dante bg
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2012
- Poena
- 169
naravno, kao što sam i mislio, ono na kutiji nije oznaka revizije. Ja sam 507 i revizija je 1.0
Takodje,HW Version Rev1.0
naravno, kao što sam i mislio, ono na kutiji nije oznaka revizije. Ja sam 507 i revizija je 1.0
Case closed je za tebe i za one koji ne znaju šta će sa sobom
Ajd jedno pitanje za tebe - kakav telefon bi trebao da bude po tvom mišljenju da bude savršen?
Takodje,HW Version Rev1.0![]()
Inace, postoji i "HW Version Rev1.1" s falicnom maticnom, bootloop-om...neme logike, pogledaj moj primer, @dante!
Pu, pu daleko bilo moj je takodje 505![]()
Moj je 1.1 revizija.
Uuu bre, i mene si *****ao.Ja uzeo novi, 602 serija
Ja uzeo novi, 602 serija
Sta si radio sa starim?
Pa ne znam, ja bas ne bih uzeo isti tel ako prodam prethodni. A opet ne bih ga ni menjao dok ne vidim nesto zanimljivo... LoopProdao
Nije mu ništa bilo ali 505 serija ovaj je 02/02/2016netaknut
Kod nas na KP-u ima da se nabave samo kopije za ~900din. Ja pazario teget i kvalitet je zadovoljavajuć za te pare. [emoji6]Ne znam je li bilo u ovoj temi, neko je pitao za kvalitet Verus case-ova. Meni je danas stigao ovaj model:
http://www.ebay.com/itm/Free-Tracki...hash=item2800e8619d:m:mvYVML1bwtKR4VftgaWfwug
Vrlo sam zadovoljan. Daje malo telefonu na veličini, ali mi se čini da je zaštita odlična.
Pa ne znam, ja bas ne bih uzeo isti tel ako prodam prethodni. A opet ne bih ga ni menjao dok ne vidim nesto zanimljivo... Loop![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari