Šta je novo?

LG G4

Posto ima dosta razlicitih informacija, moze li neko da mi napise koje verzije treba izbegavati?

Posto bezuspesno pokusavam danima da dodjem do nekog primerka sa vazecom garancijom, ima li mozda neko ko hoce da proda telefon?

Ja bi ga prodao, ali ne vidim šta bih pametno mogao da kupim, a da se isplati bačenog novca.

Volim LG, daju više nego drugi za isti novac. Imao sam prvi G, pa G2, G3 sam prodao zbog tamnog ekrana i slabijeg signala, nisam nikada bio u dometu tamo gde sa drugim telefonima jesam, jeste to rupa kod mene na poslu ali drugi telefoni imaju signal. Pratim ovu temu, mozda bih uzeo G4 ali za više od 100 evra manje imam odličan telefon, MX5. Nije tema o Meizu telefonima ali eto vam ideja šta možete da kupite ako ne nađete G4 ili ako ga možda prodate. A posebno kada je u pitanju priča sa faličnim pločama. Ja ću preskočiti G4 a izgleda i G5. U stvari ne izgleda nego gotovo sigurno.

Poslednja izmena:
Nemam ja jos tel ja zelim da kupim pa da znam gde i sta da obratim paznju oko modela? g2 koristim jos uvek

Bilo gde da kupiš novi LG G4 99% nećeš imati problema.

Zvao sam danas ortaka koji drzi jedan od poznatijih servia u BG.. Nije imao takvih iskustava.. Inace moj g4 je isto 505, rev 1.0... Imam garaciju 2 god i ne bih ga menjao.. Mislim da je to neki spin konkurencije. Lg je sigurno prodao na milione g4 i ne verujem da je neko pravilo da sporadicno crkavaju...

ista prica kao npr za HTC One M7 - svaki ce imati ljubicastu kameru prije ili kasnije, posebno prve serije... Moj je nema evo 3 god...
mante se corava posla :)

Stigao sam lg g4 klub :) prvi utisci su odlični. Zanima me da li neko ima iskustva sa bežičnim punjenjem na ovom modelu?

il ako se uzme stiker za "ledja". Ili kao ja, "ledja" sa ugradjenim stikerom, sa Aliexpressa (samo sto nemam dje da probam dal radi :d )

8cbbf6d3a6a33bce3e116d426506c1d3.jpg

Zadovoljan.

U developer options/running services.

Moraš da aktiviraš developer opcije pa tu ima running services.

Vrh Dno