Evo,ja sam do skora koristio Huawei P9 lite, nekih godinu i 2 meseca, stvarno super telefoncic. Ali falila mi je bolja kamera, kao i jaci izlaz za slusalice . Sa lg g4, izgubio sam na autonomiji, prosto tamo sam izvlacio i 2 dana a ovde ni jedan. Zato kamera lomi , imam i iphone 5s tako da sto se tice izlaza za sluske na g4 kida,u istom nivou sigurno,sta je bolje tesko je reci, displej fantazija. A opet dizajn,mi je tako lep gospodski. Crna kozna ledja u kombinaciji sa crnom bojom , znaci izgleda kao tata ovih novih fensi modela... Zaista sam prezadovoljan .
Sto se tice baterije, ogranicio sam i pogasio neke procese, imam stock rom nista cackao nisam, malo je zezao onaj double tap to wake,tacnije, kad dva put tapnem ugasi se, a posle kad dva puta tapnem ne reaguje i nece da se probudi pa se onda random upali nekad. Skinuo sam "Activity Launcher" izvukao shortcut za KnockON i ugasio ga skroz. Sad nema takvih problema.
Naravno auto brightness off, ekran uglavnom na 50% osvetljenja, kameru onako koristim povremeno, muziku dosta pustam sa sluski ili bluetootha, viber/wa, facebook nikako njega ne koristim niti imam instaliranog...
Ovako umerenog koriscenja ne izvucem ni dan ...