Šta je novo?

LG G4

Ajde i ja da se ukljucim, G4 serija 512, uzet kod operatera, s vremena na vreme mi se pojavi u donjem desnom uglu kao kvadrat (2x2cm) s nekim artifektima, traje 2 sec i nestane. Mobilni lepo radi, ne greje se previse, ne resetuje. Igrice ne igram. Zanima me da li je neko od kolega forumasa kojima je crkao G4 imao neke naznake da ce se to desiti, i koje su to naznake bile?
Ja ovaj problem imam vec par meseci, ali sve ok radi.

Kako je vreme doslo, sad ispada nehumano i prodati nekom ispravan g4, obzirom da znas kakva mu je buducnost.

Cuj... Nehuman je LG.

Kod mene je dok sam fotografisao jednu humanitarnu akciju samo se zagrijo i ugasio.Posle bekih sat vremena sam ga ponovo upalio i radio. Je ali je trazio mrezu i ponovo se pregrijo i ugasio i vise se nije mogao podic sistem osim onog poznatog stajanja bootlogo.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Meni se takođe jako greje kad radi kamera. Videćemo koliko će izdržati.

Ne znam, ja sam u full hd snimao na exitu, nije bio vruc i nikada se nije zapucao ili restovao sam od sebe, ali me nervira sto se to s vremena na vreme na ekranu pojavi...

pretjerujete, pretjerujete... Posebno ovi koji bi da ga preventivno sakate i ugase 2 brza jezgra o_O

Ja sam se danas smejao (ne u smislu zato što mu je crkao telefon nego kako je on odan LG-u)kolegi koji je LG fan, a nije da mu nisam rekao nemoj opet.

Prvo je imao G2, zapate ga žute fleke. Nije imao garanciju, prodao ga za neke sitne pare. Posle skupio pare za G3, pukne mu kod IR senzora ili kod mikrofona, tu je imao garanciju, popravi, proda ga i uzme G4. Kupio je 506 geknulo i posle ne znam koliko, nije imao garanciju, prodao ga za siću nekom servisu. Onda pošto mu se jako svidjao, opet uzme G4, ali 601 i kao tata mata sredio LG nova je serija. Ja mu rekao još pre kupovine da nije sigurno, pošto ko zna možda su zahvacene 90% serija. Danas me zove (sa fixnog), kaže crko telefon. Garancije nema opet. Ja mu rekao kupi novi G4 kažu ove još novije serije nemaju taj problem [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji60] [emoji60] [emoji60] [emoji60]

Ja se sećam Samsung S3 je imao falicne ploče 1.0 rev, ali posle 3-4 meseca je izbacio 1.1 i posle 1.3 koje su bile okej i nisu crkavale.

Ili kod nas dolaze falicni ili je LG shebao stvar i ne izbacuje nove ploče.

Ko sebe da gledam:)isto sve i kod mene osim sto nisam kupio drugi g4:)

Moj i burazerov je 505, i za sada rade bez ikakvih problema (doduše ja imam onaj MM bug da ne zvoni telefon ponekad). Pre njega sam imao G2 (bez žutih fleka). Sledeći definitivno neće biti LG.

A ovaj G4, dok radi, radi.

P.S. A pre G2 sam imao S3, tu seriju sa faličnim memorijama :) Telefon prodao, radi i dan danas

Možda imam sreće :D

Cuti ne prizivaj :d

Pozdrav svima, samo da se upišem.

Isto mi je palo napamet :)

Prvo pa drugo [emoji1] [emoji1]
Šala mala- nadam se da je samo kupio

V10

Stvarno sramota koliko crkavaju. Pre nekih mesec i po kaže mi kolega da hoće da proda svoj G4 inače je stvarno pedantan i telefon je bio kao nov i ja se kao premišljao i odustanem . U međuvremenu poklopilo se da se nismo videli mesec i po dana. Sretnem ga ja i kažem matori prodaj taj g4 svi se žale da crkava, a on kaže cr'ko :-D.

Poslednja izmena:
drustvo zelim da kupim g4 nov da ili ne ? i ako mozete pomoci koje modele da jurim a koje da izbegavam..Hvala svima na bilo kom odgovoru imao g2 bio zadovoljan njim ali sam ga morao prodati pre dve godine usled nedostatka para

Iako imam g4 rizično ga je kupovati naročito bez prave garancije. U početku pojedine serije kao nisu bile dobre mada ako se, u ovoj temi, malo vratiš nazad videćeš da izgleda nema pravila. Preporučiće ti nexus 5x koji je hardverski skoro pa isti ko g4 samo mu je ekran manji i meni je bio jako čudan, žučkast pa pogledaj uživo da li ti odgovara.

