Šta je novo?

LG G4

Ma skinuo sam ona 4 fajla (boot, bootloader, modem,...) sa xda i flešovao preko twrp-a. Sve je prošlo OK.

Definitivno je bolja baterija na v20d nego sto je bila na b, c.

Jel LG izbacio deo menija apps da vidim koje aplikacije rade u pozadini i koliko je zauzeto ram memorije?

To se sada nalazi u developer opcijama. Ides ovako Settings/About Phone/Software/par puta stisnes na build number. Dok budes stiskao,trebalo bi da ti iskoci pri dnu ekrana obavestenje da su otkljucane developer opcije. Vratis se u podesavanja i iznad About Phone treba da se pojave developer opcije. Udjes u opcije i nadjes Running Services meni,tu se vidi koje aplikacije rade.

Hvala.

Dosta sam citao xda pa bih samo da potvrdim. Nemoguce je uraditi root na MM ako nije otkljucan bootloader?

Da li ima neka opcija da se spusti na L, uradi root pa update na MM i da se zadrzi root sa zakljucanim BL?

Nije moguce, mm zahteva izmenu karnela za root, sto povlaci custom recovery, a on unlock bl...

Ne fotografisem ni ja nesto preterano, ali volim dobru sliku, macro... Kamera je vrh, pa mi je glupo da je izgubim!

Dobar je onaj Developer meni...svega tu ima!

Jel sam ja istripovao ili je touch malo osetljiviji posle prelaska na 20d?

Još uvijek nema MM za TIM (ITA) :)

Moj Madjar na 20D i dalje ima onaj problem sa pozivima.... ( ljudima zvoni kad me zovu a meni ne , i ne mogu da prekinam vezu kada ja pozovem nekog, nego moram restart....)
:(

Poceo sam da zovem sam sebe na 1h sa drugog telefona... :(

Ja imam isto madjara i prvi put cujem za taj problem. Jesi probao factory reset?

Pa jesam tad kada sam prvi put primetio...i nista....
Sada mi je komplikovano da to ponovo radim kada mislim da nema efekta...

Kakva vam je baterija na 20d? Meni prilicno nedosledna. Jedan dan bez problema 5h sot a nekih dana se jako brzo isprazni. Skoro mi se nije desilo da moram da punim neki telefon dva puta dnevno. Upotreba je tim danima kad je 5h sot i kad se brzo isprazni uglavnom veoma slicna. Aplikacije standardne, osvetljenje na auto.

Kakva vam je baterija na 20d? Meni prilicno nedosledna. Jedan dan bez problema 5h sot a nekih dana se jako brzo isprazni. Skoro mi se nije desilo da moram da punim neki telefon dva puta dnevno. Upotreba je tim danima kad je 5h sot i kad se brzo isprazni uglavnom veoma slicna. Aplikacije standardne, osvetljenje na auto.
Kod mene je dobra

Svakih par dana uradi restart i nećeš imati problem

Paaaaa bih ja da se to ne desi maltene svaki dan :)
nekad i po 2 x :(
Inace ga i restartujem 1 dnevno nevezano za to...
Ne mogu da provalim u kom trenutku se to desi....
Da li kad predjem sa wifi na 4g, ili obrnuto.... ne znam sta mu kvrcne i zezne ga....
Na 20a mi nije radio Bluetooth, dok evo na 20D radi ok....

Poljaci dobili 20e :)
ja imam poljaka, sad provjerio, i nista... Ni OTA, ni LG Air... Moze neki link sa informacijom?
Paaaaa bih ja da se to ne desi maltene svaki dan :)
nekad i po 2 x :(
Inace ga i restartujem 1 dnevno nevezano za to...
Ne mogu da provalim u kom trenutku se to desi....
Da li kad predjem sa wifi na 4g, ili obrnuto.... ne znam sta mu kvrcne i zezne ga....
Na 20a mi nije radio Bluetooth, dok evo na 20D radi ok....

jesi probao da forsiras 2g ili samo 2g/3g kombinaciju?

meni se desava redovno da nakon apdejta predje na APN za 2g/3g, dok Telekom CG ima zasebni APN za 4g... Ako to ne promijenim rucno, desava se ovo sto si ti opisao, kad se nakaci na 4g mrezu, cak sam morao bateriju da vadim

Vrh Dno