Šta je novo?

LG G4

Pozdrav ljudi, hteo sam da kupim brzi punjac tj. onaj od 5V i 2.4A, pa me zanima da li je pametno puniti tim punjacem G4? Posto je njegov originalni punjac 5V i 1.8A, i koje eventualne posledice mogu biti?
I jos jedno pitanje, posto je bootloop vec dugo vremena tu i ljudi su se snalazili, zanima me koliko mogu da traju ove ploce sa iskljcenim jezgrima?

Ja koristim Aukey sa QC 2 bez problema već godinu dana, nemam nikakvih problema. Baterija se više greje tokom punjenja od običnog.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Pozdrav ljudi, hteo sam da kupim brzi punjac tj. onaj od 5V i 2.4A, pa me zanima da li je pametno puniti tim punjacem G4? Posto je njegov originalni punjac 5V i 1.8A, i koje eventualne posledice mogu biti?
I jos jedno pitanje, posto je bootloop vec dugo vremena tu i ljudi su se snalazili, zanima me koliko mogu da traju ove ploce sa iskljcenim jezgrima?
Uopšte ne mora da znači da je taj punjač koji si spomenuo zaista brzi punjač. Ništa ti ne znače amperi ako punjač nije sertifikovani quick charge 2.0 punjač gde je 2.0 generacija, a ne amperaža kao što radnici u svakoj prodavnici mobilnih telefona i opreme misle. Quick charge 2.0 će, ako telefon podržava, dati 9V i 1,67A. Ja koristim od Galaxy S6-ice punjač od početka, puni kao zmaj.

Uopšte ne mora da znači da je taj punjač koji si spomenuo zaista brzi punjač. Ništa ti ne znače amperi ako punjač nije sertifikovani quick charge 2.0 punjač gde je 2.0 generacija, a ne amperaža kao što radnici u svakoj prodavnici mobilnih telefona i opreme misle. Quick charge 2.0 će, ako telefon podržava, dati 9V i 1,67A. Ja koristim od Galaxy S6-ice punjač od početka, puni kao zmaj.

Nismo se razumela, nisam mislio brzi punjac nego brŽi, jaci od mog. Trenutno ga punim sa nekim punjacem koji mi puni po 3h telefon sto je veoma iritantno, tako da ocekujem da ce taj puniti sigurno brze od ovog.

Pozdrav ljudi, imam ponudu da kupim LG G4 verzija H818p. Da li je pametno uzimati ovaj telefon ili ne? Telefon je koriscen godinu ipo dana, kao poslovni telefon jer je dual sim. Hvala unapred.

Kakva je serija 506 da li je bilo problema i sa njom?

Moj savet uzmi 601 i novije.

Ma uzeo vec 506 ima garanciju pa se ne brinem previse

Nema pravila sa plocama ali kazu da je ova na 60x bolja, mada po inostranim forumima kazu da su i te crkavale.

Moj je 506, bio. Još čekam da mi se jave iz servisa. Danas sam ih opet zvao. Kužu da je 30 dana rok. Smorio sam se

Da li postoji nacin da se proveri koju plocu ima G4,da li problematicnu seriju 506 ili neke novije?
Da li vredi sada kupovati G4 ili ipak npr G3 ali je premala razlika a G4 ima puno bolju kameru od G3?
Po oglasima koji su full pack G4 uglavnom nemaju kozna ledja niti garanciju.A jedan nadjoh nas,ima garanciju ali napuklo u cosku staklo,da li za takav vredi dati 125 eura sa napuklim ekranom u cosku i par meseci jos ima garanciju?

I da crkne ploca ko zna da li bi servis prihvatio reklamaciju zbog napuklog stakla. Verovatno bi rekli da je to od pada.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Imam problem sa zvukom za sms. U folderu notification sam stavio mp3. Na viberu whatsapp koristi tu melodiju za poruke. Aliza običan Sms nece vec koristi neki drugi zvuk.

Da li postoji nacin da se proveri koju plocu ima G4,da li problematicnu seriju 506 ili neke novije?
Da li vredi sada kupovati G4 ili ipak npr G3 ali je premala razlika a G4 ima puno bolju kameru od G3?
Po oglasima koji su full pack G4 uglavnom nemaju kozna ledja niti garanciju.A jedan nadjoh nas,ima garanciju ali napuklo u cosku staklo,da li za takav vredi dati 125 eura sa napuklim ekranom u cosku i par meseci jos ima garanciju?
Lg phone from, čini mi se da ta aplikacija pokazuje informacije.

Sent from my F3111 using Tapatalk

Nadjoh dva telefona iz 2016 godine,jedan proizveden 2.2016 a jedan 11.2016,ploce samim tim 602 i 611 verzije.Da li je u tom slucaju bolje uzeti sa 611 ili i 602 nece imati problema,da li zna to neko?

Oba će crći u nekom trenutku. meni je crkao 601. Nemoj da bacaš pare.

Zna li neko ako ti ploca koja radi na 4 jezgra ponovo udje u bootloop ili nece da se upali vise, moze da se popravi opet?

