Šta je novo?

LG G4

ako je ujednaceno, onda je to ok. Nije ti ovo OLED :p

Nije ujednaceno... Vidi se recimo u mraku kada postavim crnu boju i povecam osvetlenje na maksimum.. Gornji desni ugao je vise osvetljen

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Normalno je da na nekim primercima probijanje bude jace nego na drugim. A retko koji IPS moze da odrzi crnu boju koliko toliko normalnom u mraku na visokom osvetljenju.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

svakako nije ni pametno drzati jako osvjetljenje u totalnom mraku, nije zdravo za oci. Ja ga drzim na minimumu, a cesto mi je i to previse

ako se zaprlja konektor, onda da. Probaj da ga očistiš temeljno (meni je čačkalica završavala posao, ništa metalno, tipa igla!)

Probao sam da malo očistim konektore čačkalicom i opet se puni 3,5 sati,pri tom imam 5.1.1 verziju. Znam da se 6 verzija androida puni malo sporije ali ovo je mnogo sa 2h na 3,5 sati.

Meni se desavalo da se sporije puni i bio je iskljucivo problem do usb kabla...

Što ne iskljucis jezgra i popravis telefon, neces valjda samo prodati u delove ? :(

Moj se puni mnogo brzo da mi je to sumnjivo... Nov je telefon

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Probao sam da malo očistim konektore čačkalicom i opet se puni 3,5 sati,pri tom imam 5.1.1 verziju. Znam da se 6 verzija androida puni malo sporije ali ovo je mnogo sa 2h na 3,5 sati.

to sto rekose, mozda je do kabla...

A nisam primijetio da se sa andro 6 puni sporije. Pride jos imam i 2 quickcharge 2.0 punjaca, za sat vremena do 85-90%, ako se ne koristi dok se puni

Do kabla je i ja sam imao taj problem.Danas sam dobio azuriranje 350mb verzija v20g

Ne radi mi lepo double tap to wake dok double tap to lock radi savršeno? Šta može da bude problem?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Problem je sto je LG quality control ravan nuli .
Imao sam G2 mini , g2 , g3 probao i evo sad imam g4 dok ne prodam i na svakom brljavi tap to wake.Jednostavno nekad nece da radi ma koliko puta kliknuo i gde kliknuo.

10 meseci radio maltene savršeno, izgleda da je neki senzor zaglavio.

Proximity, nema koji drugi da bude. Njega koristi da bi double tap bio onemogućen dok je u džepu i sl. Proveri ga sa cpuz.

Softver koji isključuje jezgra je besplatan, ima ga svuda. Problem se javlja na nekim telefonima kojima softver isključi 5 umesto 2 jezgra, i onda je telefon užasno spor. Lik koji je napravio neki šatro tutorijal je bezobrazan i za tupavi programcic traži "donaciju", koja je obavezna, od "sitnih" 25€. Ali, kao što sam rekao, na dosta telefona, preko 60% sigurno, se automatski aktiviraju 4 jezgra, ne samo jedno, i onda nema potrebe za softverom. A ako i ima potrebe, pogledaj u mojim komentarima ovde, napravio sam aplikaciju istu takvu, besplatnu... Procedura je jednostavna, ako se aktiviraju 4 jezgra, ako ne onda je root to što je jedan korak više, ali opet, ne preterano komplikovano

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk
Kad sam cuo da je netko trazio 25eura mislio i ja napraviti :). Lp

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Proximity, nema koji drugi da bude. Njega koristi da bi double tap bio onemogućen dok je u džepu i sl. Proveri ga sa cpuz.
fddf6ffba70160a336fa1b3fecfaa7f8.jpg

Je l treba ovako?

Treba da se menja vrednost kad ga pokriješ i oslobodiš, proveri to ponašanje

Menja na 5 i 0 cm nego mi čudno što je ovo prazno ova tri senzora od koga se jedan zove knock-on?

Aj neko kome su menjali plocu u garanciji da mi kaze sledece,kada mu je zamenjena maticna jel oznaka ostala ista ili je od ploce koja je stavljena,drugu su kao promenili plocu ali ostala je oznaka 505 a promenjen mu je imei,nigde na papiru ne pise koja ploca je stavljena,nosen je na servis u mobtrend

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Obično stave novu npr 610 i tako neku svežiju.

Kako mogu da vidim koja je?

Zanimljivo kod mene ne piše ni proximity
4411763078af860aa1fa42fa41551e18.jpg

3316a203efb6b0824724a782ab49bd56.jpg

Ni meni nije pisalo ništa za proximity dok ga nisam prekrio, onda je počeo da prikazuje vrednost.

Kod mene je nula kao stavim prst 5 kad nema ničega

c72000dc5a9aedafca09aa6cb479ae5f.jpg

Recite mi ovo, telefon vam stoji na stolu i vi ga podignete i tada vam zasija LED notifikacija da je telefon na neki način se probudio i da je spreman da odradite double tap to wake, je l tako kod vas?

Aj neko kome su menjali plocu u garanciji da mi kaze sledece,kada mu je zamenjena maticna jel oznaka ostala ista ili je od ploce koja je stavljena,drugu su kao promenili plocu ali ostala je oznaka 505 a promenjen mu je imei,nigde na papiru ne pise koja ploca je stavljena,nosen je na servis u mobtrend

Mozes da skines razne aplikacije da proveris koju maticnu imas.Skini na primer "LG Phone info" sa playstore-a.Kad skines otvori i klikni get information i dole imas "Serial number 2" prva 3 broja su ti oznaka maticne.
Meni su menjali u garanciji i dobio sam novi IMEI i novu plocu 611 a imao sam 506.

Recite mi ovo, telefon vam stoji na stolu i vi ga podignete i tada vam zasija LED notifikacija da je telefon na neki način se probudio i da je spreman da odradite double tap to wake, je l tako kod vas?

Kod mene nije.

Nazad
Vrh Dno