Šta je novo?

LG G4

Istekao edit
Nisu lagali za bateriju - verovatno još sat - sat ipo SOT-a može
uploadfromtaptalk1453663617814.jpguploadfromtaptalk1453663629887.jpg

Poslednja izmena:
Svaka vama cast kad od 14 h 4+ h gledate u ekran :)

Kada lI ce biti za nas taj OTA. Da i ja progledam sa baterijom.Ja ne mogu 3h sot da sastavim pricam sa 3g.

Svaka vama cast kad od 14 h 4+ h gledate u ekran :)
Ja nemam toliko SOT-a ali zato često imam oko 50h prije sledećeg punjenja.
To je inače tako, kad ga intenzivnije koristim imam više SOT-a ali manje ukupno sati.

Inače juče i danas sam prvi put probao iGO NextGen na G4, taj novi iGO mi se sve više sviđa ali ono što me oduševilo je koliko G4 bolje hvata i drži GPS signal nego Nexus 4 a da ne klažem Galaxy S, jer sam njih prije imao.

Drugari, da li mogu instrukcije kako da nabacim M? Trenutno sam na 5.1, verzija se vidi na slici. OTA nema update kao ni LG Bridge. Tel je madjar, ako je to bitno.

Unapred hvala.Screenshot_2016-01-25-00-24-36.png

Da li si siguran da je Madjar?
Moj je madjar i Bridge je instalirao 6.0 pre 2 meseca recimo :)
ne secam se bas...

Drugari, da li mogu instrukcije kako da nabacim M? Trenutno sam na 5.1, verzija se vidi na slici. OTA nema update kao ni LG Bridge. Tel je madjar, ako je to bitno.

Unapred hvala.]

Pa skines Kdz i ubacis preko flashtoola,prosto je.

Kaže da zna bar 15 ljudi koji su imali taj problem - koliko ovde članova foruma ima g4 15-20? I niko se nije žalio
Verovatno su amerima zviznuli neki falš

Čuo sam za taj problem još dok nisam kupio G4. Na sreću ja ga zasad nemam. Zanima me da li taj problem imaju i oni koji nisu ništa čačkali na telefonu u smislu roota, custom ROM-ova i slično.

Kaže da je problem sa matičnom - tako da nema veze sa flesovanjem

Poslednja izmena:
Kod mene na žalost nešto neće. Telefon je inače sa TIM mreže, V20C instaliran, ali V20D ne prolazi. Non stop izbacuje grešku sa slike!. Ako neko ima neki savet, slušam.:)

Untitled.jpg

u poredjenju sa kojim FW si dobio 20-30%? o_O

Lollipop - a v20d je malo bolji od prethodne verzije

Ja nemam toliko SOT-a ali zato često imam oko 50h prije sledećeg punjenja.
To je inače tako, kad ga intenzivnije koristim imam više SOT-a ali manje ukupno sati.

Inače juče i danas sam prvi put probao iGO NextGen na G4, taj novi iGO mi se sve više sviđa ali ono što me oduševilo je koliko G4 bolje hvata i drži GPS signal nego Nexus 4 a da ne klažem Galaxy S, jer sam njih prije imao.
Daj link za taj iGo na PM [emoji2]

Nazad
Vrh Dno