da li se secas kakvi problemi su bili u pitanju? ja bas razmisljam kod njih da uzmemNeko od forumaša je pre par meseci imao loše iskustvo sa njihovom garancijom, ne sećam se koji telefon je bio u pitanju.
Jel vas obavesti zvucna notifikacija kada vam stigne sms? Meni kad stize sms nema nikakvog obavestenja.
Ovo je resilo stvar, zahvaljujem.Nešto ti se zaglupelo. Odes u podesavanja i namestis neki drugi zvuk za sms(U samoj app za poruke)
Pa to je tako napisana app i logično je. Zašto bi ti bacao notifikaciju, kada si već u toj app.
Sto bi se plašio? Samo sam pitaoAjde sta si se uplasio, ide kao podmazanoTako bar kazu, nisam radio.
Meni se isto pojavilo kada sam instalirao dodatne aplikacije za Quick Circle futrolu... Kada sam deinstalirao i ostavio fabričke aplikacije, nisam više imao taj problem.Da li nekome izbacuje ovo? Izbacuje mi samo kada izvadim bateriju i ponovo upalim telefon. Inače mnogo dobra stvar kada imaš dve baterije, skoro nikada mi telefon nije na punjaču, samo ih rotiram...Pogledajte prilog 185103
Edit: Izbacuje svaki put kada ugasim i ponovo uključim telefon...
Nista jednostavnije nema [emoji1]Suvise komplikovan proces![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari