Pa i pozitivna misljenja onih koji ga hvale su isto zasnovana, za sada, samo na jos uvek nepotvrdjenim pretpostavkama i nagadjanjima, isto kao i misljenja onih koji ga pljuju, tako da ako vec postoji tema o nekom modelu mesecima pre nego sto se zvanicno pojavi normalno je da se diskutuje samo na osnovu nagadjanja koja do sada postoje. Bezveze je zato nazivati trolovima i botovima one koji negativno komentarisu, jer i oni koji hvale telefon, isto tako unapred i neosnovano hvale nesto sto se jos ne zna da li ce biti tako, tako da i oni troluju znaci.
Govorim sad o izgledu samo. Po ovim slikama, mislim da tu nema puno spasa i promene utiska nakon uzivog vidjenja telefona. Secam se i G2 pre izlaska i isti utisak sam imao i kad se pojavio uzivo, G3 mi se svideo i prvo na slikama i posle uzivo, G4 meeeh i na slikama i uzivo, nit smrdi nit misrise. Ova cela forma - oblik G5 je ruzna pa je ruzna, ruzan je deo oko kamere i senzora za otisak, cela zadnja strana totalno bezlicna i ne znam sta bih moglo da popravi utisak uzivo. Uzeli "premium" materijal - metal, a napravili uzasan oblik. Fan sam LG-a ali posle G4 ovo je bar sto se tice dizajna jos vece razocarenje. Sto nisu sledili V10 koji dobrim delom ljudi kupuju i zbog dizajna. Pola kineskih no name telefona na onim kineskim sajtovima izgleda danas bolje i lepse od ovog. Znaci, govorim samo o izgledu, kome je to vazno.