Šta je novo?

LG G4

Pogledajte onaj broj na kutiji, na donjoj strani, nesto kao MEZ6*******(1.0)BL ... Kriticni su oni modeli kupljeni pre oktobra, a onaj broj u zagradi (1.0) predstavlja pocetnu reviziju hardvera, i upravo govori o tome da je model kupljen pre tog perioda! Broj (1.1) je vec sledeci korak u hardveru, i on je "u sigurnoj zoni"...

Da li bender moze da potvrdi ovo? Moj je 1.1 revizija. Koja je revizija SpeedW950 kod tebe?

Postoji neka korelacija izmedju ta dva pojma, tog broja i S/N ...

Pogledajte onaj broj na kutiji, na donjoj strani, nesto kao MEZ6*******(1.0)BL ... Kriticni su oni modeli kupljeni pre oktobra, a onaj broj u zagradi (1.0) predstavlja pocetnu reviziju hardvera, i upravo govori o tome da je model kupljen pre tog perioda! Broj (1.1) je vec sledeci korak u hardveru, i on je "u sigurnoj zoni"...

moj je 507 i pise (1.1) na kutiji, imam ga oko pola godine :-/

@ Nikola
Mene pitaš?
Ako pitaš mene ja ne počinjem nikakvu polemiku nego me nervira kako samo nalazi mane za lg a inace bih pomenuo i to što si ti da sam znao za probleme koje si naveo
Komentarisem samo telefone koje sam koristio ili koje sam imao prilike da drndam neko vreme i koje sam video da imaju npr neki problem
Nemoj odmah da se ljutiš što sam pomenuo Igov.. no znam da si ga imao ali nisam vređao tebe nego telefon
Ma znam brate, ali ako ti znaš i koristio si obe marke, i možeš realno da sudiš, nema potrebe da se nerviraš što neko komentarise ko nije koristio :) forum je forum i uvek će biti takav. Cenim svačije mišljenje pogotovo onih koji su koristili uredjaje koje komentarisu, tako da samo opušteno, bez nervoze :)
A to sa manama, ***, svaki telefon ima manu, nekome je velika, nekome nije , šta ćeš nijedan nije savršen:)

Ne podnosim pametnjakovice i provokatore -o tome se radi
A pola forumasa lupeta a nema veze sa vezom da ih ne pominjem sad[emoji1]
Gledali telefone na YouTube i sad su pametni
Ja mogu da kažem o nečemu i da komentarisem o onome što sam koristio ili imao prilike da probam
I ne nerviram se nego priviciram malo i ja njih [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Inače skoro svaki jači proizvođač može da napravi savršen telefon ali neće - ne isplati im se
@Strider tvoj nije problematican 100 posto-koliko sam ja čitao i pratio taj problem
Piše ti ispod baterije da je 509

Poslednja izmena:
@dante bg

To sto je receno da su kriticni pre oktobra znaci da su sa pocetnom revizijom (1.0), i da je falican hardver u pitanju...to su podaci kada se podvukla crta, do kada se prodavala poslednja serija (1.0)! Tada je usledila revizija hardvera (1.1), koji je implementiran dalje u proizvodnji novijeg S/N, i samo je to ono sto je defakto u citavoj prici!
E, sad...kako, zasto neki modeli imaju (1.1), moze tebe samo da raduje, a to sigurno nije 505...cija serija je kompletna (1.0)! Ocigledno su se neke serije prodavale i sa novijim hardverom, pa otuda i nisu kriticne...da li su od neke digli ruke, neke revitalizovali, ili nesto trece...to vec ne znam!
Mirno spavajte, @dante bg, @joriq ... :)

Nakon citanja svih ovih komentara mogu da zakljucim samo da niko nema pojma koji odlaze telefoni, sve je nesto moze a ne mora... Svaki put se iscimam ko majmun kad ga restartujem, ne mogu vise da zivim sa tim haha razmisljam da ga prodam, al ne znam sta bi onda uzeo :/

ja se ne nerviram previse, samo ni meni nema logike u toj priči da je nova revizija od oktobra, a moj tel proizveden 7. jula.
Ako imaš kakav validan link za tu priču, šalji. Ovako, sumnjam da su neki u julu imali reviziju 1.1, a drugima da su svjesno do oktobra podvaljivali 1.0 sa kritičnom greškom.
@dejan za "Inače skoro svaki jači proizvođač može da napravi savršen telefon ali neće - ne isplati im se"
Iskreno - niđe veze... Teorije zavjere i sl.

