Šta je novo?

LG G4

Meni to uopšte ne radi, o tome pirčam :), ili ja ne znam kako da uhvatim taj swipe, ali probao sam kao što sam vidio na YouTube, evo meni ovo ne radi.
Ma mora da ti radi
Uradiš swipe na dole ali nemoj da odvajas prst sa ekrana i malo zadrži
Možeš i sa sredine ekrana da probaš - samo povučes na dole i ne puštaš i dokle god držiš vreme i datum ti stoje i kad pustiš ono nestane

Poslednja izmena:
Ajd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može :)), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.
Vredi, ja sam presao bas sa Z3 i nisam se pokajao, naprotiv. Sad zavisi sta je tebi prioritet kod telefona?

Kamera, displej, baterija (sa ovim se najteže mirim jer znam koliko je slabija, ***), fluidnost.

Ma mora da ti radi
Uradiš swipe na dole ali nemoj da odvajas prst sa ekrana i malo zadrži
Možeš i sa sredine ekrana da probaš - samo povučes na dole i ne puštaš i dokle god držiš vreme i datum ti stoje i kad pustiš ono nestane
Ma ne radi :(, evo ovde tema gdje su neki pisali da im ne radi. Oni tu pišu na kojim operaterima radi a na kojima ne, mada ne vidim zašto bi zavisilo od toga.

Koliko sam na brzinu čitao ne radi samo onima preko bare a internacionalna verzija nema problem -
Nemam pojma sta da ti kažem - jel ti upali plavi led kad pokušaš?

Ma radi sad, imao sam taj neki GO Locker a kad sam vratio LG Locker radi. Ali nije čak ni do njega, sad sam skontao, to ne radi ni bez GO Lockera ako imaš podešeno da nemaš lock screen, dakle kad te double tap vodi odmah na homescreen, tada taj swipe kod ugašenog ekrana ne radi, sad sam probao da imam klasični Swipe unlock i sada to radi.

Kamera, displej, baterija (sa ovim se najteže mirim jer znam koliko je slabija, ***), fluidnost.
Kamera bolja dosta, ekran meni dobar na oba, baterija izdrzi ceo dan bez problema (jeste slabija nego na Z3 ali jos nisam u toku dana dopunnavao) , skinem sa punjaca ujutru 5.30h, stavim na punjac oko 23h uvece uz 4h sot-a..brzi rad primetno tj mnogo fluidniji telefon u odnosu na Z3.

Nego, porucio sam kozna ledja sa Alija i nadjem danas u posti da je stigao paket iz Kine za preuzimanje 26.Oktobra ali nisam bio u NS i odem do poste danas kad tamo mi kazu da su oni to vratili za Kinu, proslo 5 dana za preuzimanje?! Jel se desilo ovo nekome?

Ako ti je bitna baterija onda bolje preskoči g4. Stand by time je još i ok, ali sot je daleko od sjajnog... Jedino da imaš dve baterije... Stvarno jedina mala zamerka mi je to. Čak mi slabije drži od note 4... Ono što sam primetio da ždere bateriju je duže korišćenje, tipa sat vremena, sat ipo sot i kreće lagano da se greje i da se uvećava potrošnja... U krajnjem slučaju drži kao s6, možda malo duže, zavisi od korišćenja, ali na s6 ne možeš da menjaš bateriju... :) Meni je baš super ovaj eksterni punjač, uvek imam spremnu bateriju, samo ih zarotiram...

Ajd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može :)), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.
Menjaj obavezno, samo pazari neki tipa xiaomi 5000 powerbank ili org rezervnu bateriju i da te ne boli glava. I ja sam ranije vijao samo autonomiju po cenu svega ostalog, madjutim od kada uzeh pomenuti pb vise ne lupam glavu!

Inace samim brisanjem facebook i fb msg aplikacija sam znacajno dobio na duzini trajanja baterije...jos kad bih mogao da se naviknem i instagram da pratim preko chromea gde bi mi kraj sot-u bio :)

Poslednja izmena:
Imao sam taj, jako je debeo i nezgrapan model, ako ti vec ne smetju te dimenzije onda idi na 16k model...pogledaj novi sad sto su izbacili sa oznakom zmi 10000, i ja se kontam da menjam ovaj 5000 za isti.

Koliko brzo pune telefon ti prenosni punjači 5000 powerbank i zmi 10000? I kad se oni napune koliko im pada kapacitet vremenom, dakle ako ne punim ništa preko njih neko vrijeme?

Pune brzo, slabo gube na kapacitetu, zato i jesu za preporuku...posebno za cifre koliko kostaju.

Super, imaću to u vidu ako mi zatreba tako nešto. Koliko vidim na eBay cijena za ZMI 10000 je od $25 do nekih $40, a poređenja radi rezervna baterija za G4 je od $6 do $20.

Koliko inače košta prava rezervna baterija?

http://www.androidcentral.com/quick-look-lg-g4-official-extra-battery-kit

61e6GyHLEoL._SL1500_.jpg

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-LG-...053813?hash=item419daa3cb5:g:ri0AAOSwFnFWEaUX

Da bi se izbegla poštarina bolje ovde da se pita i da se naruči :

Pozovite predstavnika LG podrške na broj:

011 3630500 (poziv se naplaćuje)

Od ponedeljka do petka: 8.00 do 18.00
Subotom: Zatvoreno
Nedeljom: Zatvoreno
Državnim praznicima: Zatvoreno

Poslednja izmena:
Da, skontao sam to, sa tim radi.
A ova kombinacija sa face unlock + knock unlock radi odlično.

Odabereš Knock Code i onda pod Smart Lock podesiš Trusted Face. Prednja selfi kamera ti "skenira" lice i onda ga detektuje kad otključavaš telefon, ako uspije samo swipe i otključaš, a ako ne uspije onda radiš Knock Code.

posto jos nisam skinuo fabricku foliju sa g4, pitanje: ima li g4 aleofobni premaz ekrana? (ko ne zna: on sluzi da bi sprijecio da se masni sloj sa prstiju zadrzava na ekranu u velikoj mjeri)

Nazad
Vrh Dno