Aukey Quick Charge 2.0 42W 3 Ports ...xpress.com/ANFvQ3mu (from AliExpress Android)
Ne dolaze dva kabla već samo jedan... Inače od pre sedam dana sam i ja vlasnik ovog punjača, zaista odličan punjač, uzeo sam beli... Znatno je teži od standardnih punjača a kabal je skoro za milimetar deblji u odnosu na usb kabal od G4... Ne greje se a na njemu punim G4 i HTC M8tnx, porucih, komada 2 :d Steta samo sto ima 3 izlaza, a mislim da ne dolaze i 3 kabla, ne?
To zahteva promenu sistemskog fajla, a bez roota pristup nemas.Jel postoji nacin neki da se pojaca izlaz zvuka za slusalice bez ruta?![]()
Nije ni za to, kad uređaj nije uključen punjač ne troši struju. Tačnije troši, ali samo 0.26w za noć, što je praktično ništaKako stetno? Stetno samo po racun za struju, ali to nije nesto mnogo
Ne dolaze dva kabla već samo jedan... Inače od pre sedam dana sam i ja vlasnik ovog punjača, zaista odličan punjač, uzeo sam beli... Znatno je teži od standardnih punjača a kabal je skoro za milimetar deblji u odnosu na usb kabal od G4... Ne greje se a na njemu punim G4 i HTC M8
Stigao mi Aukey PA-T2 danas, i odlican je. Moj OP2 ne podrzava QC ali mi je trebao ovako neki punjac i zaista je kvalitetan. Preporuka za radnju na aliju, zaista je originalna.
I zahvaljujem se kolegama sa foruma koju su preporucili punjac u ovoj temi![]()
Hajde uradite poređenje sa originalnim punjačem da vidimo kolika je stvarna razlika u vremenu od 0-100%.Ne dolaze dva kabla već samo jedan... Inače od pre sedam dana sam i ja vlasnik ovog punjača, zaista odličan punjač, uzeo sam beli... Znatno je teži od standardnih punjača a kabal je skoro za milimetar deblji u odnosu na usb kabal od G4... Ne greje se a na njemu punim G4 i HTC M8
Evo ovako... Brzi punjači pune brže otprilike do nekih 60 - 65% napunjenosti, nakon toga pune skoro kao i klasičan punjač... Svrha brzih punjača je da za kratko vreme punjenja 10 - 15 minuta (kada vam treba telefon a nemate vremena da ga punite sat i više) napuni u znatno većem procentu bateriju nego običan punjač. Ovaj Aukey punjač za 5 minuta punjenja napuni oko 15% baterije na G4... Sa duzim vremenom opada i sama brzina punjenja... Nisam baš merio vreme od 0-100% ali u svakom slučaju prosecno full punjenje baterije je znatno brže nego sa klasičnim punjačem...A ovako se reklamira 75% brže. Glupost. Ako ne može da napuni za 40ak minuta telefon onda ne treba da se zove brzi punjač. Ušteda 10-20min, vau.
A ovako se reklamira 75% brže. Glupost. Ako ne može da napuni za 40ak minuta telefon onda ne treba da se zove brzi punjač. Ušteda 10-20min, vau.
Vrh izgleda, koliko je bilo tesko da ga namontiras?stigao mi konacno Dbrand skin, zapravo 3 komadaUspjesno postavio prvi, crni
https://dbrand.com/mkbhd/lg-g4
dobar je, ne klizi iz ruke![]()
Prosto neupotebljiv, eto nece raditi. Kvalitetan punjac, sa tri porta. Npr. moj telefon ne podrzava qc, a opet mi je ovaj punjac jako upotrebljivNe kapiram ili ih ne uvažavam?
3 uređaja? Nemam. Uostalom, uskoro se prelazi na QC 3.0 pa će ovaj biti neupotrebljiv.
Ne kapiram ili ih ne uvažavam?
3 uređaja? Nemam. Uostalom, uskoro se prelazi na QC 3.0 pa će ovaj biti neupotrebljiv.
Vrh izgleda, koliko je bilo tesko da ga namontiras?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari