Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Vredi na optAjd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.
Vredi na optAjd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.
Meni to uopšte ne radi, o tome pirčamTaj swipe od gore tako i treba da radi kada je isključen ekran prikazuje ti samo vreme i datum
Ma mora da ti radiMeni to uopšte ne radi, o tome pirčam, ili ja ne znam kako da uhvatim taj swipe, ali probao sam kao što sam vidio na YouTube, evo meni ovo ne radi.
Vredi, ja sam presao bas sa Z3 i nisam se pokajao, naprotiv. Sad zavisi sta je tebi prioritet kod telefona?Ajd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.
Ma ne radiMa mora da ti radi
Uradiš swipe na dole ali nemoj da odvajas prst sa ekrana i malo zadrži
Možeš i sa sredine ekrana da probaš - samo povučes na dole i ne puštaš i dokle god držiš vreme i datum ti stoje i kad pustiš ono nestane
Kamera bolja dosta, ekran meni dobar na oba, baterija izdrzi ceo dan bez problema (jeste slabija nego na Z3 ali jos nisam u toku dana dopunnavao) , skinem sa punjaca ujutru 5.30h, stavim na punjac oko 23h uvece uz 4h sot-a..brzi rad primetno tj mnogo fluidniji telefon u odnosu na Z3.Kamera, displej, baterija (sa ovim se najteže mirim jer znam koliko je slabija, ***), fluidnost.
Ako ti je bitna baterija onda bolje preskoči g4. Stand by time je još i ok, ali sot je daleko od sjajnog... Jedino da imaš dve baterije... Stvarno jedina mala zamerka mi je to. Čak mi slabije drži od note 4... Ono što sam primetio da ždere bateriju je duže korišćenje, tipa sat vremena, sat ipo sot i kreće lagano da se greje i da se uvećava potrošnja... U krajnjem slučaju drži kao s6, možda malo duže, zavisi od korišćenja, ali na s6 ne možeš da menjaš bateriju...Kamera, displej, baterija (sa ovim se najteže mirim jer znam koliko je slabija, ***), fluidnost.
Menjaj obavezno, samo pazari neki tipa xiaomi 5000 powerbank ili org rezervnu bateriju i da te ne boli glava. I ja sam ranije vijao samo autonomiju po cenu svega ostalog, madjutim od kada uzeh pomenuti pb vise ne lupam glavu!Ajd ljudi vamo par mišljenja da čujem (što objektivnije ako može), jel vredi prelaziti s Z3 na G4? Mogu da ga nabavim (ganc nov s garancijom naravno) za 380€.
Ne bih ja to stavljao u telefon.Super, imaću to u vidu ako mi zatreba tako nešto. Koliko vidim na eBay cijena za ZMI 10000 je od $25 do nekih $40, a poređenja radi rezervna baterija za G4 je od $6 do $20.
Pozovite predstavnika LG podrške na broj:
011 3630500 (poziv se naplaćuje)
Od ponedeljka do petka: 8.00 do 18.00
Subotom: Zatvoreno
Nedeljom: Zatvoreno
Državnim praznicima: Zatvoreno
Meni to uopšte ne radi, o tome pirčam, ili ja ne znam kako da uhvatim taj swipe, ali probao sam kao što sam vidio na YouTube, evo meni ovo ne radi.
Face unlock?Da, skontao sam to, sa tim radi.
A ova kombinacija sa face unlock + knock unlock radi odlično.
ko zna zove ga oleofobniposto jos nisam skinuo fabricku foliju sa g4, pitanje: ima li g4 aleofobni premaz ekrana? (ko ne zna: on sluzi da bi sprijecio da se masni sloj sa prstiju zadrzava na ekranu u velikoj mjeri)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari