Šta je novo?

LG G4

Vec par dana facebook aplikacije nece da radi preko mobilne mreže, vec samo preko WiFi. Negde na netu sam video da i drugi imaju taj problem. Je l ima neko od vas?

Obrisi kes i data od fb aplikacije pa se uloguj ponovo. Meni je proradilo imao sam isti problem.

U kojoj meri koristite knock code za otkljucavanje ili stavljate druge sifre?
Od g2, vec oko 2 godine npr. I odlicna je stvar kada se covek navikne. Brzo je i jednostavno, a dobra je zastita. Kamera i QuickMemo su uvek dosupni i bez koda, tako da je to ok zbog brzine - posebno kamera.

Može sa aplikacijom Key Plus..
jel ona radi i bez roota?
Da li neko ima one Verus Case, koju verziju i kako vam djeluje? Zadnje dve iz videa djeluju dobro, meni naročito zlatna boja, mada predzadnja (Thor) nema rupicu za mikrofon dole a neki kažu da se teško skidaju ovi okviri, neki ne uspijevaju skinuti bez da skinu i leđa telefona. Na Amazonu kažu da im je spašalo telefon pri padu. Ja inače najviše volim gole telefone i nisam koristio okvire ali ova dva zlatna Verge djeluju lijepo. Mada i ova obična kožna verzija mi je super, samo što ne dodaje nikakvu zaštitu.
ja sam do sad koristio samo Case Mate za svoje telefone, ali mislim da ih je konkurencija sustigla, pa i pretekla, previse su na ajfone fokusirani. Vrijedi pogledati svakako
http://www.case-mate.com/collections/lg-g4-cases
U kojoj meri koristite knock code za otkljucavanje ili stavljate druge sifre?

napomena: na androidu 6 vise ne radi :D Kao, ubacice ga ponovo kasnije, al kome je bitno, nek preskoci apgrejd za sad

Mali off, izvinjavam se. Nisam nikad naručivao preko amazon (samo Ali, medutim tamo sve kineski caseovi). Samo da pitam, kolika je carina, jel stavljaju uopste carinu ako narucis case? Šta se jos placa pored cene toga što narucujem , ukratko?

Moze li se ugasiti zvuk kamere pri slikanju?
I da li moze da se podesava jacina zvuka Vibera nezavisno od jacine zvuka za ceo tel?

I vidim u opcijama samo zvuk i vibriciju,nema silent?

Poslednja izmena:
Imaš teme o tome pa bolje pitaj tamo. Zavisi od cene, ako je preko 50e plaćaš, carinu, pdv i otvaranje pošiljke, ako je ispod možda samo carinu i otvaranje, a možda i ništa... Za te sitne pošiljke verovatno ćeš proći bez carine...

Ja imam spiegen ultra hybrid, za sad sam zadovoljan deluje prilično čvrsto, samo ne ide uz kožni poklopac. Doduše, da kucnem u drvo, nije mi ni ispadao do sada.
Evo gledam sad Spigen Neo Hybrid i još više mi se sviđa od Ultra Hybrid, ali je i $10 skuplje. Na Amazon komentarima kažu da ne dodaje puno na veličini telefona, to mi je bitno jer G4 ionako nije malen. Ja sam uz G4 dobio i kožna i plastična leđa ali vidim da mnogi dobiju samo jedna i ako dobiju kožna kažu da je na njih teže navući neki case. Za Verus Case koja isto izgledaju dosta lijepo kažu da je teže nabosti dugmiće na leđima ali mi to kod ovog Spigena to djeluje bolje, mada ne znam kako je stvarno.

Evo gledam jedna i dreuga i nekako mi Spigen djeluju nešto ljepše :)
Može li se kupiti na njihovom sajtu i šalju li ovamo ili je bolje ganjati na eBay?

Možeš i na eBay a možeš i kod njih na sajtu. Vidi gde ti je povoljnije. Ja sam rešio da g4 nosim bez ikakve zaštite, folije, stakla... Muka mi je od toga više...

Ja sam kupio direktno kod njih i šalju, samo ima još i postarina od nekih 10ak dolara, pa bolje vidi da li će još neko kupovati da uštediš keš... ;-) Stiže za 10ak dana...

Baš tako :)
G4, Note 4 su veliki telefoni još plastični oklop i postaju bzvz

Šta ima da prodajem/kupujem i na kraju ne dobijem ništa značajno ...
G5 ili S7 se čeka - eventualno Nexus 6P kada bude oko 450-500€ :)

38 dolara, mislim, ali sam hteo da probam :)
Zato bolje vidi ako budeš kupovao od njih da nađeš možda još nekog da ne deru samo tebe na tu foru

Mislim da sam našao na eBay sa poštarinom iz USA za oko $35, a toliko na sajtu košta sam case bez poštarine.