Evo da vam svima javim. Danas sam dobio SMS da mi je telefon popravljen po garantnim uslovima. To znači da je LG promenio ploču o svom trošku. Pri preuzimanju sam pitao da li ove nove ploče crkavaju, rekla mi je da su dobre, ali da imam 2 godine garancije na ovu zamenjenu.
Nisam baš siguran koliko je to tačno jer nigde nemam to napismeno. Na papiru koji sam dobio pri preuzimanju, samo stoji da je postojao opisani kvar, da je po garantnim uslovima zamenjena ploča i novi IMEI broj. Ona navodno tvrdi da imaju u bazi podataka tu popravku i da ne moram da čuvam taj papir.
U svakom slučaju, nisam se uopšte nadao da će to uraditi o svom trošku, s obzirom da je telefon kupljen preko KP, verovatno iz Mađarske, u prodavnici i nije skidan s mreže.
Svakom kome se desi bootloop, predlažem da ponese telefon u ovlašćeni servis i proba da uradi isto što i ja.

Posedujem mnogo LG-jevih aparata (imao sam DVD dok nije izgubio svrhu, Smart TV, frižider, klimu...) i sa svim sam bio ili sam i dalje, posle dužeg niza godina zadovoljan. To me je u neku ruku približilo ovoj marki i opreedelilo da kupim njihov telefon (naravno, nije bilo odlučujuće). Bio sam prilično razočaran kada mi se desio kvar i nisam imaao pojma da se dešava često, skoro da je pravilo. Moram priznati, da sam posle ovakvog iskustva povratio poverenje u njih i da ću njihov proizvod i ubuduće uzimati u najuži izbor. Po meni vrlo profesionalan odnos prema potrošačima. KOd mene su imali prilično elemnata da eskiviraju obavezu, ali to nisu uradili.

Zbog ljudi koji neće verovati, okači neku sliku kao dokaz :)

Evo da vam svima javim. Danas sam dobio SMS da mi je telefon popravljen po garantnim uslovima. To znači da je LG promenio ploču o svom trošku. Pri preuzimanju sam pitao da li ove nove ploče crkavaju, rekla mi je da su dobre, ali da imam 2 godine garancije na ovu zamenjenu.
Nisam baš siguran koliko je to tačno jer nigde nemam to napismeno. Na papiru koji sam dobio pri preuzimanju, samo stoji da je postojao opisani kvar, da je po garantnim uslovima zamenjena ploča i novi IMEI broj. Ona navodno tvrdi da imaju u bazi podataka tu popravku i da ne moram da čuvam taj papir.
U svakom slučaju, nisam se uopšte nadao da će to uraditi o svom trošku, s obzirom da je telefon kupljen preko KP, verovatno iz Mađarske, u prodavnici i nije skidan s mreže.
Svakom kome se desi bootloop, predlažem da ponese telefon u ovlašćeni servis i proba da uradi isto što i ja.

Posedujem mnogo LG-jevih aparata (imao sam DVD dok nije izgubio svrhu, Smart TV, frižider, klimu...) i sa svim sam bio ili sam i dalje, posle dužeg niza godina zadovoljan. To me je u neku ruku približilo ovoj marki i opreedelilo da kupim njihov telefon (naravno, nije bilo odlučujuće). Bio sam prilično razočaran kada mi se desio kvar i nisam imaao pojma da se dešava često, skoro da je pravilo. Moram priznati, da sam posle ovakvog iskustva povratio poverenje u njih i da ću njihov proizvod i ubuduće uzimati u najuži izbor. Po meni vrlo profesionalan odnos prema potrošačima. KOd mene su imali prilično elemnata da eskiviraju obavezu, ali to nisu uradili.
da li ti je telefon stariji od godinu dana po onome sto kaze serijski broj, jer su meni u emailu to naveli kao razlog zbog kog nece da prihvate uredjaj i poprave ga o svom trosku?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Avgust 2015 i 506 serija je njemu.

Avgust 2015 i 506 serija je njemu.

meni je 509 i na email su me se resili sa porukom da ne vazi ako je telefon stariji od godinu dana, ne znam da li postoji razlika ako odem kod njih licno a ne vidim zbog cega bi postojala tako da ni sam vise ne znam sta da radim ili razmisljam oko ovog telefona :D

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Iskombinuj se da odeš do Beograda :)

Zbog ljudi koji neće verovati, okači neku sliku kao dokaz :)

ma to sam samo ja napravio jos jedan nalog i trolujem temu :p

Ljudi, realno, ovlasteni servisi zavrsavaju to u vecini slucajeva bez ikakvog papira. Ja sam postavljao dokaze, ne mora sad svako da postavlja dokaze.

Ljudi, sebe smatram dovoljno ozbiljnim da bih izmišljao priče na forumu. Prilično je, s druge strane, paranoično da neko pomišlja na to.
Iz tog razloga mi stvarno ne pada na pamet da slikam taj papir koji sam dobio pri preuzimanju.

Telefon je bio 506 serija, jun 2015. Kupljen je ili krajem jula ili početkom avgusta, ne sećam se tačno.
Pri predaji u servis nisam imao nikakav paapir, ni račun, ni garanciju.

I meni su, kada sam zvao, pre nego što sam odneo telefon u servis, rekli da neće oni menjati. Tamo mi je devojka za pultom rekla drugu priču i tako je i bilo. Verovatno samo proveravaju da li je telfon skidan sa mreže, pa ako je dekodiran onda ne menjaju ploču.

Svakom preporučujem da ponese i proba. Ne mora da menja ploču o svom trošku, ako ne priznaju ˝garanciju˝, platite 600din za dijagnostiku pa nosite telefon na zagrevanje, hlađenje, isključivanje jezgara....

Nazad
Vrh Dno