Šta je novo?

LG G4

Kako se smanjuje zvuk alarma? Sistemska podešavanja za jačinu alarma ne djeluju. I može li se promjeniti melodija alarma?

Kako me izluđuje ovaj lg acc... Kako su *****no napravili to je strašno. Registovao sam se i preko uk sajta ali neće da se uloguje preko telefona... Strašno...

Ma kontam i ja... Ali sve jedno, stvarno su...

Kako se smanjuje zvuk alarma? Sistemska podešavanja za jačinu alarma ne djeluju. I može li se promjeniti melodija alarma?

deddea8bdb83dc4618ef3ae0a63fd52c.jpg

Poslednja izmena:
I meni to izbacuje od kada sam juče kupio G4. Ni ne znam o čemu se radi kad to funkcioniše :)

@joca89, hvala, skontao sam kasnije da se prevuče ekran dole ali se mora nisko uhvatiti (u dijelu Repeat) inače neće ako se pokuša gore gdje je krug sata, zato i nisam uspijevao ranije. A evo sad hoće i kad se "uhvati" kod sata, zanimljivo jer sam maloprije uradio dva sistemska apdejta, valjda su to sredili :)

Moguće, i meni je to malo zbunilo. Ali logično pošto je onaj sat baš osetljiv. Ali genijalna fora za alarm, baš mi se sviđa kako se podešava...

Pozz svima,veceras uzimam ovaj tel,druzicemo se na temi :)
Koja sim kartica ide u G4,klasicna ili ona mikro?

Da li vas zvucno obavestava kad vam stigne sms? Meni nema zvuka za sms, mislio sad da je to pod notifikacijama?

Kakvih još novina ima ajde pričaj još malo - vabi nas da kdz-ujemo [emoji1]
Baci neki ss ili video
bas ih nema mnogo, a pride nedavno sam i uzeo G4, pa nisam ni stigao da ga procackam dok je bio na 5.1 :d HTC One m7 mi je i posle par sedmica primarni telefon, jer nemam kad da sve ispodesavam na G4 i ubacim sve apps koje mi obavezno trebaju... Ali kao sto je receno, razlike bas i nema sto se UI-ja tice. Za sad sam samo imao 1 bug, kamera je jednom zabudalila... Inace, a mislim da mi je i ranije to bio problem: dvoklik na vol down bi trebalo odmah da upali kameru, ali to uglavnom ne uspijeva da uradi, moram da ponovim 2-3 puta, sto obesmisljava cijelu stvar. Kako vama to radi?
u "settings" sad postoji i novi memory tab, dobija se statistika koliko je prosjecno koja app trosila memorije u zadnjih 3/6/12/24h... Ponovo postoji silent mode za zvono :) I taaakooo, sitnice za sad...
PS Na stand-by mi je izdrzao cijelu noc i ostao na 100% :) Za vikend sam imao 4H SOT za nekih 51 sat stand-by... Brightness na auto, mada sam dosta vremena proveo u kuci, zamraceno, pa je display bio prilicno zamracen
Mozda cu da mlatnem, ali nema veze :)
Da li si izgubio podatke ili ne preko LGBridge ?
Vratio se na fabricko ili nije ?
Nisam nikad cackao, pa da znam sta da ocekujem :)
nista nisam izgubio
Prvo bekap - sve vredno sa telefona na računar, pa onda flšovanje i na kraju factory reset iz rikaverija.
ja to nisam odradio, i sve ok :) Mada nisam imao puno aplikacija, i tel je radio samo cirka 7-8 dana prije instaliranja shestice.
to mi se dopalo, da ne moram da rezem karticu opet, svi ostali potrcali da predju na nano sim :-/

Lepe vesti za standby, sviđa mi se sto je baterija koliko toliko poboljšana

Mhm. Dvoklik vol- je kamera a dvoklik vol+ je Quickmemo... :) Radi opasno brzo i baš je praktično.

Samo zamenili dugo drzanje dvoklikom, dok sam koristio lg bas je bilo korisno :)

Bre nemam pojma, oko 2 sekunde i već je otvorio kameru. Čini mi se da ne može da se promeni, samo kamera i memo. Ja sam isključio da odmah slika sliku... uploadfromtaptalk1446508488130.png

i ja sam iskljucio quick shot... Ali double tap za paljenje kamere nekad radi, aaa nekad ne... Generalno, cini mi se da ako ne diram tel duze vrijeme, moram da ponovim 2-3 puta double tap, sto ga obesmisljava... Ali testiracu jos

Ajde baš ću i ja malo više da obratim pažnju na to, ali čini mi se da radi sasvim ok, čak nisam primetio baš ništa čudno...

Jednom u 20 puta neće double tap ali nista strasno-upalis ga na dugme-isto tako mi je bilo i na g2

Vec par dana facebook aplikacije nece da radi preko mobilne mreže, vec samo preko WiFi. Negde na netu sam video da i drugi imaju taj problem. Je l ima neko od vas?

Da li neko ima one Verus Case, koju verziju i kako vam djeluje? Zadnje dve iz videa djeluju dobro, meni naročito zlatna boja, mada predzadnja (Thor) nema rupicu za mikrofon dole a neki kažu da se teško skidaju ovi okviri, neki ne uspijevaju skinuti bez da skinu i leđa telefona. Na Amazonu kažu da im je spašalo telefon pri padu. Ja inače najviše volim gole telefone i nisam koristio okvire ali ova dva zlatna Verge djeluju lijepo. Mada i ova obična kožna verzija mi je super, samo što ne dodaje nikakvu zaštitu.

Ja imam spiegen ultra hybrid, za sad sam zadovoljan deluje prilično čvrsto, samo ne ide uz kožni poklopac. Doduše, da kucnem u drvo, nije mi ni ispadao do sada.

U kojoj meri koristite knock code za otkljucavanje ili stavljate druge sifre?

Ja ništa od toga ne koristim. Znam da nije pametno ali me mrzi. Imao sam oduvijek samo swipe unlock ali sam nekidan i to skinuo i na Nexusu 4 a i sada na G4 tako da me double tap vodi na homescreen. Da ima čitač otiska prsta to bi bilo najbolje jer radi dosta brzo. Možda probam taj knock code.

Vrh Dno