A porez i ostalo? Ok pre 15 godina ali sad imamo fiskalne kase-kako ih pravdaju - kako daju garanciju?kako izdaju račune - privatnik sam pa znam kako sve to ideSto? 15+ godina su se prodavali iskljucivo svercovani telefoni, do pojave kupovine preko operatera. Te radnje koje prodaju na crno su i dalje u vecini.
Pa nikakoNikako i nista, zato se zove na crno. Kako moze da plati porez i izda fiskalni na svercovanu robu?
Koja verovatno ne vredi nista -čim izađeš iz radnjeI ja sam kupio u radnji koja podaje mobilne telefone, dobio garanciju od godinu dana.
Ja mislim da nije - ili se jos niko nije javio
Zasad samo sam ja prijavio za Baltic OTA a ima još članova koji isto imaju Baltic ali se još niko nije javio
Ja mislim da nije - ili se jos niko nije javio
Zasad samo sam ja prijavio za Baltic OTA a ima još članova koji isto imaju Baltic ali se još niko nije javio
infoprmisi se kako radi RAM na Linuxu - pozeljno je sto MANJE slobodnog RAM-a da bude radi keshiranja aplikacijaI primećujem da je mnogo veće zauzeće memorije na M nego na LP. Čini mi se da je na 5.1 bilo oko 1.2GB, dok ovde 400-500MB, a sve moguće optimizacije koje ima u sistemu sam uključio (a ne pada mi napamet da instaliram ona clean master ****** i sl.) . Mislim što mu nisu onda ubacili 4GB rama, ako su mislili da bude sve glatko.
i jel poljak dobio ota m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari