Ne vredjaj G2...
Mislim da će S7 isto imati 2800 mAh bateriju, videćemoNi dimenzije nisu bas za pohvalu.. 5.3 incha 74mm*7.7 i 2800mah samo.
S7 69*7.9 i 3000mah.
Imam blagi transfer blama kad krenu ovi glumci
Bolji je dizajn nego na onim leaked slikama, ipak ima 5.3", što je po meni odlična odluka, šteta samo što nisu stavili malo veću bateriju.
Engleski ovim Koreancima baš nikako ne ide![]()
Bolji je dizajn nego na onim leaked slikama, ipak ima 5.3", što je po meni odlična odluka, šteta samo što nisu stavili malo veću bateriju.
Engleski ovim Koreancima baš nikako ne ide![]()
Neobična prezentacija, jako malo se pričalo o samom telefonu a fokus prezentacije je na dodacima koji poboljšavaju funkcionalnost.
Očigledno je ideja da se prodajom ovih dodataka ide ka profitabilnosti, pitam se kakve će im biti cene...
Lepo je rekao onaj na pocetku, smorili su svi, svi lice jedne na druge, monotno(sto su redom poceli da pominju i ona Erika i nas omiljeni crnja, a i ovde su poceli dlaku i jajetu da traze svi) zato i potenciraju najvaznije-zabava. A kakvi su korejci, ovo je za njih pun pogodak.
Malo su osvezili predosadne prezentacije, nisu smarali sa procentima i specifikacijama.
E sad sto se fona tice.
Lici mi malo na 6p sa zadnje strane, samo suzeno ovo crnilo sa kamerom.
Plus-nacin skidanja baterije,modulacija, ogroman potencijal koji ce doneti u buducnosti.
Dodaci- za razliku od smarackih narukvica i satova prilicno interesantni,pogotovo 360 kamera i ona kugla.
Ne svidja mi se resenje sa notifikacijama i upaljenom trecinom ekrana, baterija koja je slaba,ali barem moze da se menja.Ostalo ko i svaki fon.
Sve u svemu, mali korak za smartove, veliki za modularnu eru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari