Dobro si prošao.Da se upisem i ja u crknute g4Serija 505 samo od jednom se pokocio. Uspe da podigne sistem na minut dva pa se resetuje i vrti LG logo. Poslao sam ga u servis, ima Madjarsku garanciju. Iz LG-a su mi rekli da vazi njihova garancija.
Da, ako ti ne deluje onda sigurno nije...Nije drastično slabija baterija, ali se osjeti da kraće traje. A aplikacija GSam Battery Monitor mi sad kaže da mi "System (/system/bin/logd)" troši 1.9%.
Tako da mi ne djeluje da on pravi problem, iako ne znam koliko on bude kod onih koji baš imaju problem sa logd, ali pretpostavljam da je više od 1.9%.
I kakvo je stanje sad sa ovim telefonom? Jel crkavaju svi, tj sve serije. Da li telefon vredi uzimati ili ne ?
I kakvo je stanje sad sa ovim telefonom? Jel crkavaju svi, tj sve serije. Da li telefon vredi uzimati ili ne ?
Zaobidji ga. Nije vredno rizika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aliexpress
Sent from my D6603 using Tapatalk
Možda ti baterija otkazuje...
Ne možeš da vidiš to preko aplikacije. To je samo fora...
Meni je tako bilo pre nego sto je crko fon
Proveri punjac(probaj sa drugim da punis pa vidi kakvo je stanje,ali uzmi neki od novijih telefona),mislim da je do njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari