Morali bi da menjaju telefonPu, pu daleko bilo moj je takodje 505
Imam telenorovu garanciju za nedaj boze. Daju li zamenski ili menjaju maticnu?
Pogledajte onaj broj na kutiji, na donjoj strani, nesto kao MEZ6*******(1.0)BL ... Kriticni su oni modeli kupljeni pre oktobra, a onaj broj u zagradi (1.0) predstavlja pocetnu reviziju hardvera, i upravo govori o tome da je model kupljen pre tog perioda! Broj (1.1) je vec sledeci korak u hardveru, i on je "u sigurnoj zoni"...
Ma znam brate, ali ako ti znaš i koristio si obe marke, i možeš realno da sudiš, nema potrebe da se nerviraš što neko komentarise ko nije koristio@ Nikola
Mene pitaš?
Ako pitaš mene ja ne počinjem nikakvu polemiku nego me nervira kako samo nalazi mane za lg a inace bih pomenuo i to što si ti da sam znao za probleme koje si naveo
Komentarisem samo telefone koje sam koristio ili koje sam imao prilike da drndam neko vreme i koje sam video da imaju npr neki problem
Nemoj odmah da se ljutiš što sam pomenuo Igov.. no znam da si ga imao ali nisam vređao tebe nego telefon
moj je 507 i pise (1.1) na kutiji, imam ga oko pola godine :-/
Nakon citanja svih ovih komentara mogu da zakljucim samo da niko nema pojma koji odlaze telefoni, sve je nesto moze a ne mora... Svaki put se iscimam ko majmun kad ga restartujem, ne mogu vise da zivim sa tim haha razmisljam da ga prodam, al ne znam sta bi onda uzeo :/
I meni na kutiji pise da je 1.1 ali sam na xda procitao da to na kutiji uopste nije revizija, kucaj :Po tom sajtu moj je 507 (Jul 03, 2015) a na kutiji je revizija 1.1
Izbaci mi: Connection problem or invalid MMIako si na lp: 277634#*#
E pa nzm, video sam da je neko to postavio na xda, meni za mm radi, pa sam mislio i da taj za lp sljaka...Izbaci mi: Connection problem or invalid MMI
Gdje tu piše revizija, ako je uopšte ima tu?
tehnologija napreduje, naravno da će sledeće godine izbaciti brži procesor, kameru, ekran... Al po tvojoj priči, oni sve to što će ubaciti u G987 ili Galaxy 1015 mogu da ubace i sjutra, al eto NEĆE :dKako nidje veze ? Pa kada bi napravili jedan dobar telefon šta bi posle radili i prodavali?
Ovako idemo do G987 ili Galaxy 1015 itd.
Jedne godine izbace Micro SD pa sledeće ubace, jedne godine vodotporan a sledeće nije i tako sve u krug - piče i štancaju modele kao nenormalni
I meni na kutiji pise da je 1.1 ali sam na xda procitao da to na kutiji uopste nije revizija, kucaj :
ako si na lp: 277634#*#
Mm: *#546368#*815#
Svc menu -> version info
I tu ces naci koja je revizija...
Case closed je za tebe i za one koji ne znaju šta će sa sobomdakle G4 je dobar, samo da ima jaču bateriju i malo bolju kameru, jel? Eto, sve to ima v10. Je li v10 savršen telefon? Satro konkurenciju svojom savršenošću?
Case closed...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari