LG will also show off an LG 360 Cam, which can record stills and video at 16MP in 360-degrees. Resulting files can then be played back on a LG 360 VR headset. This VR headset is said to have a dedicated LCD display, nine-axis sensor setup and other highlighted features.
Venture Beat has noted that the various attachments and accessories (both modular and external) will be configured and managed by a dedicated app called LG Friends Manager. Initially, the company is only expected to showcase two modules with the device - a camera grip (with 1,100 mAh battery extension) and digital audio chip plug-in to improve sound quality.

"For the second module, the DAC, the manufacturer teamed up with high-end consumer electronics maker Bang and Olufsen to develop the LG Hi-Fi Plus with B&O Play. Besides improving the native sound experience, the Hi-Fi Plus is also said to enhance audio routed through it from other connected Android devices or PCs."

Kačeno je pre :

http://www.phonearena.com/news/LG-G5-will-come-with-B-O-Bang---Olufsen-audio-features_id78484

Надам се да овај доњи оквир постоји и у црној боји.

2ljss1s.jpg

Prilozi

• Cbl56yEVAAApTJ7.jpg
    Cbl56yEVAAApTJ7.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 151
Nadam se da ovaj citac za otisak nije na klik/pritisak,to jest da se mob otvara kada prislonis prst na njega ( 5x,6p itd )

Poslednja izmena:
Pa valjda, klik bi bio promašaj :)
Radi to na 5X i V10 odlično, radiće i ovde...

Pa zar na v10 nije na klik ? To je po meni dosta lose resenje

Десна страна поклопца батерије, или како се већ зове, није баш лепо спојена са остатком. Лево нема размака, десно може тањи картон да се провуче. :)

Drugačija su leđa totalno ...
Uglavnom taj otisak su svi hvalili .

Poslednja izmena:
Sudeći po ovim nagoveštajima mislim da će se v10 zadržati bar do jeseni kod mene

Šta reci, biće ovo zverka, ali...meni se lično ne sviđa, pogotovo ova svetla varijanta... Sa tasterima na poleđini su mogli da se igraju, kombinuju, ostane unikatan detalj, a oni ih stave sa strane...ni ono "meso" oko ekrana mi se ne sviđa, "fioka" videćemo...ajde, čekamo pa da se i uverimo!

CbnKM6tXIAIZKhC.jpg

Preci sa dizajna g3 na ovo.. Ali ajde,uzivo je mozda malo lepsi.

A ovo je mozda jos veci samar.. 5.6 incha na 2800mah,jedina nada da je ipak 5.3incha [emoji15]
Ni oled mu nece pomoci..

38dba9cc05f5b79f524e600e72f7fd63.jpg

Morali su da odrade samsung,smanje bateriju da bi posle na g6 povecali na 3000mah+ :)

Poslednja izmena:
Slepci, pa znao sam da ce baterija da bude zalost, ako je istina, pretpostavljam da jeste,zbog donjeg poklopca.
Mogli su i 2000mah da stave kad je vec "swappable", cisto da bude tanji.

A neke slike u full da postaviš? Ima li razlike sa kamerom G4? Da, mislim na V10, ne G5, pogrešna tema *** :d
Inače ja slabo koristim kameru znam da na v10 ima još neki manual mod koji može da poboljša ionako dobar kvalitet kamere
Svi su govorili i da će 6P biti gadan pa su promenili mišljenje kad je službeno objavljen.
Tako je bilo i za g4 - pa ta koža na leđima pa dali je prava pa zašto je zakrivljen pa loš procesor itd....
Pa se ispostavilo da je super telefon - čak sam i ja bio skeptičan dok nisam probao
Verovatno će tako biti i sa g5

A ovo je mozda jos veci samar.. 5.6 incha na 2800mah,jedina nada da je ipak 5.3incha [emoji15]
Ni oled mu nece pomoci..

38dba9cc05f5b79f524e600e72f7fd63.jpg

Morali su da odrade samsung,smanje bateriju da bi posle na g6 povecali na 3000mah+ :)

Bitno da nije samar Note 5 sa sve ekranom od 5.7 i 3k mah. Takodje sa sve amoledom

To ne menja cinjenicu da su odradili jedan samsung (osakati nesto da bi to mogao da vratis sledece god ,u ovom slucaju g6)
Dosta lg fanboja je to potenciralo u samsung temi pa sam samo skrenuo paznju ka tome.

Poslednja izmena:
A sledece godine, popravice bateriju i osakatiti nesto drugo...

LG-U-LG-G5-leak_1.jpg

Ja i dalje mislim da je ovo 5.3 incha.

Nego deluje da je ovaj poklopac dole ipak plastican, antene trebaju negde da se stave..? Ne znam

Iskreno ne znam ni odakle je izasao taj trac o 5.6 ?

Glavati evleaks je do sada pogodio sve za s7 a izmedju ostalog je napisao i ovo za g5 :

Besides the metal enclosure, perhaps the most distinctive feature of the 5.3-inch G5 — slightly smaller than the 5.5-inch G4, but with the same 1440 x 2560 QHD resolution 

Доњи део је највероватније пластичан због примопредајне антене, буди сигуран у то.

Vrh Dno