Kako nidje veze ? Pa kada bi napravili jedan dobar telefon šta bi posle radili i prodavali?
Ovako idemo do G987 ili Galaxy 1015 itd.
Jedne godine izbace Micro SD pa sledeće ubace, jedne godine vodotporan a sledeće nije i tako sve u krug - piče i štancaju modele kao nenormalni

Poslednja izmena:
Po tom sajtu moj je 507 (Jul 03, 2015) a na kutiji je revizija 1.1

Nakon citanja svih ovih komentara mogu da zakljucim samo da niko nema pojma koji odlaze telefoni, sve je nesto moze a ne mora... Svaki put se iscimam ko majmun kad ga restartujem, ne mogu vise da zivim sa tim haha razmisljam da ga prodam, al ne znam sta bi onda uzeo :/

Telefoni odlaze i tako i tako(ne zbog tehnicke pogreske nego eto tako, ne na lgu nego na svima, meni nije ni jedan uredjaj osim starog sonyericsson crko - 2put jedan te isti)

E sad, sudeci po ovome -> http://forum.xda-developers.com/g4/general/lg-g4-poll-users-hardware-failure-t3303547
<- zanemario bi ove ostale koji imaju malo crknutih uredjaja jer...uredjaji crkavaju -> samo ne po ovom omjeru po kojem crkava 815 serije 505...
H815 sn 505 good = 57
H815 sn 505 failure =30

pod 505 good je ukljucen i moj glas jer..jos radi phone(ali dokle?)

Kaze kolega echoone da mu se pregrijavao odjednom i tek onda bootloop

tako da ako pogledamo serije 506, 507 itd..svi imaju ajmo reci zanemariv postotak ali ovo je preko 50% (i to bilo rootan ili ne)

Po tom sajtu moj je 507 (Jul 03, 2015) a na kutiji je revizija 1.1
I meni na kutiji pise da je 1.1 ali sam na xda procitao da to na kutiji uopste nije revizija, kucaj :
ako si na lp: 277634#*#
Mm: *#546368#*815#

Svc menu -> version info

I tu ces naci koja je revizija...

Kako nidje veze ? Pa kada bi napravili jedan dobar telefon šta bi posle radili i prodavali?
Ovako idemo do G987 ili Galaxy 1015 itd.
Jedne godine izbace Micro SD pa sledeće ubace, jedne godine vodotporan a sledeće nije i tako sve u krug - piče i štancaju modele kao nenormalni
tehnologija napreduje, naravno da će sledeće godine izbaciti brži procesor, kameru, ekran... Al po tvojoj priči, oni sve to što će ubaciti u G987 ili Galaxy 1015 mogu da ubace i sjutra, al eto NEĆE :d
I meni na kutiji pise da je 1.1 ali sam na xda procitao da to na kutiji uopste nije revizija, kucaj :
ako si na lp: 277634#*#
Mm: *#546368#*815#

Svc menu -> version info

I tu ces naci koja je revizija...

naravno, kao što sam i mislio, ono na kutiji nije oznaka revizije. Ja sam 507 i revizija je 1.0

A sta fali svim ovim flagshipovima? Samo da stave jaču bateriju i malo bolju kameru kome treba i to je to
Šta misliš da će uznapredovati-ok stavice skener oka - to su mogli i ove godine
Šta ti očekuješ da ti telefon radi a ovi postojeći to ne mogu? Da kuva kafu? Da ide mesto tebe na posao? Da ti izdudla ujutru kad ustanes?
Ne rezumem

dakle G4 je dobar, samo da ima jaču bateriju i malo bolju kameru, jel? Eto, sve to ima v10. Je li v10 savršen telefon? Satro konkurenciju svojom savršenošću?
Case closed...

Ne znam sta se ljudi zale stalno, po meni, a verujem da mnogi dele misljenje sa mnom, od ovog telefona mi ne treba apsolutno nista vise, ne planiram da ga menjam par godina, prezadovoljan sam telefonom, jedino ne bih zeleo da mi rikne sa ovim bootlopom...

Ne postoji savršen telefon, nikada i neće i ti to dobro znaš Bobo, Bobo.. :D Šalu na stranu ima dosta dobrih uređaja na tržištu samo treba izdvojiti dosta $ za naše uslove...
Počeli ljudi da se žale i na ovo, kod mene je počelo isto da se primećuje... Nema samo amoled svoje boljke...
https://youtu.be/APtIwskkUcc

Poslednja izmena:
Da kucnem u drvce moja G4-ka je 511 serija, i za sada nema niti jedne boljke (pupu... da ga ne ureknem). Nema ovih duhova koje je joca89 gore naveo, a baterijom sam zadovoljan. Meni je neki prosek oko 5h sot (i tu je egal sa Note 4 koju sam prethodno imao). Kad ga malo više nagazim bude oko 4h, a često ide i preko 6h (oko ovoga neću da ulazim u nikakve polemike!).
Jednom rečju, ovaj telefon će kod mene biti sigurno do pred kraj godine, a onda možda padne jedan S7 edge.;)

pa kad im je -27'C! o_O

dakle G4 je dobar, samo da ima jaču bateriju i malo bolju kameru, jel? Eto, sve to ima v10. Je li v10 savršen telefon? Satro konkurenciju svojom savršenošću?
Case closed...
Case closed je za tebe i za one koji ne znaju šta će sa sobom
Ajd jedno pitanje za tebe - kakav telefon bi trebao da bude po tvom mišljenju da bude savršen?

Nazad
Vrh Dno