Koliko mu taj tvoj case dodaje na dimenzijama? Da li je zbog ivica malo problem raditi gesture na ivicama ekrana? Pošto je neko rekao tako nešto za te okvire koji imaju izdignute ivice oko ekrana, sa prednje strane.

Mislim da ne, ako te zanima mogu da ti pokažem i uživo ako si u bg

To je nešto zaista novo, meni nije stiglo, nekidan sam stavio V10d kada sam kupio telefon.

Nešto u vezi Google - šta tačno nemam pojma
Dali su još nešto drndali ne znam ali kao da je za nijansu sve fluidnije

Poslednja izmena:
Upoznajem se ovih dana sa telefonom pa imam par pitanja :)

Meni izgleda da ne radi onaj swipe odozgo kad je ekran isključen pa se pojavi koliko je sati i još ponešto, to sam viđao na videima i to je ovo prvo ovde. Čitao sam na nekom forumu da to nekima radi a nekima ne radi. Kako to? Radi li vama?

Na tom istom linku preporučuje da se uključi Voice Clarity and Noise Suppression za Call. Da li ima nekih problema kad se uključi, čim to oni nisu ostavili uključeno po defaultu?

Ovaj swipe lijevo na homescreen daje onaj Smart Bulletin, prva aplikacija je za praćenje broja koraka u toku dana, djeluje simpatično ali da li takve stvari troše bateriju? Da li je bolje isključiti taj cijeli SMart Bulletin ili nema nekog posebnog udara na bateriju ako on ostane? I na kom principu on uopšte broji korake? Viđao sam takve aplikacije i na na Google Play.

Nedosataje mi sa Nova Launcera ono da bilo gdje na homescreen uradim swipe down i da mi otvori notifikaciju, ovde moram da ga vučem od vrha a to je teže na ovolikom telefonu. Nova Launcer još nisam instalirao mada je imam kupljenu, probaći prvo ovaj LG launcer pa ću vidjeti šta mi je bolje.

Maloprije sam stavio onaj neki GO Locker, odabrao sam ga je ima dobru ocjenu pa čisto da vidim kako će raditi. Da li ga neko od vas koristi, kako se pokazao, da li inače koristite neke lockere i koji su vam dobri?

Te GO aplikacije su uzas, da sam na tvom mestu ne bih nista od toga instalirao. Sta fali LG Lockeru?

Upoznajem se ovih dana sa telefonom pa imam par pitanja :)

Meni izgleda da ne radi onaj swipe odozgo kad je ekran isključen pa se pojavi koliko je sati i još ponešto, to sam viđao na videima i to je ovo prvo ovde. Čitao sam na nekom forumu da to nekima radi a nekima ne radi. Kako to? Radi li vama?

Na tom istom linku preporučuje da se uključi Voice Clarity and Noise Suppression za Call. Da li ima nekih problema kad se uključi, čim to oni nisu ostavili uključeno po defaultu?

Ovaj swipe lijevo na homescreen daje onaj Smart Bulletin, prva aplikacija je za praćenje broja koraka u toku dana, djeluje simpatično ali da li takve stvari troše bateriju? Da li je bolje isključiti taj cijeli SMart Bulletin ili nema nekog posebnog udara na bateriju ako on ostane? I na kom principu on uopšte broji korake? Viđao sam takve aplikacije i na na Google Play.

Nedosataje mi sa Nova Launcera ono da bilo gdje na homescreen uradim swipe down i da mi otvori notifikaciju, ovde moram da ga vučem od vrha a to je teže na ovolikom telefonu. Nova Launcer još nisam instalirao mada je imam kupljenu, probaći prvo ovaj LG launcer pa ću vidjeti šta mi je bolje.

Maloprije sam stavio onaj neki GO Locker, odabrao sam ga je ima dobru ocjenu pa čisto da vidim kako će raditi. Da li ga neko od vas koristi, kako se pokazao, da li inače koristite neke lockere i koji su vam dobri?
Taj swipe od gore tako i treba da radi kada je isključen ekran prikazuje ti samo vreme i datum
Smart bulletin sam isključio zato što je to nepotrebna glupost - moje mišljenje
A to za noise možeš i da uključis ili ne-nisam primetio nikakvu razliku

Poslednja izmena:
Ajd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može :)), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.

Nazad
Vrh Dno