Pa gledam po netu ima ih u ovim prodavnicama za 40k i daju garanciju dve godine jedino da sam toliki baksuz pa da zatvore prodavnicu za god dana

Ili da ti kažu ušla vlaga u telefon...

Zasto bi uopste rizikovao i priredio sebi takvo smaranje (dovoljno je i da gubis vreme sa prodavnicom, garancijom pa makar i zamenili uredjaj) kada postoji toliko dobrih smartfona za 40k din?

Nije taj G4 od zlata vec prosecan flagship iz 2015. sa velikim propustom.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Zasto bi uopste rizikovao i priredio sebi takvo smaranje (dovoljno je i da gubis vreme sa prodavnicom, garancijom pa makar i zamenili uredjaj) kada postoji toliko dobrih smartfona za 40k din?

Nije taj G4 od zlata vec prosecan flagship iz 2015. sa velikim propustom.

Sent from my D6503

A zasto se ti ne bi prebacio na teme o tim toliko dobrim smartphonima za 40k, a g4 temu ostavio na miru?

I Z2 je ispod prosecan flagship pa niko to ne nabija na nos u z2 temi.

A zasto se ti ne bi prebacio na teme o tim toliko dobrim smartphonima za 40k, a g4 temu ostavio na miru?

I Z2 je ispod prosecan flagship pa niko to ne nabija na nos u z2 temi.
Z2 ni u jednom drugom aspektu sem kamere nije prosek(u poredjenju sa svojom generacijom)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

@ danijel

Nemoj da se nerviras toliko zbog parceta plastike sa potencijalno falicnom plocom.

Tripujes nesto cega nema, post je bio normalan a ne flejm i niko normalan ne bi preporucio kupovinu bilo kog uredjaja u ovom trenutku a da ima takve mane. Isto sam pisao u raznim temama o preporukama i za z3c jer nije mali broj odlepljivanja displeja na tom modelu.

Tako da nemoj fanbojisati i glumatati nekakvog serifa, post je bio normalan i dobronameran, poy

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ok apsolvirali smo pricu o falicnim plocama. Preporuka je da se nikako ne uzima bez garancije.
Ne fanbojisem (uvek okreces pricu na tu stranu) nego smara da jedni te isti likovi poput tebe preporucuju 5x i 6p u g4 temi,a da iste nisu drzali u rukama.
A sto se sony-ja tice i sinonima kvaliteta, evo drugat 5ti (slovima peti) put nosi xperiu sp u servis. Pa ti izracunaj kako on jos ima garanciju a telefon napravljen pre 100 godina :D

Ako mislis da je nesto flejm i smaranje imas report pa neka modovi procene sta je u pitanju.

I nemoj okretati pricu na LG vs Sony, Nexus jer to nema veze sa mozgom i samo je dokaz da fanbojises za LG, ako postoje ozbiljni problemi sa nekim uredjajem totalno je svejedno ko je proizvodjac, bar bi tako trebalo da bude ali to je malo teze u smartfon podforumima.

Dzaba pominjes taj 1 SP, evo ja znam nekoliko vlasnika te softverske lesine, nisu crkli ali su imali sw probleme.

Da nisi lg fanboj ne bi ni pokretao polemiku LG vs Sony, Nexus itd.

Sent from my D6503

Mlatis praznu slamu. U prevodu na temi o g4 diskutuj o g4. Mene, a verovatno ni druge ne zanima u g4 temi da tvoj telefon moze da izdrzi dan sa ukljucenim gps-om, osvetljenjem na max, i naravno gps - on :D, konstatntno fotkanje se podrazumeva.
Isto nas ne zanima da bi uzeo s6 active, pardon njega preskacemo sad je aktuelan s7 active, ali je problem TW (samo da ga srede). I jos stosta o nexus uredjajima sve saznasmo u g4 temi.
Drzi se teme ili nemoj komentarisati, prosto ko pasulj. Bar se ja tako trudim da radim.

Vrdas samo tako i pises nebuloze i to zbog 1 obicnog saveta u ovoj temi.

Ali nema veze jer brate vikend je, aj malo da opustimo mozgove uz pivo a ako ti taj jedan post bas ne da mira tu su report i ignore opcija pa ih ponovi kako dolikuje [emoji41]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno