Šta je novo?

LG G4

Aukey Quick Charge 2.0 42W 3 Ports ...xpress.com/ANFvQ3mu (from AliExpress Android)

tnx, porucih, komada 2 :d Steta samo sto ima 3 izlaza, a mislim da ne dolaze i 3 kabla, ne?
Ne dolaze dva kabla već samo jedan... Inače od pre sedam dana sam i ja vlasnik ovog punjača, zaista odličan punjač, uzeo sam beli... Znatno je teži od standardnih punjača a kabal je skoro za milimetar deblji u odnosu na usb kabal od G4... Ne greje se a na njemu punim G4 i HTC M8

Kad smo kod punjača jedno pitanje, da li ih držite stalno uključene u utičnici i da li je to štetno kako neki kažu? Meni je stalno u utičnici ispod stola a kabal mi je na stolu pa samo uključim kad mi treba.

Kako stetno? Stetno samo po racun za struju, ali to nije nesto mnogo

Jel postoji nacin neki da se pojaca izlaz zvuka za slusalice bez ruta? :(

Ma znam da toliko trosi, ali kazem samo da tako jedino moze da "steti" :)

Ne dolaze dva kabla već samo jedan... Inače od pre sedam dana sam i ja vlasnik ovog punjača, zaista odličan punjač, uzeo sam beli... Znatno je teži od standardnih punjača a kabal je skoro za milimetar deblji u odnosu na usb kabal od G4... Ne greje se a na njemu punim G4 i HTC M8

pa nisam rekao da dolaze 2 kabla, nego da sam poručio 2 punjača :D

Imam problem sa otvaranjem snapseeda, prijavljuje mi neki screen overlay da moram da iskljucim i nemam ideju sta da radim, to se desava otkad sam 6.0 stavio...

Ili isključi ako imaš neki screen filter i tome slično.

Stigao mi Aukey PA-T2 danas, i odlican je. Moj OP2 ne podrzava QC ali mi je trebao ovako neki punjac i zaista je kvalitetan. Preporuka za radnju na aliju, zaista je originalna.
I zahvaljujem se kolegama sa foruma koju su preporucili punjac u ovoj temi :)

Hajde uradite poređenje sa originalnim punjačem da vidimo kolika je stvarna razlika u vremenu od 0-100%.

pa eto je receno da org puni od 0 do 70% za 1h, a ovaj 80-90% za 1h.

A ovako se reklamira 75% brže. Glupost. Ako ne može da napuni za 40ak minuta telefon onda ne treba da se zove brzi punjač. Ušteda 10-20min, vau.

Ma kakvi 75%, mozda neki drugi punjac u kombinaciji s drugim mobom. Ja sam mislio da je barem 33% brze al nema veze :)

A ovako se reklamira 75% brže. Glupost. Ako ne može da napuni za 40ak minuta telefon onda ne treba da se zove brzi punjač. Ušteda 10-20min, vau.
Evo ovako... Brzi punjači pune brže otprilike do nekih 60 - 65% napunjenosti, nakon toga pune skoro kao i klasičan punjač... Svrha brzih punjača je da za kratko vreme punjenja 10 - 15 minuta (kada vam treba telefon a nemate vremena da ga punite sat i više) napuni u znatno većem procentu bateriju nego običan punjač. Ovaj Aukey punjač za 5 minuta punjenja napuni oko 15% baterije na G4... Sa duzim vremenom opada i sama brzina punjenja... Nisam baš merio vreme od 0-100% ali u svakom slučaju prosecno full punjenje baterije je znatno brže nego sa klasičnim punjačem...

U takvim situacijama power saving više znači nego ovaj šatro brzi punjač. Ili rezervna baterija. :D

Rezervna baterija - zakon. Preko kp nabavio Lg Battery kit BCK-4800 za 3 somuna, uvek rezervna baterija puna. Dve za dan ne mogu da stucem nikako :D

ne kapiras da G4 vec ima dosta brz punjac od 1,8A, dok vecina ostalih telefona ima samo 1A, pa cak i manje.

Prvi sam ja ovdje rekao da g4 nema neke prevelike vajde od quickcharge punjaca, al za ove pare je odlican, a jos dobijes mogucnost punjenja 3 uredjaja istovremeno :)

Ne kapiram ili ih ne uvažavam?

3 uređaja? Nemam. Uostalom, uskoro se prelazi na QC 3.0 pa će ovaj biti neupotrebljiv.

jel moguce prebacivanje aplikacija na memorijsku karticu,cuo sam da je lg zakljucao tu opciju?

Ne kapiram ili ih ne uvažavam?

3 uređaja? Nemam. Uostalom, uskoro se prelazi na QC 3.0 pa će ovaj biti neupotrebljiv.

A zasto ce to biti "neupotrebljiv", objasni nam? :D

Vrh izgleda, koliko je bilo tesko da ga namontiras?

nije toliko tesko, ima uputstvo na YT
https://www.youtube.com/watch?v=d5_t-beszQc
najvise treba strpljenja, ali moze da se stavi i makne i ponovo stavi vise puta, dok u mikrometar ne nacentriras sve rupe :)

Kozni nisam vracao otkako sam ovaj stavio, a posto imam jos 2 skina (crveni i bijeli), rado bih uzeo jos 2 plasticna poklopca. Da sam u BG, stavio bih oglas odmah, ovako u Podgorici malo teze da cu naci povoljno 2 originalna plasticna poklopca...

Evo nove verzije MM OTA za Baltičare [emoji1]
6c64b03b326233f15a49ebef6e7d8c3e.jpg
71899a0b02a64d8a51dc0b097b9df8c0.jpg
c048f2f0d22dd152764efc39b3fb4e96.jpg

Jel mi mozes imei na pm poslati da vidim kdz link please? Ili nadjes kdz link

Nazad
Vrh Dno