Šta je novo?

LG G4

Jel vas obavesti zvucna notifikacija kada vam stigne sms? Meni kad stize sms nema nikakvog obavestenja.

Nešto ti se zaglupelo. Odes u podesavanja i namestis neki drugi zvuk za sms(U samoj app za poruke)

Poslednja izmena:
Pa napisao sam ti broj posta u G3 temi, baci pogled i pitaj čoveka lično na PM. Mislim da nisu hteli da zamene ekran zbog žutih fleka koje su česta boljka na tom telefonu

Jel vas obavesti zvucna notifikacija kada vam stigne sms? Meni kad stize sms nema nikakvog obavestenja.

moguce da je problem u sledecem: napisem poruku, ne izadjem iz sms app, nego odem na drugu. Tad ne dobijem obavjestenje, ako izadjem iz SMS, onda dobijem. Nisam 100% siguran, tek 3 dana koristim LG kao primarni telefon (imam ga vec mjesec i po :d ), a svi su mi ionako na Vajberu i Messengeru, nisam ni 5 sms-ova poslao za 3 dana :d

Pa to je tako napisana app i logično je. Zašto bi ti bacao notifikaciju, kada si već u toj app.

Opet mi se danas pali Google kad ustekam sluske i ubacim telefon u dzep.Kad su samo ubacene slusalice nista samo kad ga okrenem i stavim u dzep.Prosli put sam nesto cackao u podesavanjima Google-a i bilo je ok jedno vreme.

Jel postoji opcija na 5.1 kad se udje u recent apps da se klikne na opciju pined, pa te aplikacije ostavi u ramu kad se ide na clear all? Ne sećam se da je bilo.

Ala si mu pomogao Dejane... :D Zadržiš 2 sekunde na kvadratić i izbaci ti onu čiodicu... :)

Poslednja izmena:
Hvala obojici.
Kako ste zadovoljni na 6.0.
Meni automatsko osvtljenje brljavi. Treba mu dugo da odreaguje.
I bateriju brže jede nego na LP.

Poslednja izmena:
Ja sam još na 5.1...Mrzi me da se zezam... Čekam ota...

Nije neko zezanje. Ubaci se u 2 klika. Ne znam kakva je situacija kad se ide unazad, ali ne bi trebalo da bude problem.

Pa to je tako napisana app i logično je. Zašto bi ti bacao notifikaciju, kada si već u toj app.

meni nije, makar nesto da signalizira, kao messenger i vajber ako sam in app... pride, nisi dobro procitao, to se desava i kad predjem na drugu aplikaciju, recimo koristeci task manager ili ako direktno otvorim npr notifikaciju vajber nakon sto odgovorim na sms... Cak ga kasnije prikaze kao procitanog... Bug, ako mene pitate... Na HTC One mi nikad nije bilo tako...

Da li moze da se podesi da alarm postepeno zvoni i koja je ovo fora da se jacina i melodija zvona za alarm ne podesavaju u alarmu vec u timeru?

Uspešno vratio na L
uploadfromtaptalk1448198036441.png
Ne kažem da nije dobar i brz ali ipak čekam finalnu verziju
Nije skroz ispeglano

Da li nekome izbacuje ovo? Izbacuje mi samo kada izvadim bateriju i ponovo upalim telefon. Inače mnogo dobra stvar kada imaš dve baterije, skoro nikada mi telefon nije na punjaču, samo ih rotiram... :) uploadfromtaptalk1448206661690.png
Edit: Izbacuje svaki put kada ugasim i ponovo uključim telefon...

Poslednja izmena:
A da nekome posle X sati vrati melodiju zvona na default?
Ja postavim koju ja hocu, on ujutru opet na Life`s good :)
Poceo kad sam greskom obrisao folder gde mi je bila ta melodija.... Ubacio opet, izabrao, ali na par h /preko noci se vrati na default ...

Pozdrav.. treba mi mala pomoc. Pitanje nije vezano za ovaj tel, ali ajde dako mi oprostite. Na tel mi je valjda posao ekran i posto ne mogu da se bakcem oko popravke mislio sam da ga prodam za manje para. Ali na tel nisam sig sto imam od slika, i tu mi je moj email nalog, i postoji li neki nacin da sve obrisem sa njega tj da odradim factory reset, da neko te podatke ne zloupotri**** kome prodam tel? Znam da moze kombinacijom dugmica i iz tel iz settingsa, ali kad upalim tel (vidim po led lampici) ekran mi je crn pa na taj nacin ne mogu nikako. Ako postoji neki nacin moze li objasnjenje kako ?

Da li nekome izbacuje ovo? Izbacuje mi samo kada izvadim bateriju i ponovo upalim telefon. Inače mnogo dobra stvar kada imaš dve baterije, skoro nikada mi telefon nije na punjaču, samo ih rotiram... :) Pogledajte prilog 185103
Edit: Izbacuje svaki put kada ugasim i ponovo uključim telefon...
Meni se isto pojavilo kada sam instalirao dodatne aplikacije za Quick Circle futrolu... Kada sam deinstalirao i ostavio fabričke aplikacije, nisam više imao taj problem.

Nazad
Vrh Dno