Šta je novo?

LG G5

ok svaka cast lg-ju na inovacijama i svezim idejama, ALI, ipak je k'o u najavama meni dizajn *** bas bezveze, mozda ne toliko jaaako ruzan, ali gadan haha, totalno bezlican i bez karaktera. Dakle, NO.

Ni dimenzije nisu bas za pohvalu.. 5.3 incha 74mm*7.7 i 2800mah samo.
S7 69*7.9 i 3000mah.

Poslednja izmena:
VR izgleda kao igracka. Sta ja sa cvikerima da radim, kako da koristim njihov VR uredjaj?

Dobro, da ne preterujemo - obecava ovaj fon ali steta sto nema bar 3000 mAh.
Ipak onaj subjektivan utisak teletabisfona ostaje, licno bih se pre nakanio da ''nosim'' zenskasti S7 nego ovaj G5..

Neka neko pokrene peticiju da LG unapredi V10 dizajnera i uopste celu ekipu koja je zasluzna za taj telefon :)

Cak i ovo je skroz ok, mogli su da zaposle coveka a raspuste teletabis design/marketing ekipu..

[YOUTUBE]yqc-EhbzBv4[/YOUTUBE]

Hoce moci s7 edge da se nakaci na ovo?

Grbokamere, zvucnjaci, vr, dronovi, roboti, dzojstik... koji ocajnicki pokusaji da sakriju sto su unakazili i unazadili telefon :wall:

Boze koliko smara prezentacija i sve...jel ima nekog da nece pozvati na binu! 3 min o telefonu i sat vr o kojekakvim pointless dodacima, zali boze firme i proizvoda!

Kapiram da ce nekome ovo da se svidi, i pohvala za njih sto jedini imaju neke inovacije na telefonu, uvek različit dizajn i to.
Meni se dizajn i dalje ne svidja, ne svidja mi se sto je 5.3 inca navikao sam na veci ekran.
Kapiram da ce S7 edge biti po mom ukusu, ali bice preskup, tako da cu ove godine verovatno da propustim cari s820 i da uzmem lepo V10, Mate 8 ili 6P.
Sve ovo novo ne vredi 700-800 evra. Sad je pravi trenutak da se uzme neki od pomenutih uredjaja gore.

Ne znam za vas, ali mene zadnji deo oko kamere podseca na Alcatel One Touch 990 samo da je malo jos siri taj deo, sto mi se ni malo ne svidja..

Gledao sam samo poslednjih 5 minuta prezentacije. Ovo je baš neozbiljno, kao za decu. Dobra je fora ovaj mehanizam za bateriju, videćemo koliko je to izdržljivo.

Bolji je dizajn nego na onim leaked slikama, ipak ima 5.3", što je po meni odlična odluka, šteta samo što nisu stavili malo veću bateriju.

Engleski ovim Koreancima baš nikako ne ide :)

Normalno da je bolje - pogotovo onaj u crnoj boji :)
Sve što smo videli je očekivano, baterija je mogla biti bolja!
Ali je izmenjiva + ima Quick Charge 3.0

Kamera, ZVUK na koji su mnogi kukali ...

Poslednja izmena:
Ova loptica je super - pogotovo ko ima kućnog ljubimca

gsmarena_038.jpg

Neobična prezentacija, jako malo se pričalo o samom telefonu a fokus prezentacije je na dodacima koji poboljšavaju funkcionalnost.
Očigledno je ideja da se prodajom ovih dodataka ide ka profitabilnosti, pitam se kakve će im biti cene...

Baš tako, proleteli su karakteristike, a svu pažnju bacili na dodatke ....

Poslednja izmena:
Lepo je rekao onaj na pocetku, smorili su svi, svi lice jedne na druge, monotno(sto su redom poceli da pominju i ona Erika i nas omiljeni crnja, a i ovde su poceli dlaku i jajetu da traze svi) zato i potenciraju najvaznije-zabava. A kakvi su korejci, ovo je za njih pun pogodak.

Malo su osvezili predosadne prezentacije, nisu smarali sa procentima i specifikacijama.

E sad sto se fona tice.
Lici mi malo na 6p sa zadnje strane, samo suzeno ovo crnilo sa kamerom.
Plus-nacin skidanja baterije,modulacija, ogroman potencijal koji ce doneti u buducnosti.
Dodaci- za razliku od smarackih narukvica i satova prilicno interesantni,pogotovo 360 kamera i ona kugla.

Ne svidja mi se resenje sa notifikacijama i upaljenom trecinom ekrana, baterija koja je slaba,ali barem moze da se menja.Ostalo ko i svaki fon.

Sve u svemu, mali korak za smartove, veliki za modularnu eru.

BLJUC!
Ovo je kao neki prototip.

Штета за батерију, остатак ми се чини прилично ок, чекамо тестове...

Lepo je rekao onaj na pocetku, smorili su svi, svi lice jedne na druge, monotno(sto su redom poceli da pominju i ona Erika i nas omiljeni crnja, a i ovde su poceli dlaku i jajetu da traze svi) zato i potenciraju najvaznije-zabava. A kakvi su korejci, ovo je za njih pun pogodak.

Malo su osvezili predosadne prezentacije, nisu smarali sa procentima i specifikacijama.

E sad sto se fona tice.
Lici mi malo na 6p sa zadnje strane, samo suzeno ovo crnilo sa kamerom.
Plus-nacin skidanja baterije,modulacija, ogroman potencijal koji ce doneti u buducnosti.
Dodaci- za razliku od smarackih narukvica i satova prilicno interesantni,pogotovo 360 kamera i ona kugla.

Ne svidja mi se resenje sa notifikacijama i upaljenom trecinom ekrana, baterija koja je slaba,ali barem moze da se menja.Ostalo ko i svaki fon.

Sve u svemu, mali korak za smartove, veliki za modularnu eru.

I meni isto ona 360 stepeni kamerica pun pogodak ...
Samo da ne ubiju sa cenom :)

Nazad
Vrh Dno