- Učlanjen(a)
- 25.01.2014
- Poena
- 230
Ista je kamera,ako ne i bolja,ali da kazem ista...A reci ti meni kako se kamera ponasa? Kvalitet je isti kao na Lp?
Ista je kamera,ako ne i bolja,ali da kazem ista...A reci ti meni kako se kamera ponasa? Kvalitet je isti kao na Lp?
Eeee skinj ponovno valjda md5 ne stimaKod mene na žalost nešto neće. Telefon je inače sa TIM mreže, V20C instaliran, ali V20D ne prolazi. Non stop izbacuje grešku sa slike!. Ako neko ima neki savet, slušam.
Pogledajte prilog 190978
to nisi dobio oTAMa skinuo sam ona 4 fajla (boot, bootloader, modem,...) sa xda i flešovao preko twrp-a. Sve je prošlo OK.
Nema verovatno - ali će verovatno skoro izbaciti kako su krenuliJel ima netko 20e ?![]()
Šta su sredjivali? Changelog? Ako znaš
Svakih par dana uradi restart i nećeš imati problemPa jesam tad kada sam prvi put primetio...i nista....
Sada mi je komplikovano da to ponovo radim kada mislim da nema efekta...
Kod mene je dobraKakva vam je baterija na 20d? Meni prilicno nedosledna. Jedan dan bez problema 5h sot a nekih dana se jako brzo isprazni. Skoro mi se nije desilo da moram da punim neki telefon dva puta dnevno. Upotreba je tim danima kad je 5h sot i kad se brzo isprazni uglavnom veoma slicna. Aplikacije standardne, osvetljenje na auto.
Svakih par dana uradi restart i nećeš imati problem
ja imam poljaka, sad provjerio, i nista... Ni OTA, ni LG Air... Moze neki link sa informacijom?Poljaci dobili 20e![]()
Paaaaa bih ja da se to ne desi maltene svaki dan
nekad i po 2 x
Inace ga i restartujem 1 dnevno nevezano za to...
Ne mogu da provalim u kom trenutku se to desi....
Da li kad predjem sa wifi na 4g, ili obrnuto.... ne znam sta mu kvrcne i zezne ga....
Na 20a mi nije radio Bluetooth, dok evo na 20D radi ok....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari