bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Jel netko na 20D a da je rootan uredjaj ? 
Jesi našao kdz?Jel netko na 20D a da je rootan uredjaj ?![]()
Nedelja - na poslu sam - dosadno [emoji1] [emoji1]Svaka vama cast kad od 14 h 4+ h gledate u ekran![]()
Znam kako ti je, barem na bivsem poslu. Sad kad pocnem na novom necu moci mrdnutiNedelja - na poslu sam - dosadno [emoji1] [emoji1]
Gotovo za danas [emoji1] [emoji1] [emoji1]Znam kako ti je, barem na bivsem poslu. Sad kad pocnem na novom necu moci mrdnuti(valjda)
Ja nemam toliko SOT-a ali zato često imam oko 50h prije sledećeg punjenja.Svaka vama cast kad od 14 h 4+ h gledate u ekran![]()
Drugari, da li mogu instrukcije kako da nabacim M? Trenutno sam na 5.1, verzija se vidi na slici. OTA nema update kao ni LG Bridge. Tel je madjar, ako je to bitno.
Unapred hvala.]
Probaj sa flash tool - omKod mene na žalost nešto neće. Telefon je inače sa TIM mreže, V20C instaliran, ali V20D ne prolazi. Non stop izbacuje grešku sa slike!. Ako neko ima neki savet, slušam.
Pogledajte prilog 190978
Daj link za taj iGo na PM [emoji2]Ja nemam toliko SOT-a ali zato često imam oko 50h prije sledećeg punjenja.
To je inače tako, kad ga intenzivnije koristim imam više SOT-a ali manje ukupno sati.
Inače juče i danas sam prvi put probao iGO NextGen na G4, taj novi iGO mi se sve više sviđa ali ono što me oduševilo je koliko G4 bolje hvata i drži GPS signal nego Nexus 4 a da ne klažem Galaxy S, jer sam njih prije imao.
Lollipop - a v20d je malo bolji od prethodne verzije
Mislim da je isto - da budem iskren slabo koristim kameru na telefonuA reci ti meni kako se kamera ponasa? Kvalitet je isti kao na Lp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari