Šta je novo?

LG G4

Ako stavim kdz poljaka v20b, hocu li dobijati njegov ota ili ne posto telefon nije za za poljsko trziste?

pa njih nisam postavljao, jer imam samo 1 plasticni poklopac :)

Ne nego poklopac. Ovo su folije za backcover...

Malo sam "prošetao" kameru danas, bilo lepo sunčano, fotografije su odlične, vidno bolje nego na g2, ali video nekako lošiji (1080p samo probao), pomalo cepkasto, pretpostavljam zato što nema 60 fps, to je baš glupost, bolji hardver, bolja kamera, a izbacili. A i sama podešavanja za video? Ja tamo ništa ne vidim, samo rezolucija? Negde sam video da je moguće otključavanje 60fps, može li na stock - nerutovanom, ili mora...

Poslednja izmena:
Ujedno i moja jedina zamerka sto se tice G4, mozda jos jedna pored malo slabijeg GPU-a.

Moze da se flesuje mod za 60FPS za 1080p snimanje ali mora preko recovery-ja cini mi se.

Moras na zalost rootati. Imas alternativne appove ali koliko sam probao rade uzasno

Do sada sam snimao u FHD i nisam bio primetio da kad se prebaci na UHD daje ograničenje na 5min. Verujem da ko je ubacio micro sd nema to ograničenje?

A pre nego što ubacite karticu, formatirajte na (pc-u) u exfat, pošto default format je fat32.

Bar 30 posto bolje na MM
64d3c9abc6dd77e8bbfe03965b6dffa6.jpg
914d2950fe54bb6a72ff658eb96d5152.jpg

Zavisi od osobe do osobe ili moba do moba. Meni na lp nema ispod 4h sota. Na mm ako imam 3:30 sam sretnik. 5 mogu samo sanjati dok na lp imam redovito po 5 sota

Isto koristim telefon i na L i na MM i kod mene je bolje na MM [emoji1]

:) to i kazem. Znaci ja se vec 3put vracam na 6.0 da vidim sta je. Imam problema cak dogurati do 3h sota..nekima je bolje na mm ali rijetki su

Ne znaš da koristiš telefon [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Šala mala
U iščekivanju g5 ovo je zadovoljavajuće

Poslednja izmena:
Do sada sam snimao u FHD i nisam bio primetio da kad se prebaci na UHD daje ograničenje na 5min. Verujem da ko je ubacio micro sd nema to ograničenje?

Dakle, sad sam stigao malo da izguglam oko ove falinke i izgleda da je odgovor da, imao/nemao micro sd u telefonu, limit na UHD modu snimanja ostaje 5min. I izgleda da je tako za vecinu 4k telefona... Za mene novost, ***.

ima li neko neki podatak kada se očekuje update na MM na portugalcu i da li ce biti možda OTA update

Stigao mi Aukey PA-T2 danas, i odlican je. Moj OP2 ne podrzava QC ali mi je trebao ovako neki punjac i zaista je kvalitetan. Preporuka za radnju na aliju, zaista je originalna.
I zahvaljujem se kolegama sa foruma koju su preporucili punjac u ovoj temi :)

Poslednja izmena:
Jel moguće da op2 ne podržava quick charge? Nisam znao za to.

Ajde jedno pitanje za momke koji dobro barataju sa android telefonima i linux-om. To mi je radilo i na G2, a evo i na G4. Kada nakačim telefon (MTP) na pc (Win 10 Home), kreiranje foldera preko PC-a na telefon (u exploreru tj. this pc) traje večnost, zašto toliko vrti, bar 2-3 min dok ne upiše. Kao i kopiranje sa particije telefona (internal storage) na sd card? Prvo vrti par minuta, posle napiše da Waiting, G4 is busy i ništa, neće ni da krene da kopira. Ako fajlove sa internal storage kopiram na PC, i paste u sd card u telefonu, momentalno počne kopiranje bez ikakvih problema. Znači, ovo nikadsa nisam video na 7ci, otkad imam desetku, ne mogu da skontam, da li je neki security protokol, ili šta već, pls?

Ajde jedno pitanje za momke koji dobro barataju sa android telefonima i linux-om. To mi je radilo i na G2, a evo i na G4. Kada nakačim telefon (MTP) na pc (Win 10 Home), kreiranje foldera preko PC-a na telefon (u exploreru tj. this pc) traje večnost, zašto toliko vrti, bar 2-3 min dok ne upiše. Kao i kopiranje sa particije telefona (internal storage) na sd card? Prvo vrti par minuta, posle napiše da Waiting, G4 is busy i ništa, neće ni da krene da kopira. Ako fajlove sa internal storage kopiram na PC, i paste u sd card u telefonu, momentalno počne kopiranje bez ikakvih problema. Znači, ovo nikadsa nisam video na 7ci, otkad imam desetku, ne mogu da skontam, da li je neki security protokol, ili šta već, pls?
I na 7 je isto.

Stigao mi Aukey PA-T2 danas, i odlican je. Moj OP2 ne podrzava QC ali mi je trebao ovako neki punjac i zaista je kvalitetan. Preporuka za radnju na aliju, zaista je originalna.
I zahvaljujem se kolegama sa foruma koju su preporucili punjac u ovoj temi :)

moze li link, zainteresovan sam, a ne bih da mashim radnju :)

Nazad
Vrh Dno