Šta je novo?

LG G4

@bender_007
Isto bi tako bilo zanimljivo videti:
h815 (1.0) = ??
h815 (1.1) = ??

Nadamo se da nikome nece crkavati, kad god da je kupljen i koje god da je revizije! :)

@zmajjic
Ja delim tvoje misljenje...

@joca89
To je jedini telefon koji me uzbudio... :laugh:
Da, "ghost" se manifestuje i na ostalim delovima ekrana...ali kao sto @joriq kaze, gde i nece...

@ixtis
Samo je razlika sto je moj 512...a baterija identicna po rezultatu!

Oko kakvih se vi trivijalnih stvari raspravljate i rasežete...

Takodje,HW Version Rev1.0 :(

Tek ovo nema logike...moj je 512, a "HW Version Rev1.0" (?), a nigde procitao da je 510+ "ugrozena" serija!
Mozda to i jeste revizija, ali ne znam cega...postoje indicije da je razlika u regionu!
Inace, postoji i "HW Version Rev1.1" s falicnom maticnom, bootloop-om...neme logike, pogledaj moj primer, @dante!

506 HW Rev1.0 - 512 HW Rev1.0 - Should Be Safe!

Sad znamo, @zizibuba! :D

uploadfromtaptalk1457476001588.jpg

Jos uvek radi bez greske.

Poslednja izmena:
nije vam pametno da IMEI javno postujete, AFAIK :p

Inace, postoji i "HW Version Rev1.1" s falicnom maticnom, bootloop-om...neme logike, pogledaj moj primer, @dante!

Pa da,tek ono na kutiji 1.1 nema logike jer

Pu, pu daleko bilo moj je takodje 505 :D
Moj je 1.1 revizija.

Kladim se da LG tacno zna koji je telefon falican,ali naravno to nece reci.Trebali bi da naprave fabricki opoziv kao sto se u auto industriji radi,da pozovu sve vlasnike sa falicnim telefonima i da zamene deo.
Al ovako im se vise isplati,ako prodje prodje,zamenice samo one koji riknu u garantnom roku i to je to.

Pa sluzice jos mesec, dva pa onda ide zamena. Sad ako u medjuvremenu rikne videcemo sta ce biti.

Pokusavam da se registrujem na developer.lge.com da bih otkljucao bootloader, medjutim prijavljuje mi service unavailable gresku. H815 je model. Ima li neko ideju ili dobru alternativu?

Evo ovakva je situacija.

Dosao je sa 6.0 OS, u pitanju je azijski model. Koliko vidim, nema nacina za sada ni za root ni za bootloader za takav slucaj?

Ja sam imao nešto slično, samo me je nerviralo to što su gornja i donja ivica, maltene nezaštićene. Ja sam poprilično trapav, pa mi odgovara što ovaj Verus ima bumper na svim ivicama.

Meni je to sjajno jer mi nikad ne ispada telefon, potrebno mi je samo da ima neku zaštitu od habanja i eventualno malo grubljeg spuštanja na sto ili neku drugu tvrđu podlogu.

Evo posle jednog dana koriscenja, mogu reci da sam veoma zadovoljan ovim telefonom. Ekran je po mom misljenju fenomenalan. Zvucnik je dosta jak. Crveni kozni poklopac daje jos jednu dimenziju ovom telefonu. Softver je prilicno cist. Nema previse gluposti. Ikonice su ruznjikave. Omiljena funkcija mi je double tap to wake. Sve radi kao podmazano. U odnosu na moj Nexus 4, ovo je mnoogo bolje.

I ja se premisljam za tako neku akciju,ili isto G4 ili V10,moozda Nexus 6P....

I tata bi sine 6P, ima jedan kolega na poslu, nisam imao prilike da ga vidim još ali bukvalno se priča o telefonu po okolnim kancelarijama. :-D Ko god je čačkao oduševio se.

Kome ne smeta veličina, 6P je super. Veličina Note 4 mi je posle izvesnog vremena počelo smetati, a LG G4 mi je na granici podnošljivosti, i plafon što se tiče širine telefona.

Ne smeta mi velicina,samo nisam previse odusevljen tim telefonom,a ako se odlucim za njega opet mora biti neki divljak bez garancije :(

Nazad
Vrh Dno