Pa kad jedeš burek [emoji1]Ja nosim bez folije i super je stvarno, baš se malo umaže... Ne znam da li ima taj sloj ali retko kada brišem ekran. Na note 4 sam nosio glupu foliju i redovno sam morao da brišem ekran jer je ono bilo strašno...
Samo marshmallow fali, pa da zeznu i to malo baterije što ima! [emoji14]
Skini sa prodavnice: lg phone from i proveri
Neće valjda... [emoji15] Koliko vam aplikacija drži u ramu tj koliko uspete da napunite?
Aha. Nisam znao...Pa tu i ne treba da puniš nego kad klikneš 3 tačkice gore pa show cached![]()
Ne verujem ti [emoji14] A i o nisu bas blizu na tastaturi haha. Salim se naravno [emoji111]znaaam i ja, greska u kucanjuIscurese mi oci ovih dana, zbog posla provodim previse vremena kuckajuci i buljeci u ekran, popusta koncentracija...
i sa tim menijem cete se pozdraviti kad dobijete marshmallowNisam mislio to, mislio sam na ovo..
Pogledajte prilog 183558
Kontam kada bih pobrisao bloatware mogao bi još malo da drži... Ali ne uspevam da napunim ram više od toga...
Ne verujem ti [emoji14] A i o nisu bas blizu na tastaturi haha. Salim se naravno [emoji111]
Koji Spigen uzimaš?Uzeo sam neka obicna dok ne stigne Spigen.
Koje staklo si stavio?Planiram i ja da stavim neko.Inace sam progledao juce kad sam stavio tel u silikon.Sa onim koznim ledjima i tankim ivicama mi je bio bas klizav i nesiguran.Uzeo sam neka obicna dok ne stigne Spigen.
I kako da promenim velicinu slike tj rezoluciju,ubih se trazeci tu opciju![]()
Pa ako već imaš takve neke aktivnosti, i kupio si skup telefon, što ne uzmeš i kvalitetan case?Nije u pitanju robovanje u mom slucaju i 20 eur vise pri kasnijoj prodaji,vec moje svakodnevne aktivnosti i navike koje su rizicne po telefon.Furao sam prethodni tel bez zastite,prvih mesec dana i video da nema sanse da ostane citav u tom slucaju.Steta od razbijenog ekrana je mnogo veca![]()
Uzeo sam neka obicna dok ne stigne Spigen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari