Šta je novo?

LG G4

pa onda sta ostaje? operater? Ako je i sa prodavnicama cimanje oko garancije druge nema ne razumem..sve mi se pomutilo
Ako ti je bas G4 trip- samo od operatera.
Pisana garancija od prodavnice ti je nikakvo obzbedjenje. To je garancija na rec , da bi ti utrapili fon- kada te izuju za lovu, prica se drasticno menja.
Imao sam G4 ,6xx serija , grejao se kao lud ,nije mogao da izvuce vise od 2h SOT , nema sanse. Treba da kidam zivce da li ce riknuti pa da moljakam šušu hoce li da mi prizna garanciju , ako mi se uopste javi na telefon. Juce je dobio novog vlasnika, pa neka se on cima.
Bataljuj (bar u ovom slucaju) garancije iza kojih ne stoji niko ozbiljan (ovlasteni servis).

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ili operater ili neka radnja koja izdaje fiskalni(gtron,tehnomanija i slicno,benchmark shop) i slicno... Fiskalni + garantni list..

Ja sam moj G4 dual sim prodao pre dva dana.Imao sam garanciju radnje,ali bez fiskalnog racuna.

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

To je garancija koja ima istu vrednost kao toalet papir.

@stopke
nisi u pravu.. ne siri ljudima dezinformacije.. kao sto sam pisao pre par strana, ja sam imao garanciju 6 meseci na HW i 12 meseci na SW bez fiskalnog, 2 nedelje nakon isteka 6 meseci su mi bez reci priznali garanciju kada je crkla ploca na G4... prosle godine kada je zeni crkao HTC, takodje joj je bez reci priznata garancija male radnjice na NBGD bez fiskalnog..
Ne razumem potrebu ljudi da se prave pametni gde nema potrebe za tim..
Takva garancija ne koze da se meri sa garancijom recimo operatera uz koju imas fiskalni racun, ali pricati ljudima da takva garancija vredi kao toalet papir....

Imas sreće, procitaj iskustva na susednom "mobilnom" forumu.

I ja mislim, po manjim mestima su uvek takve nazovi garancije, ko zna od koga su oni uzeli telefon pa su slali na popravku... Mozda cak i od operatera...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliko su proverene te price da i nove ploce koje se ubacuju kad ove stare odu crkavaju?

Moj ce najverovatnije dobiti novu plocu pa se dvoumim da li da ga zadrzim ili prodam...

Sve zavisi koju novu ploču ti ubacuju. Kolegi je 601 riknula, a to je koliko znam januar 2016

M2 Note

Dante, isto to je i mene mucilo.. jos kad mi i sam serviser rece da nema pravila, i ta nova moze da radi mesec i crkne a moze da radi i 3 godine... manja mi je glavobolja bila da prodam to nego da se cimam svaki dan kad god se ugreje, zastica, resetuje...

Citao sam na xda da je neki dobio tri nove ploce i da su mu sve crkle.

Android je kao Golf II ustalio se kod nas jer svi misle da je to auto za naše uslove, dok je Windows telefon Mercedes koji pruža i daje sve i omražen je zbog realnog kvaliteta

Izvini ali kakva glupost nidje veze!

Pa to je osnovni postulat ovih preostalih 10ak win botova u tom podforumu :d

Sent from my D6503

Android je kao Golf II ustalio se kod nas jer svi misle da je to auto za naše uslove, dok je Windows telefon Mercedes koji pruža i daje sve i omražen je zbog realnog kvaliteta

Izvini ali kakva glupost nidje veze!

Nije moglo da stane sve, stavio bi i link ka toj mudrosti u potpis

Ne, prva mu je bila 505 serija to se secam i ta mu je najduze trajala, ove nove su crkle dosta brze od te sa kojom je telefon dosao.

Poslednja izmena:
dakle 505 najbolja serija! :p

A ja imam samo 504, pih :d

ni ja nemam pojma o čemu pričaš, a ni BT probleme... A koristim... jedno 5 BT uređaja

Meni se ponekad desi da telefon blokira na kratko kada palim/gasim BT. Možda je na to mislio.

ne sjećam se da se iko na to požalio, i prije će biti da je do uređaja, ili do prijema, ili da nešto ometa signal. Meni se dešava sa nekim sony BT slušalicama koje imaju i 10 godina možda, maltene traže optočku vidljivost i do metar razdaljine. Bose BT speaker nema tih problema ni na 20ak metara

ne sjećam se da se iko na to požalio, i prije će biti da je do uređaja, ili do prijema, ili da nešto ometa signal. Meni se dešava sa nekim sony BT slušalicama koje imaju i 10 godina možda, maltene traže optočku vidljivost i do metar razdaljine. Bose BT speaker nema tih problema ni na 20ak metara

na lg x boomu,trebalo bi perfektno da funkcionise.

Je l' moguće da još uvek zvanično nema ništa novije od V20d iz januara?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da se upisem i ja u crknute g4:( Serija 505 samo od jednom se pokocio. Uspe da podigne sistem na minut dva pa se resetuje i vrti LG logo. Poslao sam ga u servis, ima Madjarsku garanciju. Iz LG-a su mi rekli da vazi njihova garancija.

Nazad
Vrh Dno