Šta je novo?

LG G4

Pa kad mu tek sad postaje normalna cena. Ono pre je bila smejurija sa 450+. Sad još da likovi koji prodaju polovne to shvate i biće ok :D

Mislim da ti je to najpametnije, sačekaj malo pa ako naleti... Gledam sada na aliju, nema ih nešto puno, baš tih braon, a ono što je na eBay je oko 40$...Pala je fino cena telefonu i onda ljudi "masovno" kupuju. Veoma sam zadovoljan telefonom, stvarno fino šljaka... I ja sam ga uzeo sebi za poklon... :)

Ako neko hoce da menja ja imam braon a hoću crna
Inače mi ne radi go sms pro na M i swift key tastatura je drugacija
05ba2de235cc080dcf404cb58a3d861f.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam imao muku da nadjem sa oba poklopca i to da kozni bude crni.
Nudili mi beli i zuti kozni poklopac ili samo plasticni...

@Vojkan,planiras li prelazak sa G3 na G4?

Poslednja izmena:
Pa kad mu tek sad postaje normalna cena. Ono pre je bila smejurija sa 450+. Sad još da likovi koji prodaju polovne to shvate i biće ok :D
Dobro, od kako je izašao je bio jeftiniji od konkurencije, samo što se gotovo nikom u Srbiji ne daje više od 500€ za nešto što nije jabuka ili Galaxy.

Uskoro će biti povoljnih polovnjaka, čim izađu novi telefoni početkom sledeće godine.

@STriderКОСОВО kupi od Dejana pa nek on lovi crna... :)

Kad se stavi Nova launcer više nema prikaza broja notifikacija preko Facebook ikonice na homescreen? Bar meni ne radi od kada sam stavio Nova launcher.

Vec vidim da cu veceras da vratim na L

Sta konkretno ne valja? Osim sto nema knock kode nisam primetio neke nedostatke.
Radi mnogo fluidnije i drzi vise aplikacija u ram memoriji. Rekao bih i da kamera malo bolje slike pravi.
Za bateriju je jos rano da nesto kazem tek sam ga jednom ispraznio.

Ne radi mi 3g,google play,swift key,go sms i ko zna sta jos
Jel se vraca isto ili moze preko flash tool?

Poslednja izmena:
Google play radi, swift key takodje. Go sms nemam. 3g mislim da radi, nemam sad ovde da probam.
Daj mu vremena da apdejtuje aplikacije. Ni meni nije radio posle prvog paljenja ali je posle sve leglo.
Isao sam update, nisam clean install. Tako da mu daj vremena da legne.
Mislim da se vraca isto preko LG UP.

Uradi ti prvo factory reset. Što svakako moraš uraditi kad budeš prelazio na LP. Nemam ni jedan od nabrojanih problema.

Google play se pojavio posle restarta, go sms sam imao neku plaćenu verziju koja nije htela da radi - skinuo sam drugu sa prodavnice i sad radi tako je bilo i sa SwiftKey, samo što sad ne mogu da povecam slova kolika su pre bila ali nema veze, 3g sad radi - ostavicu još do sutra pa cu videti - inače radi mnogo brže i fluidnije

Vi koji ste stavili poljaka MM da li ste radili upgrade ili full wipe? Da li su animacije prilikom otvaranja aplikacija drugačije u odnosu na LP?

Poslednja izmena:
Dragi prijatelji, procitao sam od prve do poslednje strane ove teme, istrazivao svuda po netu i lg g4 je nesumnjivo moj sledeci izbor za telefon, jednostavno bestbuy trenutno na trzistu. Ostaje pitanje gde ga uzeti, pa bih Vas zamolio, posto razmatram kupovinu u Logicshopu, da li ima neko od Vas ko je tamo uzeo, ili zna nekog, da li je tamo provereno kupiti? Cena je ok, 400e, verujem da se moze naci manje na oglasima, ali sam malo skeptican povodom kupovine preko oglasa..

Dosta nas je kupilo preko oglasa, sa garancijom operatera. Ako se koliko toliko razumeš u telefone, nađeš se sa čovekom, popiješ piće, proveriš sve lepo i pazariš telefon... Ostane ti u džepu nešto para. :)

Mnogo?U sunce ti,pa kako li to sad izgleda? :D
Bukvalista? [emoji1] Nisam se dobro izrazio. Kada sam napisao mnogo nisam mislio nešto puno drastično ali brže otvara aplikacije i fluidnije radi
Posle prvih problema koje sam rešio za sada je sve ok da kucnem u drvo

Poslednja izmena:
Ostaje pitanje gde ga uzeti, pa bih Vas zamolio, posto razmatram kupovinu u Logicshopu, da li ima neko od Vas ko je tamo uzeo, ili zna nekog, da li je tamo provereno kupiti? Cena je ok, 400e, verujem da se moze naci manje na oglasima, ali sam malo skeptican povodom kupovine preko oglasa..

Neko od forumaša je pre par meseci imao loše iskustvo sa njihovom garancijom, ne sećam se koji telefon je bio u pitanju.

U principu je najsigurnija varijanta kupovina sa oglasa nekog telefona koji je kupljen od domaćeg operatera, ali i tu postoji kvaka - ako je telefon nemoguće popraviti novi telefon obično mora da podigne vlasnik ugovora sa operaterom.

Inače, svaka reklama je zabranjena na forumu, pa nemoj ubuduće da navodiš imena radnji i prodavaca sa oglasa.

Poslednja izmena:
Kozne "poklopce" ima MESC (Mobis), cena je 4750rsd, cesto dobijaju nove kolicine, ja kada sam bio imali su crni i zuti.

Dragi prijatelji, procitao sam od prve do poslednje strane ove teme, istrazivao svuda po netu i lg g4 je nesumnjivo moj sledeci izbor za telefon, jednostavno bestbuy trenutno na trzistu. Ostaje pitanje gde ga uzeti, pa bih Vas zamolio, posto razmatram kupovinu u Logicshopu, da li ima neko od Vas ko je tamo uzeo, ili zna nekog, da li je tamo provereno kupiti? Cena je ok, 400e, verujem da se moze naci manje na oglasima, ali sam malo skeptican povodom kupovine preko oglasa..

Mene takodje interesuje prodaja preko oglasa uopste kad je telefon u pitanju. Pogotovo KP. Tamo vidim daju samo 12 meseci pisanu garanciju. Koliko je to sigurno. Doduse tako sam kupio tablet i kad sam imao problem sa njim prodavac ga je poslao nazad na popravku i vratio mi nazad. Ali je garancija mislim bila 2 godine.

Nazad
Vrh Dno