Šta je novo?

LG G4

@joriq

ajd molim te kada stignes napisi utiske sa ROM-om, ja nikako da se nakanim da ga flesnem. Audio snimak mo nije toliko bitan, ali ako te ne mrzi uporedi fotografije, interesuje me da li je bas toliko losije u odnoos na stock.

pa instaliraj Google Camera i uporedi sam, najbolje tako, jer na RR je to kamera koja dođe. Da budem precizan, dođe još jedna, ali meni stalno krešuje, zeza, pravi blanko fotke i klipove, pa sam prešao na Google Camera.

Probacu pa cu uporediti, nego kakvi su tvoji utisci u radu u odnosu na stock MM?

kako sad stoje stvari, nikako nisam zadovoljan sa SOT-om, odnosno baterijom. Prvo mi tel maltene stalno bio awake, uz dosta kopanja sam pronašao da je uzrok auto brightness senzor. Sad sam ga isključio, i awake mi je recimo 40% vremena, što opet nikako nije dobro, po 5 sati, a uzrok mi je manje jasan (prijavljuje kernel i sistem, tako nešto). Ali da je brži, fluidniji, sa mnogo više opcija - jeste. Jedino što izgleda neke od tih opcija znaju da malkice žderu bateriju, ili ko zna šta već radim pogrešno...

Čekam kad će više zvanični nougat, pa da ga neko preradi i postavi na xda.

Logd proces, koji lg neće da sredi godinama. Vrati se na 5.1 android.. Imaćeš bolji sot.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

prati radnju fabule - ne samo što nemam problema sa logd (nemam ga odavno ni na stock romu, čak i prije roota!), neko sam na Resurrection Remix, nougat 7.1.2, i tu LG nema šta da sređuje.

hmm sorry, mislio sam da si na stock :) meni je na stock 5.1 najbolje radio telefon.

a i na stock logd odavno ne pravi više problem, naročito ko ima root.

Ja bukvalno nikad za skoro dve godine nisam imao problem sa tim procesom.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Jel se desava nekome da na G4 ima problem sa kamerom onom fabrickom?
Skinem neke aplikacije za slikanje i radi super,ali fabricka kamera baguje i vremenom je skoro prestala da mi radi...

Da, ali je bila prosta caka da se taj proces isključi iz servisnog menija....

Evo,ja sam do skora koristio Huawei P9 lite, nekih godinu i 2 meseca, stvarno super telefoncic. Ali falila mi je bolja kamera, kao i jaci izlaz za slusalice . Sa lg g4, izgubio sam na autonomiji, prosto tamo sam izvlacio i 2 dana a ovde ni jedan. Zato kamera lomi , imam i iphone 5s tako da sto se tice izlaza za sluske na g4 kida,u istom nivou sigurno,sta je bolje tesko je reci, displej fantazija. A opet dizajn,mi je tako lep gospodski. Crna kozna ledja u kombinaciji sa crnom bojom , znaci izgleda kao tata ovih novih fensi modela... Zaista sam prezadovoljan .

Sto se tice baterije, ogranicio sam i pogasio neke procese, imam stock rom nista cackao nisam, malo je zezao onaj double tap to wake,tacnije, kad dva put tapnem ugasi se, a posle kad dva puta tapnem ne reaguje i nece da se probudi pa se onda random upali nekad. Skinuo sam "Activity Launcher" izvukao shortcut za KnockON i ugasio ga skroz. Sad nema takvih problema.

Naravno auto brightness off, ekran uglavnom na 50% osvetljenja, kameru onako koristim povremeno, muziku dosta pustam sa sluski ili bluetootha, viber/wa, facebook nikako njega ne koristim niti imam instaliranog...

Ovako umerenog koriscenja ne izvucem ni dan ...

Poslednja izmena:
Crkao i moj godina i 7 meseci...jos 5 meseci u garanciji...nadam se da ce upaliti bar da sacuvam neke slike

A sto ljudi ne koristite SD karticu ako vec znate da je problematican telefon?

Koliko je zamena maticne? Da li se isplati kupiti za 50 eura telefon kome je otisla maticna i popraviti ga?

200e u ovlašćenom.

Meni se to nije desilo nijednom za10god od kada intezivno koristim SD kartice na telefonima. Isto tako ode ploca i cao zdravo. Jos ako su ove problematicne na G4..

Prbaceni podaci telefon je bio hladan....cim sam uzeo da ga cackam da mu instaliram nesto iz play store poceo da se greje i opet usao u boot loop...svakako je u garanciji jos 5 meseci......citah da su neki resavali problem zamenom baterije

Javljao mi se i na g2 na cloudy romu...
dakle pluskvamperfekt. Jel ti imaš uopše više G4 i koliko dugo ga nemaš?
200e u ovlašćenom.

jesi siguran? 150e je u Podgorici, ali da ponovim: meni su mijenjali džabe, bez garancije, bez ikakvog papira!
Prbaceni podaci telefon je bio hladan....cim sam uzeo da ga cackam da mu instaliram nesto iz play store poceo da se greje i opet usao u boot loop...svakako je u garanciji jos 5 meseci......citah da su neki resavali problem zamenom baterije
đe si to pročitao? :D
stavi ga u zamrzivac i koristi dok je u njemu, radice :)

pa da, uđe u frižider :p

PS Neće, moj se resetovao 30ak sekundi poslije vađenja iz frižidera

u zamrzivac, stavis fon unutra i koristis dok je u zamrzivacu :) trebalo bi da radi... :)

Da li je neko kupovao bateriju za g4?

Da li je neko kupovao bateriju za g4?

Nedavno sam pisao o tome. Kupio sam original sa lg usa sajta i kolega mi doneo. Ne znam drugi način, sve po radnjama što kažu da je original, nije.

Bolje onda kupiti neoriginal.

Vrh Dno