Šta je novo?

LG G4

Da se upisem i ja u crknute g4:( Serija 505 samo od jednom se pokocio. Uspe da podigne sistem na minut dva pa se resetuje i vrti LG logo. Poslao sam ga u servis, ima Madjarsku garanciju. Iz LG-a su mi rekli da vazi njihova garancija.
Dobro si prošao.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Najsmesnije u celoj prici je sto oni posle toliko vremena ne znaju gde je prekid kontakta i kako da to poprave vec menjaju komplet ploce sa svim zivim delovima koji su i na staroj ploci ispravni.
A slag na tortu su te nove ploce koje su po nekim pricama takodje felericne.

Isto kao za g2, dobijes zutu mrlju, zamene ti ekran i ponovo dobijes zutu mrlju. Samo sto je ovaj problem mnogo veci od mrlje.

Meni rekose da g4 dual ne crkavaju... Jel zna neko za slucaj da je crkao neki?

E to bi voleo i ja da znam. Jedino što za Dual nema ROM - ova kao za običan, nisam ispratio ali to bi onda bila u svakom slučaju dobra kupovina.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ima više mjeseci kako sam stavio Marshmallow i baterija je osjetno oslabija nego na Lollipop.
Istini za volju nisam radio factory reset, ali to nisam nikad ni ranije radio kad bih stavio novi Android (dok sam imao Nexus 4) pa nikad ranije nisam primjećivao probleme u bateriji niti bilo čemu.
Sad me zanima, i to iz konkretnih iskustava sa G4, da li bi baterija bila bolja da uradim factory reset, ili je i kod drugih baterija na G4 slabija na Marshmallow nego na Lollipop iako ste radili factory reset? Ako je lošija i pored factory reseta onda mi se ne isplati da ga radim.
I ako baterija jeste slabija da li je to onda problem generalno kod Marshmallow bez obzira koji telefon je u pitanju, ili je problem samo na G4 koji možda ima defektan Marshmallow po pitanju baterije?

Verovatno imas problem sa logd procesom. Guglaj, ima resenje, ili flesuj nazad lp preko lg up.

Nije drastično slabija baterija, ali se osjeti da kraće traje. A aplikacija GSam Battery Monitor mi sad kaže da mi "System (/system/bin/logd)" troši 1.9%.
Tako da mi ne djeluje da on pravi problem, iako ne znam koliko on bude kod onih koji baš imaju problem sa logd, ali pretpostavljam da je više od 1.9%.

I kakvo je stanje sad sa ovim telefonom? Jel crkavaju svi, tj sve serije. Da li telefon vredi uzimati ili ne ?

Možeš da rizikujes. Ako već uzimaš obavezno sa 2 godine garancijom, fiskalnim računom itd.

M2 Note

Nije drastično slabija baterija, ali se osjeti da kraće traje. A aplikacija GSam Battery Monitor mi sad kaže da mi "System (/system/bin/logd)" troši 1.9%.
Tako da mi ne djeluje da on pravi problem, iako ne znam koliko on bude kod onih koji baš imaju problem sa logd, ali pretpostavljam da je više od 1.9%.
Da, ako ti ne deluje onda sigurno nije...

I kakvo je stanje sad sa ovim telefonom? Jel crkavaju svi, tj sve serije. Da li telefon vredi uzimati ili ne ?

Zaobidji ga. Nije vredno rizika.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo, ja se vratio iz Slovenije sinoc, tamo 4 lika sa G4 i svima na oko godinu dana (nekom malo pre, nekom malo kasnije) crkla maticna. Ja bih rekao zaobidji, mada opet ja mislim da je velika vecina Android telefona jako nekvalitetna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pozdrav ljudi ,jel znate gde mogu da se nabave rezervni delovi za lg 4, treba mi procesor

zna neko kako da resim problem sporog punjenja,bukvalno treba mu 10 sati da se napuni,proveravao punjac puni normalno,sta moze da bude?

Ne možeš da vidiš to preko aplikacije. To je samo fora...

Ne moraš svaki put da me citiraš... [emoji4] Jeste normalno je, ali nije normalno da se toliko puni. Baterija, konektor, punjač, nešto te zeza. Najbolje odnesi u servis ako već nemaš nekog u blizini ko ima g4 pa da pozajmiš bateriju...

videcu imam drugara jednog i njemu nesto baterija oslabila al mu puni normalno,sta sam jos primetio kada izvadim i odmah vratim bateriju puni se brze.

Meni je tako bilo pre nego sto je crko fon :D
Proveri punjac(probaj sa drugim da punis pa vidi kakvo je stanje,ali uzmi neki od novijih telefona),mislim da je do njega...

Meni je tako bilo pre nego sto je crko fon :D
Proveri punjac(probaj sa drugim da punis pa vidi kakvo je stanje,ali uzmi neki od novijih telefona),mislim da je do njega...

probao punjac na drugom uredjaju i drugi punjac sve normalno.
imam garanciju na bateriju ako je do nje 3 meseca

Vrh Dno