da li se secas kakvi problemi su bili u pitanju? ja bas razmisljam kod njih da uzmemNeko od forumaša je pre par meseci imao loše iskustvo sa njihovom garancijom, ne sećam se koji telefon je bio u pitanju.
Jel vas obavesti zvucna notifikacija kada vam stigne sms? Meni kad stize sms nema nikakvog obavestenja.
Ovo je resilo stvar, zahvaljujem.Nešto ti se zaglupelo. Odes u podesavanja i namestis neki drugi zvuk za sms(U samoj app za poruke)
Pa to je tako napisana app i logično je. Zašto bi ti bacao notifikaciju, kada si već u toj app.
Sto bi se plašio? Samo sam pitaoAjde sta si se uplasio, ide kao podmazano 🙂 Tako bar kazu, nisam radio.
Meni se isto pojavilo kada sam instalirao dodatne aplikacije za Quick Circle futrolu... Kada sam deinstalirao i ostavio fabričke aplikacije, nisam više imao taj problem.Da li nekome izbacuje ovo? Izbacuje mi samo kada izvadim bateriju i ponovo upalim telefon. Inače mnogo dobra stvar kada imaš dve baterije, skoro nikada mi telefon nije na punjaču, samo ih rotiram... 🙂 Pogledajte prilog 185103
Edit: Izbacuje svaki put kada ugasim i ponovo uključim telefon...
Nista jednostavnije nema [emoji1]Suvise komplikovan proces 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari