Šta je novo?

LG G4

znaaam i ja, greska u kucanju :D Iscurese mi oci ovih dana, zbog posla provodim previse vremena kuckajuci i buljeci u ekran, popusta koncentracija...

Ja nosim bez folije i super je stvarno, baš se malo umaže... Ne znam da li ima taj sloj ali retko kada brišem ekran. Na note 4 sam nosio glupu foliju i redovno sam morao da brišem ekran jer je ono bilo strašno...

Ja nosim bez folije i super je stvarno, baš se malo umaže... Ne znam da li ima taj sloj ali retko kada brišem ekran. Na note 4 sam nosio glupu foliju i redovno sam morao da brišem ekran jer je ono bilo strašno...
Pa kad jedeš burek [emoji1]

Samo marshmallow fali, pa da zeznu i to malo baterije što ima! [emoji14]

Neće valjda... [emoji15] Koliko vam aplikacija drži u ramu tj koliko uspete da napunite?

Nisam mislio to, mislio sam na ovo..
uploadfromtaptalk1446677285051.png
Kontam kada bih pobrisao bloatware mogao bi još malo da drži... Ali ne uspevam da napunim ram više od toga...

Poslednja izmena:
Pa tu i ne treba da puniš nego kad klikneš 3 tačkice gore pa show cached :)

Pa tu i ne treba da puniš nego kad klikneš 3 tačkice gore pa show cached :)
Aha. Nisam znao... :) Ovo mi je prvi Lg Android... Cached oko 800mb...
0dd62338506882d1c2676093f17ceae7.jpg

Poslednja izmena:
Nisam mislio to, mislio sam na ovo..
Pogledajte prilog 183558
Kontam kada bih pobrisao bloatware mogao bi još malo da drži... Ali ne uspevam da napunim ram više od toga...
i sa tim menijem cete se pozdraviti kad dobijete marshmallow :D Ja ne vidim da sad moze da prikaze sta je trenutno u memoriji, vec samo ovo sta je koristilo ram u zadnjih 3/6/12/24h :-/
Ne verujem ti [emoji14] A i o nisu bas blizu na tastaturi haha. Salim se naravno [emoji111]

eh, natjera me da pretrazujem, cisto da bih i sam provjerio jesam li grijesio :D Nisam :)
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?299720-HTC-One&p=4107944&highlight=oleophobic#post4107944

Jeste lepili staklo na ekran. Kako je leglo? Kod mene su ivice lepo legle, ali u coskovima ima po belu tackicu. Dal' je do kvaliteta stakla il ne moze bolje, to me zanima.

Koje staklo si stavio?Planiram i ja da stavim neko.Inace sam progledao juce kad sam stavio tel u silikon.Sa onim koznim ledjima i tankim ivicama mi je bio bas klizav i nesiguran.Uzeo sam neka obicna dok ne stigne Spigen.

I kako da promenim velicinu slike tj rezoluciju,ubih se trazeci tu opciju :)

Koje staklo si stavio?Planiram i ja da stavim neko.Inace sam progledao juce kad sam stavio tel u silikon.Sa onim koznim ledjima i tankim ivicama mi je bio bas klizav i nesiguran.Uzeo sam neka obicna dok ne stigne Spigen.

I kako da promenim velicinu slike tj rezoluciju,ubih se trazeci tu opciju :)

Neko iz kine za 200 dindzi :D

Nije Kina,ako si na mene mislio :) Kinez sam sad uzeo i nije 200 vec 500 dindzi :d
Sa eBay-a njihova zvanicna prodavnica...
Ovaj ili ovaj model.

Nego gde da vidim ovo za rezoluciju?

Ja sam rešio da ne stavljam ništa. Neću da robujem telefonu. Čuvam ga i pazim da bih ga posle prodao za 20e više... Neka hvala... :) Telefon je strašno stabilan i ne kliza uopšte, do sada nisam ni jednom krenuo da ga jurim i spašavam od pada...

Nije u pitanju robovanje u mom slucaju i 20 eur vise pri kasnijoj prodaji,vec moje svakodnevne aktivnosti i navike koje su rizicne po telefon.Furao sam prethodni tel bez zastite,prvih mesec dana i video da nema sanse da ostane citav u tom slucaju.Steta od razbijenog ekrana je mnogo veca :D

Ne znam šta radite sa telefonima ali meni zaista retko padaju... Osećam posle ovakvih priča da ću da se prospem negde i polomim telefon... :D
Edit: Nisam znao da se dobija 100gb storage, 2 godine, na google drive uz g4... Baš lepo... :)

Poslednja izmena:
Nije u pitanju robovanje u mom slucaju i 20 eur vise pri kasnijoj prodaji,vec moje svakodnevne aktivnosti i navike koje su rizicne po telefon.Furao sam prethodni tel bez zastite,prvih mesec dana i video da nema sanse da ostane citav u tom slucaju.Steta od razbijenog ekrana je mnogo veca :D
Pa ako već imaš takve neke aktivnosti, i kupio si skup telefon, što ne uzmeš i kvalitetan case?

Znači treba da prođe više dana da bih na novom telefonu dobio poziv i ugledao kako uopšte izgleda UI pri pozivu :), toliko o tome koliko se telefonom telefonira :). I ono što sam primjetio je da mi ne piše ime kontakta koji me zove, a imam ga u kontaktima. Kasnije sam vidio da je to zato što je u kontaktima njegov broj u formatu 065 xxx xxx dok pri pozivu mi piše da me zove sa +387 65 xxx xxx. Ovo na Nexusu nije bio problem, uvijek mi je pisao naziv osobe koja me zove. Ovde kad editujem broj telefona kontakta u +387 65 xxx xxx tada mi uredno napiše ime osobe koja me zove. Da li to znači da sad moram ručno da editujem brojeve telefona za sve osobe u ovaj format ili...? Pošto telefon očigledno u kontaktima traži format +387 65 xxx xxx a pošto ga ne nađe onda ne povuče ime. Ili ima neka opcija da on može da čita i 065 xxx xxx?

Imam kontakte u oba formata (+381 i 060 npr.) i uredno mi izbacuje ime. Ne znam zbog čega kod tebe zeza...

Vrh Dno