Šta je novo?

LG G4

Znači LG Backup sve detaljno bekapuje, i aplikacije i podešavanja u njima?

Nista jednostavnije nema [emoji1]
Uradus LG backup pa ga kopiras na kompjuter - uradiš factory reset pa vratis sa kompa LG backup I sve vratis kako je bilo
A možeš i preko LG BRIDGE sve isto

Ma znam to, ali kad kazem komplikovano , ne mislim na sam proces, nego na ono sta me posle ceka, stelovanja razna , skidanje mapa neznamtijastasve ne...
Ali me ceka svakako uskoro kad se odlucim da stavim 6.0 :)
Sacekacu na factory reset ipak.
Nadao sam se da ima neko bezbolnije resenje :)
Hvala

A da nekome posle X sati vrati melodiju zvona na default?
Ja postavim koju ja hocu, on ujutru opet na Life`s good :)
Poceo kad sam greskom obrisao folder gde mi je bila ta melodija.... Ubacio opet, izabrao, ali na par h /preko noci se vrati na default ...

Meni se melodija alarma i jacina zvona sama vratila na staro.
Kakva je situacija kod vas,kako to podesavate?

Poslednja izmena:
odlucih se ipak ja da prodam nexus i da uzmem LG G4 , pa rekoh da pitam vas dobre ljude u kojoj radnji u BG da pazarim naravno na PM da ne bi javno reklamirali bilo kog. Znam da je bolje da ga nadjem preko operatera ali nemam zivaca da se ganjam da trazim i plus da rizikujem tolike pare da me ne prevare . Kolko videh cene se krecu oko 390 do 400 po tim ne "ofecijalnim" radnjama.
Hvala unapred!
Inace ako nekog zanima mozda , odlucih se najviseza ovaj fon zbog kamere jer mnogo volim fotografiju a cini mi se da je tu G4 najbolja kupovina , jedino bih uzeo sa jednom SIM posto je mnogo para sa 2

Kao novopeceni vlasnik G4 imam par pitanjaca. Da li ste svi na stock-u? Da li ste ga rutovali? Ako niste rutovali, kako ste i da li ste radili debloat?

Smanjio sam DPI sa 640 na 560, stavio Nova launcher i to generalno djeluje OK, jedan widget za sat i vrijeme nije dobar pa sam stavio drugi. Ali imam problem sa SwiftKey tastaturom, ona je baš razvaljena, čitao sam na XDA i Redditu da mnogi imaju isti problem. Da li je neko od vas smanjivao DPI i nekako namjestio da mu radi SwiftKey?

Jel' si menjao DPI u medjuvremenu i kakvi su ti utisci sa smanjenim sad posle nekog vremena? Da li si sredio problem sa tastaturom? I ako mogu da zamolim za neki screenshot, npr. naslovna od B92 app.

Stigao neki update sad
uploadfromtaptalk1448457249154.png
85f352046c7c1dcbfc239897d084c6a3.jpg
2be96ca585cf805df40c32ef31470ae7.jpg

Poslednja izmena:
Jel' si menjao DPI u medjuvremenu i kakvi su ti utisci sa smanjenim sad posle nekog vremena? Da li si sredio problem sa tastaturom? I ako mogu da zamolim za neki screenshot, npr. naslovna od B92 app.
Zbog SwiftKey sam vratio DPI na defaultnih 640.

Neki kažu da može i SwiftKey da radi kad se smanji DPI ali ako je telefon rootovan i smanjuješ ne preko ADB nego na neki drugi način.

Jedno zapazanje samo-posto sam neplanirano presao pre 3 nedelje na G4 sa G3 vezano za bateriju-posle 3 nedelje meni baterija pocinje da vise drzi nego u pocetku, nema neke logike niti posebnog razloga ali u pocetku nisam mogao da izvucem vise od 4 sata SOT ali sad odjednom vec nekoliko dana ide bez problema i do 5 sati sto nisam ni sa jednim telefonom izvlacio :) sve isto koristim, vecinu vremena sam na wifi (80%) dok je ostatak na 4g/3g. Sinhronizacija, lokacija i auto osvetljenje, stock poslednji 5.1. Ja sam prezadovoljan.

Jel primetio neko da mu signal varira na 6.0 poljaku? Otkad sam ga ubacio cesto sam nedostupan gde pre cini mi se nisam imao taj problem. Ukljuceno mi je 2g only na poslu i opet mi se zale da sam cesto nedostupan.

Da li se nekom desilo da mu kozni poklopac ne naleze kako treba oko kamere? Sve je bilo ok kad sam ga uzeo i posle 2-3 skidanja maske nece vise da sedne kako treba...odlepicu...

Prilozi

• image-b8986d61280eefe70051ef4f11ff34ade071ed883c96ea9231828956b0ffbf3d-V.jpg
    image-b8986d61280eefe70051ef4f11ff34ade071ed883c96ea9231828956b0ffbf3d-V.jpg
    242.3 KB · Pregleda: 210
A ***, koza je to, verovatno se raširila negde, meni to licno ne bi smetalo.

Ako neko ima sliku uvece u nekom klubu/kaficu u slabom osvetljenju neka stavi da vidim kako ispada :)

Razumem da je koza ali telefon kupljen prekljuce i prvi put otvoren da stavim bateriju a drugi put da stavim karticu i maska vise ne naleze...
Ne bih menjao,jedva sam nasao crni...hvala na ponudi... :)

Jel nabavljao neko one nalepnice sa podrškom za Qi bežično punjenje? Može preporuka za nalepnicu i punjač?

Jel to OTA ili preko LG BRIDGE?
Edit - pročitao sam sad sve

Poslednja izmena:
Paket od 1,5GB je dostupan preko LG Bridge. Mada jos ne svima. I vise nece biti LG Bridge, nego LG AirDrive.

Ma polako, ja sam bio ubedjen da ce biti tek u januaru. Nego ovo za auto brightness sa drugog linka, ako sam dobro razumeo, videce se kako se pomera slider u auto modu ili sta?

Nemam pojma - ja sam neki dan skinuo poljaka i nisam obraćao pažnju na to

Evo ga 6.0 na portugalcu

Vrh Dno